2 Ekim Çarşamba Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 2 Ekim Çarşamba akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin davada karar açıklandı.

Eski Ülkü Ocakları Başkanı Sinan Ateş Cinayeti Davasında Karar Açıklandı!

Eski CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından Erdoğan’ı ayakta karşılayanlara ateş püskürdü.

TBMM’de Erdoğan’ı Ayakta Karşılayanlara Ateş Püsküren Kemal Kılıçdaroğlu’na Özgür Özel’den Yanıt: “Kırıldım”

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Beylikdüzü Belediye Başkanı iken hakkında açılan ‘ihaleye fesat karıştırma’ davası 20 Kasım’a ertelendi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Yargılandığı "İhaleye Fesat Karıştırma" Davası 20 Kasım'a Ertelendi

Geçtiğimiz günlerde tutuksuz yargılama kararı sonrasında cezaevinden ayrı ayrı tahliye edilen Dilan ve Engin Polat çifti, bugün vergi kanuna muhalefet suçlamasıyla yargılandıkları davada şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Polat çiftinin suçlamaları kabul etmediği öğrenildi.

Dilan ve Engin Polat Çifti İfade Vermek İçin Adliyede: Vergi Kanuna Muhalefet Suçlamasıyla Yargılanıyorlar

Suriye Devlet Televizyonu, İsrail'in Suriye'nin başkenti Şam'da bir binayı vurduğunu duyurdu. Olayda ölü ve yaralıların olduğu belirtiliyor.

Suriye Devlet Televizyonu: İsrail Güçleri Başkent Şam'ı Vurdu!

Batman'da yaklaşık iki haftadır aralıksız hapşırma ve öksürük şikayetleriyle hastaneye kaldırılan 24 yaşındaki Benzair Aydın'dan iyi haber geldi. Tedavisine destek olan Tunç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Dinçer Azaphan, gelişmeyi sosyal medya hesabından duyurdu.

Hapşırma Nöbetine Yakalanmıştı: Batmanlı Genç Kadından Sevindiren Haber Geldi!

Yüksek kira fiyatlarının önüne geçmek için yeni çalışmalar yapılacağını açıklayan Bakan Mehmet Şimşek, sosyal konut projelerine ağırlık verileceğini duyurdu. Şimşek, “Vatandaşların konuta erişimini artırmaya yönelik çalışmalar yapılacak” ifadelerini kullandı.

Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Açıklama: Kira Artışına Karşı Yeni Formül

Münevver Karabulut’u öldürdükten sonra cezaevinde intihar eden ancak kamuoyunda ölmediğine dair iddialar bulunan Cem Garipoğlu’nun mezarı yarın açılacak ve fethi kabir işlemi uygulanacak. Polis ekipleri, mezarlık açılmadan önce mezarlıkta önlem alarak mezarın çevresini korumaya aldı.

Cem Garipoğlu’nun Mezarı Yarın Açılacak: Polisten Mezarlıkta Önlem

Diyarbakır’da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın cinayeti henüz çözülmüş değil. DEM Parti, TBMM’de Narin için araştırma komisyonu kurulmasını önermişti. Bugün Genel Kurul’da görüşülen öneri AK Parti ve MHP’nin oylarıyla reddedildi.

DEM Parti’nin Önerisiydi: Narin İçin Meclis Araştırma Komisyonu Teklifi Reddedildi

Almanya’nın Hamburg kentinde Afrika ülkesi Ruanda’dan gelen bir öğrencinin, ölümcül Marburg virüsü ile temaslı olduğunun ortaya çıkması sonrasında tren istasyonu kısa süreli kapatıldı. Afrikalı öğrenci ve kız arkadaşı koruyucu ekipmanlar giyen sağlık görevlileri tarafından karantinaya alındı. Ayrıca tren istasyonunda bulunan bazı kişilerden örnekler alındı.

Almanya’da Ölümcül Marburg Virüsü Paniği: Temaslı Kişiler Karantinaya Alındı

Fenerbahçe Opet ile Beşiktaş Kadın Basketbol Takımları arasında oynanan FIBA Süper Kupa mücadelesi tribün olayları nedeniyle yarıda kaldı ve yarına ertelendi.

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Maçı Yarıda Kaldı: Karşılaşma Yarın Oynanacak

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolan, ve kaybının 19. gününde cansız bedenine ulaşılan minik Narin'in cinayeti bugün hala aydınlatılmadı. Devam eden soruşturmada pek çok iddia ortaya atılsa da henüz bir sonuca ulaşılmadı.

Avukat Prof. Dr. Adem Sözüer Narin Davası Hakkında Konuştu: "Soruşturmanın Gizliliği Bilinçli İhlal Ediliyor"

Şimdilerde yorumculuk yapan eski futbolcu Serhat Akın geçtiğimiz günlerde program çıkışında silahlı saldırıya uğramıştı. Yaklaşık 1 haftadır hastanede tedavi gören Serhat Akın, hastane odasından video paylaştı. Akın, kendisini ziyarete gelenlere teşekkür etti ve saldırı sonrası çıkan “Borç nedeniyle vuruldu” iddialarına da çok üzüldüğünü söyledi.

Silahlı Saldırıya Uğrayan Serhat Akın’dan Hastane Odasından Açıklama Geldi

Şampiyonlar Ligi’nin ikinci haftasında bugün 9 karşılaşma oynandı. Benfica’da forma giyen Milli futbolcumuz Kerem Aktürkoğlu, yeni takımıyla çıktığı ikinci Şampiyonlar Ligi maçında da gol atmayı başardı. Ayrıca bu akşam Milli futbolcular, Kenan Yıldız, Orkun Kökçü ve Arda Güler de yeşil sahada mücadele etti.

Kerem Aktürkoğlu Atmaya Devam Ediyor: Şampiyonlar Ligi’nde Gecenin Sonuçları

Popüler İçerikler

Kadir Ezildi'nin Nişanlısı Gamze Türkmen'in Türbansız Halini İfşa Eden Söylemezsem Olmaz Ekibi Çok Kızdırdı
Avrupa Yakası'nın Naile'si Çiçek Dilligil Cinsiyet Geçişi Yapan Oğlunun Doğum Gününü Kutladı!
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası