19 Yaşındaydı: Üniversite Öğrencisi Güleda Cankel 'Sevgilisi' Tarafından Bıçaklanarak Öldürüldü

Isparta'da üniversite öğrencisi Güleda Cankel, Muğla'dan ziyaretine gelen ve erkek arkadaşı olduğu öne sürülen kişi tarafından öldürüldü. 

Korkunç olay, pazar günü Fatih Mahallesi'nde meydana geldi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (ISUBÜ) Fotoğrafçılık Bölümü öğrencisi 19 yaşındaki Güleda Cankel'in erkek arkadaşı olduğu belirtilen Zafer Pehlivan, genç kızı ziyarete geldi.

Güleda Cankel'in odasından gelen sesleri duyan diğer öğrenciler, içeri girdiklerinde genç kızı hareketsiz yatarken buldu.

DHA'da yer alan habere göre Zafer Pehlivan tartıştığı Güleda Cankel'in önce boğazını sıktı, ardından göğüs bölgesinden bıçakladı.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede Güleda Cankel'in yaşamını yitirdiği belirlendi

Polis cinayet şüphelisini kısa süre sonra yakalayıp, gözaltına aldı. Pehlivan, savcılıktaki ifadesinin ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklanarak, Isparta Cezaevi'ne gönderildi.

Güleda Cankel'in cenazesinin otopsinin ardından ailesine teslim edileceği ve Muğla'da toprağa verileceği belirtildi.

Güleda Cankel, ölmeden 3 gün önce yaptığı paylaşımda "Sever mi her kalp katilini" ifadelerini kullandığı görüldü.

Cinayeti işleyen Zafer Pehlivan'ın da 18 Kasım 2019 notuyla yaptığı paylaşımda "bitti" yazdığı görüldü.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Kızılcık Şerbeti Yapımcısından Müjdat Gezen'in Olay İddiasına Sert Yanıt!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!
YORUMLAR
19.11.2019

Bir evladın olacak, özene bezene büyütüp okutacaksın, en güzel çağında, bir orospunun çocuğu onu senden, hayattan koparıp yok edecek, nasıl vicdansızlıktır bu.

19.11.2019

İfadeler, karakol tutanakları, hastane kayıtları çıkmış ortaya. Şiddet uyguladığı için karakola gitmişler birlikte, yavrucak şikayetçi olmamış, üstelik tekrar eve birlikte dönmüş, söylediğine göre geceyi de birlikte geçirmişler. Bu ifadenin ne kadarı doğrudur bilmem; ama gencecik bir kız 5 yılını niye böyle ruh hastası birine verir aklım almıyor. Yapmayın be yavrum, sevgi bu değil. Evliyim ve yemin ederim kocamın acısını görmektense başkasıyla mutlu olduğunu görmeyi tercih ederim. En azından canı sağ, bende olmasa da başkasında mutlu der, boşanırım olur biter. Sevmek bence bu. Sevmek karşındakine kıyamamak, mutluluğuyla yetinmektir. Etek boyuna karışan, saçının boyasına, tırnağının ojesine laf söyleyen, onunla görüşme, buraya gitme, sen sadece benimsin diyen hanzolardan uzak durun. "Erkek Adam" diye bir tabir olmamalı bir kere, insan olmalı. Sadece insan. Vah gidene...

19.11.2019

erkek çocuğuna göster olum pipini diyelim , kız çocuğuna kapa kızım bacaklarını diyelim ! sonra bu yetiştirme tarzından düzgün bir insan evladı olmasını bekleyelim. erkek çocuğun götünü kaldırmayın bu kadar !

TÜM YORUMLARI OKU (60)