19 Mart Koronavirüs Tablosu Açıklandı! Bugün Koronavirüs Vefat ve Vaka Sayısı Kaç? İşte Koronavirüs Tablosu...

Koronavirüs ülkemizde ilk olarak 15 Mart 2020 tarihinde görülmüştü. Koronavirüs salgını mutasyonlara uğrayarak etkisini sürdürüyordu. Vatandaşları tedirgin eden salgında aşıların etkisiyle vaka düşüşleri yaşanmaya başladı. Günlük olarak paylaşılan koronavirüs tablosu bugün de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter hesabı ile Sağlık Bakanlığı resmi internet sitesi üzerinden duyuruldu. Peki bugün koronavirüs vefat ve vaka sayısı kaç oldu? İşte 19 Mart güncel koronavirüs vaka ve vefat sayısı...

Aşılamanın hala devam ettiği bu günlerde maske yasaklarının büyük bir kısmı kaldırıldı. Maskelerden yavaş yavaş kurtulduğumuz bu günlerde günlük koronavirüs tablosu vatandaşlarla paylaşılıyor. Sağlık Bakanlığı ve Fahrettin Koca son gelişmeleri ve günlük vaka-vefat sayının yer aldığı tabloyu paylaştı.

19 Mart Koronavirüs Tablosu

Paylaşılan günlük 19 Mart koronavirüs tablosuna göre; bugün toplam 295.004 test yapılırken 17.328 test pozitif çıktı. 19 Mart Cumartesi günü 105 kişi hayatını kaybederken 18.269 kişi ise sağlığına kavuştu.

Popüler İçerikler

Narin Güran Cinayetinde Yeni İddialar Yeni Detaylar: 'Eczaneden Ertesi Gün Hapı Aldılar' İddiası!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı