1989'da Türkiye: Özal, İnönü ve Perinçek Türkiye'nin Sorunlarını Yorumluyor

BBC muhabiri Peter Marshall tarafından hazırlanan haberde, 1989 yılında Avrupa Ekonomik Topluluğu'na üyelik başvurusu yapan Türkiye ele alınıyor.Temel sorunlarını ele alındığı haberde, dönemin Başbakanı Turgut Özal, eski SHP (Sosyal Demokrat Halkçı Parti) lideri Erdal İnönü ve o dönem yayımlanan 2000'e Doğru dergisinin Genel Yayın Yönetmeni, siyasetçi Doğu Perinçek, gazeteci Ruşen Çakır ve işkence mağduru Ali Rıza Kurt'la yapılan röportajlar da yer alıyor.

Popüler İçerikler

Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
YORUMLAR
30.03.2018

one minute dedi şakşakçılar ooo super ayar verdi dedi 😃😃😃 adam 30 yıl önce su gibi ingilizcesiyle nasıl ayar vermiş ögrenin. tahsil iyi bisey insanın dünya görüsüne faydası var. bir turlu göremediğimiz üniversite diplomasına benzemez😃😃😃

30.03.2018

Hangi anına yorum yapmak lazım bilemedim. Tam ibretlik...

01.04.2018

yetersizlik duygusunun bu kadar ağır olduğunu bilmezdim. millet sardı düzeylere, İngilizcelere filan. ikmişim aksanını, aksan yapacam diye ağız biçim eğecem bi de kendimi beğendirecem. çok da sikime olmuş bu modernite sendromu... Hollanda polisine yüksek düzey aksan filan yapacam o angut da bana kıyak yapacak öyle mi.. nasıl bi ürün bunlar anlaşılmadı?

TÜM YORUMLARI OKU (4)