19 Temmuz'da Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Kim Kardashian, odak noktası iç giyim olan Skims markasıyla sık sık gündeme geliyor biliyorsunuz ki. Gerek imza attığı reklamlar, gerek pozları...Bu sefer gündeme gelme sebebi ise Skims ürünlerini öven bir kullanıcı. Peki neden mi? Skims marka iç çamaşırları sayesinde bu kullanıcı tam dört kez ölümden dönmüş de ondan.

👇

Kim Kardashian'ın Ürünü Sayesinde Dört Kez Ölümden Döndüğünü Söyleyen Kullanıcı Kafaları Karıştırdı!

2. Bergüzar Korel, toplu taşımada bir yolcunun sözlü saldırısına maruz kalan başörtülü genç kadın hakkında sert çıkışıyla dikkat çekti!

👇

Bergüzar Korel, Başörtülü Genç Kadına Hakaret Eden Kişiye Çok Sert Sözlerle Yüklendi!

3. Bu dünyadan bir Özkan Uğur geçti ama giderken hepimizin yüreğini yaktı. Şimdi ise Özkan Uğur'un eşi Aysun Aslan'dan hepimizi ağlatan duygu dolu bir paylaşım geldi.

👇

Özkan Uğur'un Ardından Eşi Aysun Aslan'ın Yazdığı Duygu Dolu Paylaşım Herkesi Ağlattı

4. İbrahim Tatlıses ve ailesi magazin gündeminden eksik olmayan isimlerden biliyorsunuz ki. Bu sefer de geçtiğimiz senelerde nikah masasına oturan İdo Tatlıses ve Yasemin Şefkatli çiftinden müjdeli haber geldi!

👇

İbrahim Tatlıses'e Bir Torun Müjdesi Daha: İdo ve Yasemin Tatlıses Çifti İkiz Bebek Bekliyor!

5. Ünlü oyuncu Nesrin Cevadzade magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Cevadzade şimdi de Bodrum'da üstsüz güneşlenirken kameralara yakalandı.

👇

Nesrin Cevadzade Bodrum'da Üstsüz Güneşlenirken Kameralara Fena Yakalandı

6. 2021 yılında Gigi Hadid ile yollarını ayıran Zayn Malik, sosyal medyanın hedefi olmuştu. Gigi Hadid'in annesi, Zayn Malik'in eski kaynanası Yolanda Hadid ise despot olmakla suçlanmıştı. Geçtiğimiz hafta da Zayn Malik, uzun bir aradan sonra eski defterleri açtı ve birbirinden ilginç açıklamalar yaptı.

👇

Uzun Bir Aradan Sonra Zayn Malik, Eski 'Despot' Kaynanası Yolanda Hadid'e Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

7. Kobra Murat, Roman müziğinin en sevilen isimlerinden biliyorsunuz ki. Şarkıları, renkli kişiliği ve tabii servetiyle de dikkat çeken Kobra Murat, bu sefer de doğum günü kutlamasıyla adından söz ettirdi. Minik torununun doğum gününü kutlayan Kobra Murat, torununu adeta altın içinde yüzdürdü.

👇

Kobra Murat Torununu Doğum Gününde Altına Boğdu: Bebek Arabası Bile Altından!

8. Ünlüler dünyasının samimi ve nahif isimlerinden biri Burcu Özberk, bildiğinizi düşünüyorum. Şimdi de kendisine benzetilen bir kadına yaptığı yorumla gönüllerimizi fethetmeyi ve hepimizi gülümsetmeyi başardı.

👇

Burcu Özberk'in Kendisine Benzetilen Kadına Yaptığı Müthiş Yorumu Görmelisiniz!

9. Son günlerde döviz kurlarında oldukça hareketli günler yaşanıyor. Özellikle euro, aldı başını gitti desek yeridir. Ünlü oyuncumuz Nurgül Yeşilçay da bu duruma tepkisini oğluyla paylaştığı bir fotoğrafla gösterdi. Ne diyorduk, "izahı olmayan şeylerin mizahı olur" muydu?

👇

Nurgül Yeşilçay 30 TL'yi Bulan Euroya Tepkisiz Kalamadı: Trajikomik Paylaşım!

10. Şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele sergileyen Filenin Sultanları, hepimizin göğsünü kabartırken, takımın gözdelerinden Ebrar Karakurt, Yeni Akit'in hedefindeydi. Yeni Akit'in skandal ifadeler kullandığı Ebrar Karakurt'a, MasterChef'in güler yüzlü jüri üyesi Somer Sivrioğlu'ndan destek geldi.

👇

MasterChef'in Sevilen Jürisi Somer Sivrioğlu, Akit Tarafından Hedef Gösterilen Ebrar Karakurt'a Destek Verdi!

11. Hepimizin magazin gündeminde sık sık adını duyduğumuz komedyen Şahan Gökbakar, Twitter'daki sert çıkışlarıyla geçtiğimiz aylarda gündeme gelmişti. Şimdi de plajda duş alan bir adamın videosunu Twitter'da paylaşan Gökbakar, goygoycuların diline de fena düştü!

👇

Şahan Gökbakar'ın Twitter'da Paylaştığı Duş Alan Adamın Videosu Viral Oldu!

12. Oyunculuğuyla, dobralığıyla ve içtenliğiyle öne çıkan ünlü oyuncu Enis Arıkan, Alaçatı'daki evinin kapısına dayanan hayranlarına seslendi!

👇

Enis Arıkan Fotoğraf Çektirmek İçin Evinin Kapısına Gelen Hayranlarına Seslendi: "Gelmeyin Kardeşim Çok Ayıp!"

13. "Modern Family" dizisindeki oyunculuğuyla gönüllerde taht kuran ve yedi yıldır kendisi gibi oyuncu Joe Manganiello ile evli olan Sofia Vergara'dan kötü haber geldi. Çift, boşanmaya karar verdiklerini açıkladı!

👇

Hollywood'un Sevilen Çifti Sofia Vergara ve Joe Manganiello Boşanıyor!

14. Megan Fox yıllara meydan okurcasına her yeni pozuyla nefesleri kesmeye devam ediyor! Fox, bir orman perisi gibi çekildiği fotoğrafları ile takipçilerinin beğenisini kazandı!

👇

Megan Fox'un Bir Orman Perisi Edasıyla Çekildiği Cesur Pozları Nefesleri Kesti!

15. Son zamanlarda kadınlar, ülkemize her gün yeni bir gurur katıyor! Dünyaca ünlü şarkıcı Beyonce, konserinde Raisa ve Vanessa tasarımı elbisesi ile boy gösterdi!

👇

As Bayrakları As! Beyonce Konserine Ünlü Tasarımcı İkizler Raisa ve Vanessa'nın Elbisesiyle Çıktı

16. Rapçi Lil Zey'in son paylaşımı tepkilere yol açtı: İnsan kaçakçısı ve kadın düşmanlığının sembol ismi Tate için "Andrew Tate benim babam" diyen Lil Zey, tepki aldı.

👇

Rapçi Lil Zey'in İnsan Kaçakçısı ve Tecavüzcü Andrew Tate Hakkında Yaptığı “Benim Babam” Paylaşımı Tepki Aldı

17. Önce ayrılan sonra barışmaya karar veren Ahmet Kural ve uzun süredir beraber olduğu avukat Çağla Gizem Şahin, Bodrum'da evlendi!

👇

Onlar Erdi Muradına Biz Çıkalım Kerevetine: Ahmet Kural ve Sevgilisi Çağla Gizem Şahin Evlendi!

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
2025'de Eurovision'a Türkiye Adına Kim Katılmalı?
YORUMLAR
19.07.2023

Sizin ben Derdinizin A@k. Biz ülke elden gidiyor diyoruz, bunların derdine bak.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ