19 Yaşındaki Genç Bıçaklı Saldırıda Hayatını Kaybetti, Mahalle Savaş Alanına Döndü

İstanbul Arnavutköy'de parkta çıkan bıçaklı kavgada Sait Ç.'nin (19) hayatını kaybetmesi üzerine, gencin yakınları şüphelinin oturduğu eve silah ve havai fişekle saldırdı. Ölen gencin yakınları şüpheliye ait otomobili de parçaladı. Polis, bıçaklı kavgaya karıştığı düşünülen 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olay, Anadolu Mahallesi'nde akşam saatlerinde parkta meydana geldi. 2 grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa süre sonra bıçakların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavgada Sait Ç. ile ağabeyi aldıkları bıçak darbeleriyle yaralandı. İhbar üzerine, olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemi alırken, yaralı kardeşler ise ambulansla Arnavutköy Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayatını kaybetti

Tedaviye alınan kardeşlerden Sait Ç. hastanede hayatını kaybetti. Ağabeyinin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Sait Ç.'nin hayatını kaybettiği haberini alan yakınları hastaneye akın etti.

Mahallede hareketlilik🎥

Olay sonrası, ölen gencin yakınları, şüphelinin oturduğu eve silah ve havai fişeklerle saldırdı. Sokakta toplanan çok sayıda kişi, şüpheliye ait olduğu ileri sürülen otomobile de parçaladı. İhbar sonrası olay yerine çok sayıda polis ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Bölgede yoğun güvenlik önlemleri devam ederken, polis, olaya karıştığı düşünülen 4 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler sorgulanmak üzere Arnavutköy Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Popüler İçerikler

AFAD Açıkladı: Tokat'ta 5.6 Büyüklüğünde Deprem Oldu
Fatih Altaylı'dan AK Partili Şebnem Bursalı'ya İğneleyici Yazı: "Istakoz Kuru Yenmez, Şarap Ne İçtiler Acaba?"
Çileden Çıkaran Olay: Öz Kızı ve İkinci Eşini Yatakta Basan Kadının Yaşadıkları Şoke Etti
YORUMLAR
14.05.2021

yiyin birbirinizi ahmaklar sürüsü

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ