19 Yaşındaki Kurye, İlk İş Gününde Hayatını Kaybetti...

Sakarya'da motorlu kurye olarak işe başlayan 19 yaşındaki Enes Aygüneş mesaisinin ilk gününde kaza yaptı. Kazanın ardından hastaneye kaldırılan Aygüneş iki gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. 

5 Ağustos Cumartesi günü saat 18.30 sıralarında Adapazarı Şeker Mahallesi Ak Sokak üzerinde meydana gelen olayda, zincirleme trafik kazasında kamyonet, minibüs ve motosiklet çarpıştı.

Kazada motorlu kuryelik yapan Enes Aygüneş yola savrularak yaralandı. Aygüneş, sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Aygüneş, yapılan tüm müdahalelere rağmen dün yaşamını yitirdi.

İşe başladığı ilk iş gününde kaza geçiren Enes Aygüneş' in cenazesi bugün Karasu Kurudere Mahallesi Kocataş Mezarlığında toprağa verildi.

İntihar Eden Polis Murat Sucu'nun Ses Kayıtları Ortaya Çıktı!
Doktora Silah Çekti: ‘Beynimde Çip Var, Amerika Beni Dinliyor’

Popüler İçerikler

Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
YORUMLAR
09.08.2022

Çok zor bir meslek, buda bir furya, vakti zamanında lokmacilar çiğ kofteciler şimdi de moto kuryelik ama çok riskli, çoğu esnaf kurye olarak çalıştığı için bu çok hızlı gitme olayını kendileri tercih ediyor, daha fazla sipariş atabilmek için.. çok üzüldüm Allah rahmet eylesin kardeşime...

09.08.2022

Allah gittiği yerde çok yardım, çok rahmet etsin. Amin. Ben de bir siparişte bulunduğumda, getiren kuryeye dikkatli sürmelerini, acele etmemelerini söylüyorum. On dakika önce gelmezse on dakika sonra gelsin. İnsan canından kıymetli mi gelen her neyse? Bir de hız puanlaması var. Hep on veririm. Spariş geç geldi bilmem ne yorumları oluyor. Puanlamayı kaldırsalar keşke. Uyarmasınlar, sık boğaz etmesinler bu insanları. Yol ortasında siparişi çabuk yetiştirmek için hız yapıp da kanlar içinde yatan bir insan. Değer mi teslim edilen her neyse için? Acımasızlık. Kapitalizmin ta kendisi bu. 😥😥😥😭😭

09.08.2022

En güzel yorum. Ağzınıza sağlık. Belli ki insancıl birisiniz.

09.08.2022

Aman Allahım makus kadere bakar mısın..!😖 Allah gani gani rahmet eylesin nasıl bir elem olay bu😦

TÜM YORUMLARI OKU (6)