1907 Fenerbahçe Espor, Rakibini 3-2 Yenerek VFŞL 2021 Kış Mevsimi Yarı Finaline Yükseldi

Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi 2021 Kış Mevsimi Çeyrek Finalleri ilk gün mücadelesinde Nasr Esports ve 1907 Fenerbahçe Espor karşılaştı. Son derece çekişmeli geçen bu seriyi sizler için özetledik.

1. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Oncan - Wukong vs Last - Aatrox

Elramir - Skarner vs Kituruken - Volibear

stillnumb - Viktor vs Giyuu - Galio

Neramin - Jinx vs Focus - Ezreal

Sparz - Thresh vs Japone - Karma

Orta koridorda sıçrası ile Kituruken'e baskın fırsatı hazırlayan Giyuu ilk kanı almayı başardı. İlk iki ejderi alan Nasr oldu. Üçüncü ejderde Last'ı yakalayan Fenerbahçe hem Last skorunu hem de ejderi alan taraf oldu. Hem baronu hem dördüncü ejderi alan Fenerbahçe öne geçmeyi başardı. Aldıkları üstünlükle üçüncü ejderi ve ardından savaşı kazanan Fenerbahçe oyunu da kazanmayı başardı.

2. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Last - Volibear vs Oncan - Renekton

Kituruken - Hecarim vs Elramir - Udyr

Giyuu - Azir vs stillnumb - Viktor

Focus - Vayne vs Neramin - Kaisa

Alistar - Japone vs Sparz - Leona

İlk ejderi alan taraf Fenerbahçe oldu. Üst koridorda Elramir'in baskınıyla ilk kanı alan Fenerbahçe olsa da Orta koridorda Kituruken'in baskınıyla karşılık skoru aldı. Alameti alan taraf Nasr olurken, Ejderi alan taraf ise Fenerbahçe oldu. Üçüncü ejderi alan taraf Fenerbahçe olurken ardından çıkan savaşı kazanan Nasr oldu. Ejder etrafında Oncanı yakalayan Nasr savaşı kazanarak hem ejderi hem baronu almayı başardı. Beşinci ejderde çıkan savaşı kazanan Fenerbahçe dağ ruhunu da aldı. Orta koridorda çıkan savaşta katliam yapan Fenerbahçe baronu aldıktan sonra maçı da kazanmayı başardı.

3. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Last - Fiora vs Oncan - Renekton

Kituruken - Udyr vs Elramir - Hecarim

Giyuu - Twisted Fate vs stillnumb - Orianna

Focus - Aphelios vs Neramin - Kaisa

Alistar - Thresh vs Sparz - Nautilus

Yengeç'te karşılaşan ormancılardan Kituruken, Elramir'i öldürerek ilk kanı almayı başardı. İlk ejderi de alan taraf Nasr oldu. İkinci ve üçüncü ejderi de alan taraf Nasr oldu. Dördüncü ejderi de alarak, Bulut ruhuna sahip olan Nasr, baronu da alarak maçı kazanmayı başardı.

4. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Oncan - Renekton vs Last - Fiora

Elramir - Hecarim vs Kituruken - Graves

stillnumb - Sylas vs Giyuu - Galio

Neramin - Jinx vs Focus - Kaisa

Sparz - Leona vs Japone - Alistar

Ormanda Elramir'i yakalayan Nasr ilk kanı ve ilk ejderi aldı. Nasr hem ilk alameti hem de iki skoru almayı başardı. İkinci ejderi alan taraf Nasr oldu. Alt koridorda Oncan'ı yakalayan Nasr ardından çıkan savaşta da dört skor almayı başardı. Üçüncü ejderi almayı başaran Nasr oldu. Aldığı üstünlüğü iyi kullanan Nasr maçı kazanmayı başararak seriyi 2-2'ye getirdi.

5. Maç

Takımlar vadiye bu beşliler ile iniş yaptı;

Last - Renekton vs Oncan - Wukong

Kituruken - Udyr vs Elramir - Gragas

Giyuu - Orianna vs stillnumb - İrelia

Focus - Caitlyn vs Neramin - Kaisa

Alistar - Karma vs Sparz - Nautilus

Kule altında Oncan'ı yakalayan Nasr ilk kanı almayı başardı. İlk ejder ile ilk alameti de alan taraf Nasr oldu. Orta koridorda Giyuu skorunu alan Fenerbahçe üçüncü ejderi de aldı. Orta koridorda Nasr oyuncularını yakalayan Fenerbahçe savaşı kazanarak baronu almaya çalışsa da Nasr baronda savaşı kazanarak baronu durdurmayı başardı. Dördüncü ejder öncesinde savaşı kazanan Fenerbahçe hem ejderi hem baronu aldı. Beşinci ejderi çalan Kituruken rakibine alev ruhunu vermese de Fenerbahçe baronu almayı başardı. Alev ruhunu alan Fenerbahçe savaşı da kazanarak maçı kazanmayı ve yarı finale çıkmayı başardı.

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı