1996'da Bir Kış Günü Çekilen İstiklal Caddesi Görüntüleri İzleyenlere Nostalji Yaşattı

1996 yılında soğuk bir kış günü İstiklal Caddesi'nde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Görüntüleri izleyen nostalji severler 'Nerede eski Türkiye?' demekten kendini alıkoyamadı. 

'Küllük Kahvesi' isimli Twitter (X) hesabından paylaşılan 1996 yılına ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Soğuk bir kış günü çekilen görüntüler nostalji severlere keyifli dakikalar yaşattı. İnsan sayısının az olması ve turistlerin mutlu anları kameralara yansırken, izleyenler ''Nerede eski Türkiye?' yorumunda bulundu. İşte o anlar; 📹

Altındağ'ın Ardından Şimdi de Edirne'de Çuvallara Doldurulmuş Köpek Cesetleri Bulundu
Yaşadığı Sakatlık Sonrası Mücadeleyi Bırakmayan Kadın Sporcunun Azmi Herkese Örnek Olacak

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
12.08.2024

akp'siz güzel günlerdi..basimiza saranin 2 cihanda yakasi bir araya gelmesin..

12.08.2024

25 milyon araptapar var.

12.08.2024

Barındırdığı tarihi, kültürü, sanatı yazmaya sayfaların yetmediği her kesimden insanın kendini ifade edebileceği bir alan bulup zaman geçirebildiği, herkesin bir hatırasının olduğu, gençliğimizin en güzel günlerini geçirdiğimiz yerlerden biriydi. Ne zaman canım sıkılsa Beyoğlu'na yürürdüm. Şimdi arkadaşlarımızla buluşma keseceğimiz zaman ihtimaller dahilinde bile kimsenin önermediği istiklal caddesi. Çocukluğumuzun gençliğimizin geçtiği caddeye ne zaman çıksam kendimi yabancı gibi hissediyorum. Bir çok tarihi dükkan, atölye, sahaf, dernek, simgesel mekan kapandı. 212 yıllık Lebron pastanesi kapandı, inci pastanesinin bulunduğu tarihi bina bile yıkılıp avm yapıldı. Hangi birini sayalım. Artan arap turist oranı ve akp nin oturtmaya çalıştığı kültür ile birlikte taksim araplara hizmete evrildi. Kontrolsüz göçle birlikte ise artık tamamen istiklal doğasını kaybetti, çok sayıda mekan el değiştirip mağazaya çevrildi. Otelcisi esnafı memnun, siyasal islamcı neoliberal partide memnun.

12.08.2024

aRap yoktu arap

TÜM YORUMLARI OKU (14)