19 Mayıs 2023 Boğa Burcunda Yeni Ay ve Burçlara Etkileri

Boğa burcundaki bu Yeni Ay, şok edici veya istikrarsızlaştırıcı dış olayların ortasında yıpranmış sinirlerimizi yatıştıran bir merhem görevi görür. Nisan 2023'te Merkür retrosu sona erdi ve muhtemelen bunun yükünü hissettiniz. Yeterince güçlü bir enerji yokmuş gibi, Mayıs 2023 Dolunay'ı Mayıs 2023'teki ay tutulmasıyla aynı zamana denk geldi. Evet, Mayıs 2023 Ay takviminde şimdiden hareketli bir ay ve Plüton retrosunun 2023'ün de başladığından bahsetmiş miydim? 

Eğer dünyanız az önce geçtiğimiz tutulmalarla sarsıldı ve hatta muhtemelen paramparça olduysa, bu Yeni Ay bütünleşme için bir davettir. Boğa enerjisi, tutulmaların olmadığı her şey olan güvenlik ve güvenilirlik için can atıyor. Boğa, değişimi seven bir burç değildir sağlam, yavaş hareket eden bir boğa ile sembolize edilir. Değişim hiçbir zaman kolay değildir, bazen istenmez bile ama çoğu zaman bu konuda bir seçeneğimiz olmadığı için, özellikle tutulmalar sırasında. Bu Yeni Ay bize, 2023 Boğa sezonunun en sonundaki bu yeni aşamaya girmemiz için gereken özeni, bakımı ve sabrı veriyor.

Yeni Ay Mayıs 2023, yeniden toplanmamıza, yeniden odaklanmamıza ve kimi sevdiğimize ve neye yatırım yapmak istediğimize yeniden karar vermemize izin veren anlık da olsa hoş bir duraklamadır. Şimdi güvenmemiz gerekebilecek duyularımızı şımartın. 

Yeni Ayların kesinlik zamanı değil, güven zamanı olduğunu unutmayın. Ayrıca, Yeni Ay'ın yeni başlangıçlar zamanı olduğunu unutmayın, bu nedenle hayatımıza giren yeni insanlara veya bu süre zarfında meydana gelen yeni olaylara çok dikkat edin şimdi olanlar daha sonra hikayelerimizde belirgin bir şekilde yer alacaktır.

19 Mayıs 2023 Cuma günü, Güneş ve Ay, Boğa burcunun tam 28 derecesine hizalanacak ve 2023 İkizler sezonu başlarken, yıldızlarda ve dünyadaki yaşamlarımızda yeni bir döngüyü başlatacak.

Yeni Ay ve Dolunay arasındaki fark, Yeni Ayların tezahür etmek için en uygun zamanlardır, bu nedenle en çılgın hayallerinizi gerçekleştirmek için ekstra niyet koymak için takvimlerinizi işaretleyin.

KOÇ 

Risk alma ve macerayla tanınan bir işaret olarak, mali konularda ikinci evinizdeki Mayıs 2023 Yeni Ay, sıçramadan önce biraz duraklamanızı istiyor. Avangart fikirler veya para kazandıran girişimler bulmak sizin için bir sorun değil sonuçta siz bir kardinal burcusunuz ve büyük düşünme konusunda ustasınız. Ancak yıldızlar şu anda bunu istemiyor. Zamanın bu anında, nereye yatırım yaptığınız zamanınız, paranız, enerjiniz ve kaynaklarınız - hakkında yakından ve dikkatli bir şekilde düşünmeniz isteniyor. Şimdi biraz dikkatli planlama, daha sonra size daha büyük temettüler getirecektir.

BOĞA 

Görünüşe göre kozmik spot ışığı doğrudan sana odaklanmış Boğa. Burcunuzdaki birkaç yoğun ve dönüştürücü tutulmadan sonra, hayatınız muhtemelen birkaç ay önce olduğundan farklı görünüyor. Değişimin tek yolu ileriye gitmektir. Yeni Ay Mayıs 2023, benliğinizdeki ilk evinizde, bu nedenle bu değişiklikleri bütünleştirme ve nereye ilerlemek istediğinize ajansın karar vermesi için bir fırsat. Ne istiyorsun? Kendinizi güvende hissettiren nedir? Sana ne rahatlık verir? Enerji yatırımınızın gitmesi gereken yer burasıdır. Yıldızlar, nereye gitmek istediğinizi ve kim olmak istediğinizi yönlendirmeniz için size güç veriyor.

İKİZLER

Konuşmak size kolay geliyor sonuçta Merkür tarafından yönetilen bir burçsunuz. İletişim senin gücün. Ama bilinçaltının on ikinci evindeki bu Yeni Ay, sessizliği ve dinginliği çağırıyor. O 'garip sessizlik' hissini ve onu doldurmak için acele etme arzusunu biliyor musunuz? Mayıs 2023 Yeni Ay, başlangıçta biraz rahatsızlık olsa bile sizden o anda oturmanızı istiyor. Daha azını yaptığınızda kendiniz hakkında ne öğrenebilir ve keşfedebilirsiniz? Belki de eğlenceli olmasanız bile sevilebileceğinize ve kabul edilebileceğinize dair bir mesaj vardır. Önce kişisel bakımınıza öncelik verin, İkizler. Duyulmanın birden fazla yolu var özür dileyin hatalarınızı telafi edin ve kırdığınız kalbi kazanmaya odaklanın. 

YENGEÇ

Yengeçler, bu Yeni Ay'da her şey ve her şey sizin için masada. Umutlar, hayaller ve şansla ilgili on birinci evinizde yer alarak, tezahür ettirebileceklerinizin tek sınırı kendi hayal gücünüzdür. Şu anda yıldızlar, hayallerinizi gerçekleştirmeye bir adım daha yaklaşmanız için size ne kadar güvenli ve rahat hissettiriyorsa da sizi meşhur yengeç kabuğunuzdan çıkarmaya ikna ediyor. Konfor bölgenizde kesinlikle güvenlik olsa da kendinizi oraya koymanın daha sonra işe yarayacağına güvenin. Bu süre zarfında çok etkili insanlarla tanışabilirsiniz ilk tanışma riskini almaya istekliyseniz, sizi başarıya giden yola koyabilecek kişiler karşınıza çıkacak. 

ASLAN

Yeni bir başlangıç tam ihtiyacın olan şey olabilir. Kamusal imajınızın onuncu evinizdeki bu Yeni Ay ile, son 18 ayda yaşadığınız tüm değişiklikler size hatırlatılıyor muhtemelen ev hayatınızda kök salıyor. Ailenizle ilgili değişiklikler başınızı öne eğip mesleğinize odaklanmanıza neden olduysa, o meşhur at gözlüklerini taktığınız için affedilebilirsiniz. Ancak artık ortalık yatıştığına göre yıldızlar, rahatlık ve güvenlik duygunuzun gerçekte nerede olduğunu düşünmenizi istiyor. Yeni mirasınızın başlangıcı şimdi başlıyor ve onu şekillendirmek size kalmış. Özel hayatınız adı gibi özel olmalı aşka cesaretle sahip çıkmalısınız. 

BAŞAK

Bilgi toplamaya gelince, bunda bir yıldızsın, Başak. Dokuzuncu yüksek öğrenim evinizdeki bu Yeni Ay ile, yıldızlar sizi tutkularınızı takip etmeye ve sizi nereye götürdüğünü görmeye çağırıyor kelimenin tam anlamıyla, ruhsal, akademik ve her zaman, kişisel olarak. Küçük düşünme veya küçük oynama zamanı değil daha büyük resme bakma zamanı. Seyahat etmek, okula geri dönmek, yeni bir fitness rutini başlatmak, meditasyon pratiği ve hatta bir podcast gibi aklınıza koyduğunuz her şeyi yapabilirsiniz. Daha önce başka birinin yapmış olması senin de yaptığın anlamına gelmez. Ve onu benzersiz yapan da bu. Hayaline başla.

TERAZİ

Terazi, kırılganlıkla olan ilişkinizi düşünmeye davet ediliyorsunuz. Belki de rahatlık ve destek için başka birine güvendiğiniz bir durumdasınız. Bu ilişkinin doğası finansal, duygusal veya fiziksel bağımlılık olabilir ve romantik, ailevi veya platonik olabilir. Ancak, bu karşılıklı etkileşim hayatınızda kendini gösterir, sekizinci karmik bağ evinizdeki bu Yeni Ay sizden güven duygunuzu derinleştirmenizi istiyor. Yardıma ihtiyacın olması sorun değil. Karşılık vermek veya hemen geri ödemek zorunda kalmamak da sorun değil. Diğer insanların nezaketini kabul edin. İşlemsel olmadığını düşünün ruhsal şifa ve yeni bir başlangıç ve bakış açısı için bir şans.

AKREP

Akrep, son on sekiz ayda gitmek zorunda kaldığın tüm salıvermelerin sonunda sona ermesiyle, bazı hoşgeldin haberlerin var. Yıldızlar, aşk ve romantizmde yeni bir döngü başlatmanızı sağlıyor. Bağlılıklarla ilgili yedinci evinizi harekete geçiren bu Yeni Ay ile, size sevdiğiniz, arzuladığınız veya çekici geldiğiniz birine veya bir şeye yatırım yapma fırsatı veriliyor. Bağlılık korkusu sizi yeni bir şeye başlamaktan alıkoyabilirdi, ancak gökler sizi, tanıştığınız herkesin size sunabilecekleri bir hediye olduğunu düşünmeye ikna ediyor. Yani, eğer kabul etmeye istekliysen. Birine şans verin ve karşılığında aşka odaklanın. 

YAY 

Rutin ve yapı, spontane doğanıza aykırı görünebilir, Yay. Ancak altıncı evinizdeki bu Yeni Ay ile, programınızı yeniden canlandırmaya davet ediliyorsunuz. Ve bu sıkıcı olmak zorunda değil. Günlerinizi nasıl geçirdiğinizi, kiminle olduğunuzu, kiminle etkileşime girdiğinizi, ne yaptığınızı ve ne yapmadığınızı düşünün. Farklı bir yol hayal edebilseydin neyi değiştirirdin? Neyi aynı tutardın? Kendinize ve başkalarına karşı sorumluluklarınızı yerine getirirken rutininize nasıl daha fazla çeşitlilik katabilirsiniz? İçinde yaşamak istediğiniz gerçekliği inşa etmek size kalmış.

OĞLAK

Seni ne neşelendirir, Oğlak? Zodyak’ın en çalışkan burçlarından birisin. Ama eğlenmek için ne yapıyorsun? Beşinci yaratıcılık evinizdeki bu Yeni Ay ile, zevkinize daha fazla amaç getirmeniz isteniyor ve bu görevi yerine getirebilecek biri varsa, o da sizsiniz. Bu Yeni Ay sırasında, almak veya yeniden başlamak isteyeceğiniz, belki de çocukken size büyük neşe ve rahatlık getiren favori bir hobi veya eğlenceyi düşünün. Bunun para kazandıran bir girişim veya yan iş olması gerekmez. Bazen yapabileceğimiz en üretken şey boş zamanlarımızda olmaktır. Bunu hatırla.

KOVA

Sevgili Kovalar, bu süre zarfında kendinizi ekstra hassas hissediyor olabilirsiniz. Ancak ev ve aileden oluşan dördüncü evinizdeki Yeni Ay ile, konu size en yakın olanlarla nasıl etkileşime gireceğiniz konusunda size yeni bir başlangıç veriliyor. Bununla birlikte, temellerinizin bugününüzü nasıl şekillendirdiğini ve geleceğinizi nasıl bilgilendirdiğini anlamak için geçmişi biraz araştırmanız gerekebilir. Size kimin ve neyin rahatlık getirdiğini ve kendinizi güvende hissetmenize yardımcı olduğunu düşünün şu anda zamanınızı ve enerjinizi oraya yatırmak istiyorsunuz.

BALIK

Söyleyecek bir şeyin var mı, Balık? Belki de başkalarına öğretmek veya vermek istediğiniz zor kazanılmış bir bilgeliktir? Yeni Ay Mayıs 2023 üçüncü iletişim evinizde. Bu düşünceyi gerçeğe dönüştürmek için artık kalem yazma zamanının geldiğinin sinyalini veriyor. Bir şeyi başlatmak için mükemmel olmamız gerekseydi, hiç kimsenin başlayamayacağını unutmayın. Nerede olduğunuzdan başlayın. Ve katkıda bulunacak değerli bir şeyiniz olduğunu asla unutmayın. Paylaşmak zorunda olduğunuz şeyler başkalarına ve daha da önemlisi kendinize büyük rahatlık getirebilir.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!