2 Çocuğunu Alıp Kocaya Kaçan Kadından Pes Dedirten Savunma: Ben Bir Kere Aldattım, O Daha Çok Aldattı

ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programına ailesi ve eşi tarafından aranan evli ve 2 çocuk annesi Dilber, stüdyoda anlattıklarıyla izleyenlerin ağzını açık bıraktı.

7 yıllık evliliğinde sürekli şiddet gördüğünü, eşinin sürekli onu aldattığını ve aşağıladığını, artık bunlara dayanmak istemediği için kaçtığını söyleyen iki çocuk annesi kadının, başka bir adama kaçtığı iddiası stüdyoda soğuk rüzgarlar estirdi.

Eşinden ayrılmak istediğini söyleyen kadın, iki çocuğunu da alıp sosyal medyadan tanıştığı bir adamla kaçtığını itiraf edince onu aramaya gelen ailesi perişan oldu.

Eşiyle yüzleşen kadın "Eşim beni sürekli aldatıyordu" diyince Esra Erol dayanamayıp "Sen de gittin, aldattın ya eşini" dedi. Bunu üstüne Dilber Sürücü "Ama ben yeni aldatıyorum, daha ilk. O beni daha çok aldattı" diyince izleyen herkes şaşkına döndü.

1,5 ve 5 yaşındaki çocuklarını alıp 4 aydır tanıştığı adama kaçan kadının o itirafı sosyal medyaya bomba gibi düştü, izleyenlere bu kadarına da pes dedirtti.

Dilber'in şok eden itirafı: 👇

Popüler İçerikler

Tugay Kerimoğlu’ndan Galatasaray Taraftarını Yıkan İddia: “Muslera Galatasaray’dan Ayrılabilir”
Milyonlarca Çalışan İçin Pazarlık Masasına Gelecek Asgari Ücrette "İlk Rakam 24 Bin 58 TL Olacak" İddiası
Celal Şengör ve İlber Ortaylı'dan Bakan Yusuf Tekin'e Sert Sözler: "Anlatamıyoruz Bu Herife"
YORUMLAR
26.12.2021

ve türbanını takmaya devam etti....

26.12.2021

şimdi bunlar müslüman mı? aldatmak caiz mi? bunlar sapıtmış azizim bunlar yoldan çıkmış bunların derhal tımarhaneye atılması lazım bunlar çocuk falan da yapmasın yazık günah doğacak çocuklara acırım valla

26.12.2021

Bi kereden bir şey olmaz...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ