18 Yaşındaki Gencin Acı Ölümü: Döverek Bayılttılar, Elektrik Vererek Öldürdüler

İstanbul'un Fatih ilçesinde korkunç bir cinayet yaşandı. Alacak verecek meselesi yüzünden 18 yaşındaki Yaşar Karakaş, arkadaşları tarafından işkence yapılarak öldürüldü. Arkadaşlarını döverek öldürenlerin kabarık suç dosyaları ortaya çıktı.

Atikali Mahallesi'nde bulunan 5 katlı binanın bodrum katında meydana gelen olayda, alacak verecek meselesi bulunan Yaşar Karakaş ile 28 yaşındaki Ramazan K., Eda T., 29 yaşındaki Cebrail K., ve 26 yaşındaki İsmail K. arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte 4 kişi tarafından Yusuf Karataş darbedilmeye başladı. Aldığı darbelere dayanamayan Karakaş bayıldı. Karakaş'ın ayılması için önce üzerine su döken arkadaşları sonrasında vücuduna elektrik verdi.

İşkenceye uğrayan Karakaş'ın ayılmaması üzerine evde bulunanlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni aradı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Sağlık ekipleri, Karakaş'ın olay yerinde hayatını kaybettiğini tespit etti. Evde bulunan 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı. Arkadaşlarını döverek öldürenlerin kabarık suç dosyaları ortaya çıktı. Ramazan K'nın 10 suçtan, Cebrail K'nın 4 adet suçtan, İsmail K'nın ise 11 adet suçtan kaydının olduğu öğrenildi.

İşte o anlar:

Regl Şikayetiyle Hastaneye Gitti: Midesinden Çıkanlar Şoke Etti
Komşuya Bırakılan 4 Yaşındaki Çocuğa Taciz İddiası: 13 Yıldan 30 Yıla Kadar Hapsi İstendi
CHP'nin Maskotu Kedi Şero'dan Acı Haber: Yaşa Bağlı Hayatını Kaybetti
İspanya'da Yok Artık Dedirten Olay! Uçakta Cinsel İlişki: Gözaltına Alındılar

Popüler İçerikler

Ediz Ün İstifa Etti: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Edirne Milletvekili Ediz Ün'ün İstifasını İstemişti
Bazı Okul Müdürleri Devlet Okullarını Ticarethaneye Çevirdi: Dışardan Ekip Getirip Kulüp Açıyorlar!
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
YORUMLAR
01.10.2024

Hala yapabilecekleri 10-12 farklı suç daha vardı.. bok var gibi birisini öldürüp yarışmadan erken ayrıldılar. kalan yarışmacılara başarılar diliyorum

01.10.2024

Iste Adalete Pert sistemi getiren Akp nin marifeti bu ve bu 23 yilda bu hale geldi.Bugün hala Narin davasiyla dalga gecen iki Bakan var mevzudan Amcayi suclamak yerine NB suclansin gayreti icindeler.Cünkü Sapik Amca iyi bir oy Potansiyeli olunca Sorusturma seyri yavasladi. Iste bu Erdogan stili Adalet anlayisindan dolayidir ki istedigine takipsizlik istemedigine de aninda infaz yapan akp bu gencleride bu hale getirdi.Suc bankasi olan bu gencleri de menfur olaylarda kullanan da kendileridir.Akp artik birakin Ülke yönetmeyi herkes sizden daha iyi bu ülkeyi yönetir.Esas Liyakat olursa ve Adalet tam saglanirsa bu is olur.Adamlar Hapishaneleri böyle suclari kabarik olan iblisleri iceri atmak icin degilde Dilrubalar icin yapmislar..

01.10.2024

Memleket çok ilginç, 150 suçtan kaydın olsa yine alınıyorsun ve herkese zarar verdiğin bir makine olduğun topluca biliniyor ama devletce bilinmiyor.

TÜM YORUMLARI OKU (15)