1) Test Aşaması: Bu işleme başlamadan önce bireyin kan testleri, tıbbi geçmişi, fiziksel muayenesi ve yumurta sayısına bakmak için birtakım testler yapılır. Yumurta sayısı olması gerekenden düşükse bu yöntem önerilebilir.
2) Günlük Hormon Enjeksiyonları: 2 hafta boyunca hergün hormon enjekte edilir. İlk hafta enjekte edilen hormon, çok sayıda yumurta üretilmesini sağlar. İkinci haftadaki ise yumurtalamayı engeller.
3) Ultrason Aşaması: İki hafta boyunca, dört ya da beş kere doktora gitmek gerekir. Yumurtaların doğru gelişip gelişmediğini takip etmek herhangi bir komplikasyona karşı önemlidir.
4) Yumurtaları Vajinadan Çıkarma: Yumurtalar hormon aldıktan sonra hazır olduklarında, doktorunuz vajinal duvarın üzerinden yumurtalıkların içine bir iğne ekleyerek, yumurtaları tek tek çıkaracaktır.
5) Dondurma: Yumurtalar ani bir şok etkisiyle vitrifikasyon tekniğiyle dondurulur. Sıfırın altında 196 derecede sıvı nitrojen içinde saklanır.
Dondurulmuş yumurtaları kullanmak istediğinizde ise, çözünme işlemi yapılıp, spermle döllendirildikten sonra embriyo olarak rahminize yerleştiriliyor.
sırf erkeklere artistik olsun diye kendi hücrelerimden yapay sperm ürettirip %100 bana ait bi kız çocuğu yapıcam, adını da meryem koyucam.
Sağlık problemi vs. olmadığı sürece yapılmasının pek bi anlamı yok sanki
R.T.E bunu beğenmedi