2 Haziran On Numara Sonuçları Açıklandı! 2 Haziran Cuma On Numara Kazandıran Numaraları ve Sonuç Ekranı

2 Haziran Cuma günü itibarıyla haftanın son On Numara çekilişi gerçekleşti! Her hafta Pazartesi ve Cuma günü olmak üzere haftada iki kez gerçekleşen On Numara çekilişinin sonuçları saat 20.00'de açıklandı. On Numara çekilişinin ikramiye tutarı 350.187,31 TL'ydi. Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında ve Noter huzurunda gerçekleştirilen çekilişin kazandıran numaraları ise şans oyunu sever tarafından heyecanla araştırılmaya başlandı. Böylece tüm gözler 2 Haziran Cuma akşamı gerçekleşen On Numara çekiş sonuçlarına çevrildi! Peki, On Numara'nın kazandıran numaraları hangileri oldu? On Numara devir mi etti? 

İşte, 2 Haziran Cuma On Numara çekilişi sonuç ekranı ve kazandıran numaraları

2 Haziran Cuma günü gerçekleşen On Numara çekilişinin kazandıran numaraları belli oldu!

Milli Piyango İdaresi tarafından canlı yayında ve Noter huzurunda gerçekleştirilen On Numara çekilişlerinde her hafta olduğu gibi büyük bir çekiliş heyecanı yaşandı. On Numara çekilişinin 2 Haziran Cuma akşamki ikramiye tutarı 350.187,31 TL'ydi.

İşte detaylar! 👇

2 Haziran Cuma On Numara Sonuçları Açıklandı mı?

On Numara çekilişi Milli Piyango İdaresi tarafından Noter yetkilileri huzurunda gerçekleştirildi. Çekilişin şans oyunu severler tarafından heyecanla takip edildi. 

Çekilişin ardından On Numara sonuçları ve kazandıran numaralar sırasıyla açıklandı! Haftanın son On Numara çekilişinin kazandıran numaraları Milli Piyango'ya ait resmi internet sitesinde yayınlandı. Peki, On Numara devir mi etti? 

2 Haziran Cuma gününe ait On Numara çekiliş sonuçlarını incelemek için aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz. 👇

On Numara Sonuçlarını Görüntülemek İçin Tıklayın

Dilerseniz, sonuçlara sayfamız üzerinden de göz atabilirsiniz. 👇

2 Haziran On Numara Sonuçları: On Numara Kazandıran Numaraları

Bu gecenin kazandıran numaraları: 1, 8, 11, 12, 14, 16, 18, 24, 26, 34, 36, 41, 42, 50, 54, 57, 58, 59, 64, 67, 73, 78 oldu. 

Haftanın son On Numara çekilişinin 350.187,31 TL değerindeki ikramiyesini kazanan olmadı. On Numara devretti! Bu sayede On Numara severler, 5 Haziran Pazartesi günü gerçekleşecek olan çekilişi beklemeye başladı.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'