1939 Yılında 40 Bin Kişinin Hayatını Kaybettiği Erzincan Depremine Odaklanan 'Kara Kış' Sete Çıktı

TRT Tabii ekranlarında izleyiciyle buluşacak Kara Kış dizisi, 1939 yılında gerçekleşen Erzincan depremine odaklanıyor. 40 bin vatandaşımızın hayatını kaybettiği afette yaşanan etkileyici bir olayı ele alacak dizide savcı İzzet Akçal’ı Murat Yıldırım, gazeteci Naci Sadullah’ı Ulvi Kahyaoğlu, savcının eşi Zemzem’i Hande Doğandemir canlandıracak. Dizinin çekimlerine sonunda başlandı!

TRT'nin dijital yayın platformu Tabii, yepyeni içeriklerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor.

Gassal ile büyük bir başarı elde eden platformda yer alacak yeni projeler duyurulmaya devam ediyordu. 1939 yılında yaşanan Erzincan depremini konu alan Kara Kış da o dizilerden yalnızca biriydi.

Kara Kış dizisinin çekimlerine başlandı.

8 şiddetinde meydana gelen, 52 saniye süren ve 40 bin vatandaşımızın hayatını kaybettiği 1939 Erzincan depreminin efsaneleşen savcısı İzzet Akçal’ın hikayesinin anlatılacağı Kara Kış'ta savcı İzzet Akçal’ı Murat Yıldırım, gazeteci Naci Sadullah’ı Ulvi Kahyaoğlu, savcının eşi Zemzem’i Hande Doğandemir canlandıracak. 

Dizinin çekimlerinin başladığı duyuruldu.

Eski Kadro Bir Arada! Çocukluğumuzun Dizisi Sihirli Annem'in Filmi Geliyor
Harry Potter'ın Lavender'ı Jessie Cave, OnlyFans Açtığını Duyurdu
Tutkunun ve Dramın Buluştuğu En Çarpıcı 15 Aşk Filmi
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

KAP’a Resmi Açıklama Yapıldı: Ahlatçı Holding, Yozgat’ta 4 Milyar Dolar Değerinde 41 Tondan Fazla Altın Buldu
Bilim İnsanları Açıkladı: Mars, Bilinenden Çok Daha Uzun Süre Yaşanabilir Olabilir
Anlamak İsteyene: Kadına Şiddete Dikkat Çekmek İsteyen Kadınların Yeni Akımı Çok Beğenildi
YORUMLAR
13.03.2025

deprem dizisi için o kadar geriye gitmeseydiniz yakın tarihte gerçekleşen acıdan yola çıkarak kaçak yapı imar affı denetim ahlaksızlığı müteahhit hırsızlığı gibi konuları da ele alırdınız

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ