2 Haziran'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Uyuşturucu operasyonuyla gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kalben, ünlü isimlere uyuşturucu sattığı iddalarıyla gündemdeydi. Ünlü şarkıcı uzun zaman sonra ilk kez canlı olarak açıklama yaptı.

Uyuşturucu Operasyonuyla Gözaltına Alınmıştı: Kalben Haftalar Sonra İlk Kez Konuştu

2. Aşk hayatındaki hıza yetişmekte güçlük çektiğimiz Zeynep Bastık yepyeni ilişkisiyle gündeme bomba gibi düştü. Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre; geçtiğimiz akşam sevgilisi Serkay Tütüncü'yle dudak dudağa yakalanan ünlü şarkıcıdan gelen ilk açıklama "inandık mı?" dedirtti.

Yeni Sevgilisi Serkay Tütüncü'yle Dudak Dudağa Yakalanan Zeynep Bastık'ın İtirafı Dikkat Çekti

3. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlardan tutuklanan Dilan Polat'a bir kötü haber daha geldi. Ataşehir'deki güzellik merkezinde yaptırdığı işlem sırasında yüzü yanan bir müşteri şikayetçi oldu. Sabah'tan Arzu Kaya'nın haberine göre; Dilan Polat ve bir çalışanı hakkında hapis isteniyor.

Polatgiller'e Yeni Şok: Yüzünün Yakıldığını İddia Eden Müşteri Dava Açtı, Dilan Polat'ın Hapsi İsteniyor!

4. Hande Erçel ünlü bir markanın reklam çekimi için havuz başında kamera karşısına geçti. Çekimlerde ünlü oyuncuya eşlik eden yabancı erkek modellerle kamera arkadası pozları paylaşılan Hande Erçel yine dile düşmekten kurtulamadı.

Havuz Başında Çekim Yapan Hande Erçel'in Yabancı Erkek Modellerle Kamera Arkası Pozları Ortaya Çıktı

5. Kendisinden yaşça küçük olan biricik aşkı Kemal Yıldız'la sessiz sedasız evlenen Banu Alkan'dan herkesi şoke eden bir annelik itirafı geldi...

66 Yaşında Aşkı Bulup Kemal Yıldız'la Evlenen Banu Alkan'dan Küçük Dil Yutturan Anne OIma Açıklaması!

6. Uzun zamandır ekranlarda yer almayan Aslı Bekiroğlu geçtiğimiz gün Melis İşiten ile Zaten Şov programına konuk oldu. Ünlü oyuncunun "barzo" ve "dağ ayısı" denilen erkeklerden hoşlandığını söylemesi sosyal medyada tartışma yarattı.

İfşasıyla Skandal Yaratan Aslı Bekiroğlu'nun "Barzo" ve "Dağ Ayısı" Erkekleri Beğenmesi Olay Oldu!

7. Ünlü oyuncu Kerem Bürsin'in doğum gününü kutlamak için Bodrum'a giden Hadise yaz sezonunu da resmi olarak açtı. Ünlü şarkıcının yeni pozları ise sosyal medyayı ateşe verdi...

Hadise, Adının Kerem Bürsin'le Aşk Dedikodusuna Karıştığı Bodrum'daki Pozlarıyla Ortalığı Ayağa Kaldırdı!

8. Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen festivalde Bursalı sevenleriyle buluşan Türkan Şoray, yeniden aşık olmak istediğini söyledi! Aşktan nasibini bir güzel almış sosyal medya kullanıcıları yorumlara koştu! 😂

Ömrünü Yeminli Geçirip Şimdi Aşık Olmaya Karar Veren Türkan Şoray, Aşktan Muzdarip Olanları Ayağa Kaldırdı!

9. Yemekteyiz programıyla her gün TV8 ekranlarında seyircisiyle buluşan Zuhal Topal'ın kızı Lina'nın babasına annesini taklit ettiği anlar kahkaha attırdı!

Anasına Bak Kızını Al: Zuhal Topal'ın Güzel Kızı Lina'nın Annesini Taklit Ettiği Anlar Kahkaha Attırdı!

10. Melis İşiten'in Zaten Şov programına katılıp "barzo erkek severim" açıklamasıyla gündem olan Aslı Bekiroğlu, bu sefer de oyunculuktaki sınırları hakkındaki cevabı ve sevişme prensibiyle gündem oldu!

İfşası ve Talihsiz Açıklamasından Sonra Ekrandan Uzaklaşan Aslı Bekiroğlu Sevişme Prensibini Açıkladı!

11. @muhabironline tarafından Kerem Bürsin'in Bodrum'daki partisinin dönüşünde havaalanında görüntülenen Mert Yazıcıoğlu, gece boyu beraber eğlendiği Hadise'yi bir türlü çıkaramayınca dillere fena düştü! 😂

Mert Yazıcıoğlu'nun Bürsin'in Partisinde Beraber Eğlendiği Hadise'yi Hatırlayamadığı Anlar Dillere Fena Düştü!

12. Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun kendisine "potanın sultanı" lakabını vererek paylaştığı Kobe Bryant temalı tasarımı dillere fena düştü!

Potanın mı Sultanı? Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun Kobe Bryant Temalı 'Tasarımı' Göz Kanattı!

13. Dilan ve Engin Polat davasından tüm gözlerin çevrildiği, zaman içinde de büyük bir kitleye ulaşan Özlem ve Tayyar Öz, dördüncü bebeklerinin taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya geldiği iddialarına cevap niteliğinde bir video paylaştı!

Göbeğini Paylaş Diyenlere "Mahremim" Demişti: Özlem Öz, Taşıyıcı Anne İddialarını Çürütmek İçin Sözünü Çiğnedi

14. Stand-up gösterisinden bir kesit paylaşan Yunus Günçe, Defne Samyeli ve olmadığını iddia ettiği estetiklerini diline doladı!

Yerin Dibine Soktu: Yunus Günçe'den Hiç Estetiği Olmadığını Söyleyen Defne Samyeli'ye Sert Gönderme!

Popüler İçerikler

Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Metin Öztürk'ten Acun Ilıcalı'nın Galatasaray Çıkışı Hakkında Olay Sözler!
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"