19 Ocak Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altının Kazananı ve 19 Ocak Puan Durumu

Gelinim Mutfakta, bugün yayınlanan 1074. bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Karga Film imzalı yarışma programı hafta içi her gün saat 13.00'de seyirci karşısına çıkıyor. Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde yine büyük bir rekabet ortamı vardı. Gelinler arasındaki rekabete bir de 'erkeğin evdeki görevleri nelerdir?' tartışması eklendi. Peki, haftanın dördüncü gününde neler yaşandı, puan durumu ne oldu, günün birincisi ve kazananı kim oldu? İşte 19 Ocak Perşembe günü Gelinim Mutfakta puan durumu, günün lezzeti ve çeyrek altının kazananı.

Gelinim Mutfakta, 1074. bölümünde kazanan kim oldu? Gelinim Mutfakta yarışmacılarının dikkat çeken açıklamaları ve "Süt Parası" gündeme bomba gibi düştü.

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü lezzeti güzel sunucu Nursel Ergin tarafından açıklandı: Gelinim Mutfakta yarışmasının 19 Ocak Perşembe günü lezzeti "Akçabat Köftesi" oldu!

Kayınvalide Yasemin hanım, gelenekleri arasında yer alan "Süt Parası" hakkında açıklamalarda bulundu.

Gelin çocuğu kaç yıl emzirirse o kadar para alır şeklinde açıkladığı süt parası adetinin yöreden yöreye değiştiği ortaya çıktı. Yasemin Hanım ise bunun Urfa geleneği olduğunu söyledi.

Hatice gelinin bugün açtığı konu gelinler arasında fikir ayrılıkları yaşanmasına neden oldu. Erkeklerin ev işlerine yardım etmesi gerektiğini söyleyen Hatice, hayatın müşterek olduğunu hatırlattı.

Rabia gelin ise bu fikre karşı çıktı! "Ben eşime bulaşık yıkatmam, cam sildirmem" diyen Rabia, erkeğin görevini para kazanmak, fatura ödemek, evde tamir işlerini yapmak olarak tanımladı.

Erkeklerin de ev işlerine yardım etmesi gerektiğinden söz eden Hatice, kayınvalidesinin bu konuya karşı olduğunu belirtti. Ayrıca evde yığınla ütü bıraktığını da itiraf etti. Kayınvalidem duyunca ne yapacak bilmem diyen yarışmacı, eşinin çok güzel ütü yaptığını söyledi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım

19 Ocak Perşembe Günü Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim mutfakta 19 Ocak kazananı ve haftanın dördüncü gününün birincisi kayınvalideler ve Nursel Ergin'den toplam 19 puan alan Rabia oldu.

Rabia, 'Kızlara fırsat vermiştim, geri döndüm!' sözleri ile rekabeti artırdı.

Gelinim Mutfakta 19 Ocak Perşembe Puan Durumu

  • RABİA - 19

  • HATİCE - 17

  • ÖZLEM - 8

  • ZEYNEP - 5

İlginizi Çekebilir

18 Ocak Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altının Kazananı ve 18 Ocak Puan Durumu

Popüler İçerikler

Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Ünlü Voleybolcu Üçüncü Kez Evlendi: 'Biz Yine Evlendik Hat-Trick'
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu