2 Çocuk Hayatını Kaybetmişti: Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Kocaeli’ndeki D-605 kara yolunda kırmızı ışıkta duramayan bir tır, 2 araca birden çarptı. Kazada yaralanan 15 yaşındaki Miray ile 6 yaşındaki Elif Kaya hastanede hayattını kaybetti. Olay yerinden kaçan tırın sürücüsü sonrasında jandarmaya teslim oldu. Korkunç kazanın görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

D-605 kara yolunda dün, Y.Y'nin kullandığı 41 APV 561 plakalı tır, Solaklar Kavşağı mevkisinde kontrolden çıkarak önünde seyreden sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 38 AFN 983 plakalı ve Şenol Kaya idaresindeki 16 FCH 74 plakalı otomobillere çarpmış, kazada sürücü Kaya ile araçtaki eşi Hatice ile çocukları Elif ve Miray yaralanmıştı.

Kaza sonrası olay yerinden 2 kilometre uzaklıkta terk edilmiş halde bulunan tırın sürücüsü ise jandarmaya teslim olmuştu.

Kazada yaralanan baba Şenol ve anne Hatice Kaya'nın hastanelerdeki tedavileri devam ettiği, annenin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Hayatını kaybeden iki kardeşin cenazeleri, ikindi vakti Kartepe ilçesindeki Şirinsulhiye Merkez Camisi'nde kılınacak namazın ardından defnedilecek.

Kaza anı👇

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yine İhmal Yine Kaza! Samsun’a Görme Engelli Bir Çift Kapağı Açık Bırakılan Rögara Düştü
Uzungöl'de Yürekleri Ağızlara Getiren Kaza: İnsan Sapanı Üzerinde Bir Kadın Varken Koptu
Kerem Kınık'ın Kızının Karıştığı Ölümlü Kaza Sonrası Serbest Kalmasına İtiraz!

Popüler İçerikler

Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
18.07.2024

tırcılar kamyoncular toplanıp barınağa alınacak mı veya uyutma yapılacak mı

Pasif Kullanıcı
18.07.2024

Yazmak istediğim buydu 👏👏👏

18.07.2024

Büyük araç kullanmak ciddi bir iştir bilgisiz psikolojisi bozuk çoluk çocuğun elinde ölüm makinası olurlar her ağır vasıta ehliyeti olanlara bu araçlar kullandırılmamalı bumun gibi kaza yapan ciddi kural ihlali yapanların ehliyetleri ömür boyu ellerinden alılmalı

18.07.2024

Eskiden duble olmayan dar yollarda yavaş kamyonlarla tin tin dağ bayır giden araba bozulunca kendi tamir eden ustalar vardı, şimdi elinde telefon tiktok çekerek binek arabalarla yarışarak giden jetçi tayfa var

18.07.2024

başıboş kamyoncuları toplayın

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ