2. Abdülhamid Padişahken Dünyaya Geldi: Erdoğan Sevgisiyle Bilinen Türkiye'nin En Yaşlı Kadını Öldü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hayranlığıyla bilinen Türkiye'nin en yaşlı insanı 117 yaşındaki Arzu nine hayatını kaybetti. 1907 doğumlu Arzu Sınıroğlu, dünyaya geldiğinde Osmanlı Devleti'nin başında padişah olarak 2.Abdülhamid bulunuyordu. Arzu Nine, Atatürk dahil 12 Cumhurbaşkanı ve 27 Başbakan gördü. 

Türkiye'nin bilinen en yaşlı insanı 117 yaşındaki Arzu Sınıroğlu, Kırıkkale'de tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. 2020 yılında COVID-19'a yakalanmasına rağmen virüsü yenerek hastaneden taburcu olan Sınıroğlu, son yıllarında yaşlılığa bağlı sağlık sorunlarıyla savaşıyordu.

Büyük bir Recep Tayyip Erdoğan destekçisi olan Arzu Nine, 2024 yerel seçimlerinde de sandık başına giderek oy kullanmıştı.

6 çocuk annesi olan Arzu nine, doğal beslenme ve huzurlu yaşamıyla dikkat çekmiş, uzun ömrünü bu yaşam tarzına borçlu olduğunu söylemişti.

1907 yılında dünyaya gelen Arzu Nine doğduğunda Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid devletin başındaydı. Arzu Nine, toplamda 3 Osmanlı padişahı, Atatürk dahil 12 Cumhurbaşkanı ve 27 Başbakan gördü.

Peki siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Hadi buyrun yorumlara 👇

Mustafa Destici'den 750 TL'lik Kredi Kartı Vergisine Destek: "Vermezsen Sonun Suriye Gibi Olur"
Vergi Sonrası 99 Bin TL Hamlesi Gelmişti: Kredi Kartlarında Limit Düşürme İşlemine Engel Gelebilir!

Popüler İçerikler

İkbal ve Ayşenur'u Vahşice Katleden Semih Çelik'in Annesi ATV'ye Konuştu: "İkbal Oğlumu Rahat Bırakmadı!"
Köfteci Yusuf’ta Domuz Eti Çıkması Sonrasında Bir Skandal da Dondurmacıdan: Keçi Sütü Yokmuş!
Özgür Demirtaş’tan Domuz Eti Kullanan Köfteci Yusuf Açıklaması: “Farklı Düşünüyorum”
YORUMLAR
13.10.2024

Atatürk'ü görmesine rağmen rte destekçisi...

13.10.2024

İsminin Arzu olması ilginç geldi. Onun doğduğu yıllarda pek rastlanılan bir isim değil de.

13.10.2024

Nenenin mekanı cennet olsun. Ama şunu görüyoruz ki, okuması yazması olmayana kimler neler yaptırabiliyor. Bu yüzden en az ortaokul mezunu olmayanların oy hakkı ile yurt dışı ikametli vatandaşların oy hakkı ve 75 yaş üstü vatandaşların oy hakkı kaldırılmalı.

13.10.2024

insanların ozgurlugunu elinden alınsın diyorsun,senin gibi düşünenlerin oy hakkı elinden alinsin daha iyi olur burjuva köpegi

TÜM YORUMLARI OKU (11)