19 Gün Sonra Narin'in Cansız Bedeninin Bulunduğunu Öğrenen Demet Akalın Çığrından Çıktı!

Aramaların 19. gününde Diyarbakır'da kaybolan 8 yaşındaki Narin'in cansız bedenine ulaşıldı. Köye yakın bir dere yatağında bulunan talihsiz kız için sesini yükselten Demet Akalın adeta çığrından çıktı!

Hepimiz 21 Ağustos'ta Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinden kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran'dan gelecek iyi bir haberi bekliyorduk.

Ancak maalesef iyi haberler gelmedi! İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, küçük kızın cansız bedenine ulaşıldığı haberiyle yüreklerimizi dağladı.

Köye 3 km mesafedeki Eğertutmaz Deresi'nin yatağında bir çuval içinde bulunan Narin hakkında kan donduran bir detay daha ortaya çıktı. Gazeteci Emrullah Erdinç, paylaşımında "Daha önce bir pembe terlik bulunmuş ancak ailesi terliğin Narin'e ait olmadığını söylemişti." dedi.

Narin'in bedeninin bulunmasından sonra ayağa kalkan sosyal medya kullanıcılarının arasında yer alan Demet Akalın da vardı.

"O kızı oraya yeni bıraktılar" diyen Demet Akalın "Ahh benim gül yüzlüm ahhh" diyerek üzüntüsünü haykırdı.

twitter.com

"Neye kurban gitti bu çocuk?"

twitter.com

İlginizi Çekebilir

Kayıp Narin Bulundu: Gülben Ergen, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın Açıklaması Sonrası Tepkiyle Dert Yandı!
Günlerdir Aranıyordu: Diyarbakır'da Kaybolan Narin Güran'ın Cansız Bedeni Bulundu!
Esra Erol Narin'den Gelen Acı Habere Sosyal Medya Hesabından Tepki Gösterdi!

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
08.09.2024

Muhtemelen haklı o kızı oraya yeni bırakmış olma ihtimalleri yüksek, burada sorulması gereken soru bu çocuk ne zaman öldürüldü, çocuğu canlı tutup yakalanmaktan korkunca mı öldürdüler, tıpkı sorgulamalar sürerken tutulduğu yerde açlıktan ölen dört yaşındaki Leyla olayında olduğu gibi, o zaman büyük bir zaafiyet ortaya çıkar çünkü aile yeterince sıkıştırılmamış demektir.

olayı internetten gördüğüm kadarıyla biliyorum. İnternetteki herşeye güvenmemem gerektiğini biliyorum, fakat olayın arkasında %99 ihtimalle tarikat / Siyasi parti / Bakan veya bakan yardımcıları bulunuyor. Diye düşünüyorum.

08.09.2024

Ben de anneme bunu dedim. Dere kenarında arama yapılmama olasılığı yok. en boktan polisiyelerde bile akarsu kenarlarına bakılır. senaristlerin bunu yazdığı dünyada polisler bunu düşünmemiş olamaz

o dere önceden arandı zaten, ama kız sonradan çıktı demek ki yeni bırakılmıl

09.09.2024

tabi ki yeni bırakıldı.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ