19 Ağustos'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; acı haberiyle sanat dünyasını sarsan Aydemir Akbaş’ın cenaze töreninde arbede çıktı. Konuya ilişkin açıklama yapan Şafak Sezer “Ben hayatımda ne böyle bir şey gördüm, ne böyle bir yaşadım" diyerek sert çıkarken yaptığı "akıl hastanesi" benzetmesiyle de dikkat çekti.

Şafak Sezer Son Yolculuğuna Uğurlanan Aydemir Akbaş'ın Cenazesindeki İzdihama Çok Öfkelendi!

2. Tüm Türkiye'nin gündeminden düşmeyen Polatgiller davasında büyük bir gelişme yaşandı. Gazeteci Emrullah Erdinç, kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla tutuklanan Dilan Polat'ın tahliye edildiğini açıkladı.

Gazeteci Emrullah Erdinç Dilan Polat'ın Tahliye Edildiğini Açıkladı!

3. Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlarla tutuklanan Dilan Polat hakkında çıkan tahliye kararı sonrası aile yakınları sevinçlerini anbean sosyal medyadan paylaşmaya başladı.

Tahliye Haberini Alınca Havalara Uçtular: Maaile Dilan Polat'ı Almak İçin Silivri'ye Doğru Yola Çıktılar!

4. Kendilerinin tahliyesinden sonra kardeşleri Dilan Polat'ın tutuksuz yargılanacağı haberini alan Can Doğu ve Sıla Doğu göğe bakarak şükretti. Dilan'ın oğlu Milan'ı da yanına alan Sıla'nın botoksları da gözden kaçmadı!

Tahliye Haberini Alan Kardeşler Şovunu Yaptı: Can ve Sıla Doğu, Dilan Polat'ın Çıkışına Göğe Bakarak Şükretti!

5. Bir dönem Dilan Polat'la epey yakın arkadaş olan ardından güzellik merkezi sektörüne girdikten sonra araları açılan Eylül Öztürk, tahliye haberi sonrası yaptığı paylaşımla gündem oldu. Gazeteci Emrullah Erdinç'in "özel haber" olarak verdiği tahliye paylaşımına ateş püsküren fenomen tehditler savurdu.

Fenomen Eylül Öztürk, Dilan Polat'ın Tahliyesini "Özel Haber" Olarak Duyuran Emrullah Erdinç'i Tehdit Etti

6. Geçtiğimiz haziran ayında serbest bırakılan Sıla Doğu, tahliye kararı verilen kardeşi Dilan Polat için cezaevi kapısına koştu. Dilan'ın tahliyesi öncesi kameralara açıklamalarda bulunan Sıla Doğu, sağlık durumunun hiç iyi olmadığını belirttiği kardeşine telefonun yasak olduğunu söyledi!

Kardeşi Dilan Polat'ın Tahliye Anını Cezaevi Kapısında Bekleyen Sıla Doğu'dan İlk Açıklamalar!

7. Beklenen düğün geldi çattı! Yalı Çapkını'nın Abidin ve Suna'sı geçtiğimiz saatlerde dünyaevine girdi.

Yalı Çapkını'nın Suna'sı Abidin'iyle Muradına Erdi: Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın Düğününden İlk Kareler!

8. Ablası Sıla Doğu "telefon yasak bundan sonra" demişti ama geçtiğimiz saatlerde cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat, yasağı çabuk deldi! Telefonuna sarılan Dilan'dan ilk poz geldi, gelir gelmez de her bir detayıyla olay oldu.

Telefon Yasağını Çabuk Deldi: 9 Aydır Cezaevinde Olan Dilan Polat'tan İlk Poz Geldi, Son Hali Dumura Uğrattı!

9. Dilan Polat'ın cezaevinden tahliye olduğunu öğrenen Şahan Gökbakar, tahliye kararına sokak röportajında kurduğu cümleler yüzünden tutuklanan Dilruba üzerinden tepki gösterdi!

Tahliye Kararı Canını Fena Sıktı: Şahan Gökbakar'dan Sert Dilruba ve Dilan Karşılaştırması!

10. Gazeteci ve köşe yazarı Ayşe Arman, Dilan Polat'ın tahliyesinden sonra büyük tepki gösteren isimlerden biri oldu. Osman Kavala ve Can Atalay'a değinen Arman açtı ağzını yumdu gözünü!

Dilan Polat'ın Tahliyesi Sonrası Deliye Dönen Ayşe Arman Açtı Ağzını Yumdu Gözünü!

11. Geçtiğimiz saatlerde evlenen Beril Pozam ve Ersin Arıcı, nikahın ardından muhabirlerle röportaj yaptı. Muhabir Online'dan Tolga Bozduman'a konuşan çift, evlilik teklifinin nasıl geldiğini de ilk kez anlattı!

Allah Herkese Böylesini Nasip Etsin: Beril Pozam, Ersin Arıcı'dan Gelen Evlilik Teklifini İlk Kez Anlattı!

12. Geçtiğimiz saatlerde tutuksuz yargılanma kararıyla 9 aydır kaldığı cezaevinden tahliye edilen Dilan Polat'ın ilk adresi belli oldu! Ekol TV'nin özel haberine göre Dilan, evine gitmedi.

Kendi Evine Gitmedi! Aylar Sonra Cezaevinden Çıkan Dilan Polat'ın Kalacağı Yer Belli Oldu!

13. Geçtiğimiz saatlerde 9 aydır kaldığı cezaevinden çıkan Dilan Polat, ablasının evine gitmişti. Kız kardeşine telefon yasağı getiren Sıla Doğu'dan Dilan Polat'la boydan poz geldi!

Hani Nerede Enercii: Sıla Doğu ve Dilan Polat'tan "Yıkılmadık Ama Ayakta da Değiliz" Pozu!

14. Geçtiğimiz saatlerde evlenen Beril Pozam ve Ersin Arıcı'nın düğününe katılan Burak Deniz, 1.5 yıllık aşk yaşayıp evlenme kararı alan çifti yadırgadı. Aşk uzmanı triplerine girip ilişki analiz eden Burak Deniz, hem tepki çekti hem de dillere düştü!

1.5 Senede Evlenen Beril Pozam ve Ersin Arıcı'yı Yadırgayan Burak Deniz'in Aşk Uzmanı Tripleri Gümletti!

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Kızılcık Şerbeti'ndeki "Kadının Beyanı Esastır" Repliği Tepki Çekti
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!