18 Temmuz'a Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Hatırlarsanız dün Dünya Güzellerim'le ekrana gelen Bülent Ersoy, makyörü Tolgahan Karataş'la ilgili şoke eden iddialarda bulunmuş ve makyörünü kovup ardından kendisinin programdan ayrıldığını açıklamıştı. Makyör Tolgahan Karataş ise Ersoy'un iddialarına kısa bir süre içerisinde yanıt vermişti. Karataş'a bir destek de Seren Serengil'den geldi!

Dünya Güzellerim'den Kovulan Makyör Tolgahan Karataş'a Kaos Kadın Seren Serengil Destek Çıktı!

2. Eşi Berfu Yenenler ile sıkı bir kilo verme sürecine adım atan Eser Yenenler'in tartıya çıktığı büyük gün geldi! Eşinin 15 günde 7 kilo verdiği anları Berfu Yenenler paylaştı!

Büyük Gün Geldi: Eşi ile Sıkı Bir Kilo Verme Sürecine Giren Eser Yenenler'in Tartıdaki Son Kilosu Belli Oldu!

3. Gazetemagazin'in haberine göre, Bahar dizisindeki Timur rolüyle ve başarılı oyunculuğuyla büyük bir ilgi ile karşılaşan Mehmet Yılmaz Ak sezonun bitmesiyle soluğu tatilde aldı. Yoğun bir çalışma dönemi geçiren isim sevgilisiyle tatil yaparken kameralara yakalandı.

Bahar Dizisinin Timur'u Mehmet Yılmaz Ak Sevgilisiyle Deniz Keyfi Yaparken Kameralara Yakalandı

4. Seren Serengil, Bülent Ersoy ile makyör Tolgahan Karataş sorununa kitabın ortasından giriş yapmış, "Tolgahan'ı üzeni ben de üzerim" demişti hatırlarsanız. Serengil'in açıklamasını gören Bülent Ersoy ise açtı ağzını yumdu gözünü. Serengil'den de cevap gecikmedi!

Bülent Ersoy "Tolgahan'ı Üzeni Ben de Üzerim" Diyen Serengil'i Yerden Yere Vurdu, Serengil'den Cevap Gecikmedi

5. Geçtiğimiz saatlerde Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu'nun birbirlerini takipten çıkması ikilinin ayrıldığını düşündürtmüştü. Ayrılığın ardından ilk paylaşımını yapan Afra Saraçoğlu'nun son pozları olay oldu!

Ayrılık Hiç Yaramadı: Afra Saraçoğlu'nun Mahzun Bakışlı Son Pozları "Gözlerinin Feri Sönmüş" Dedirtti!

6. En Hamarat Benim sunucusu Kadir Ezildi, geçtiğimiz gün sevgilisi Gamze Türkmen'e "Sultan" filmi tadında bir evlilik teklifi etmişti. Akşamına da söz yapan Ezildi'nin hayatını kaybeden anneannesinin fotoğrafını ceketine tutturması herkesi duygusallaştırdı.

Hayatını Kaybeden Anneannesini Unutmadı: Sözlenen Kadir Ezildi'den Duygulandıran İnce Detay!

7. Türk Eğitim Vakfı’nın düzenlediği yardım gecesinde sahnede bulunan Atatürk fotoğrafları yüzünden konseri iptal eden Yunan şarkıcı Despina Vandi'ye bir tokat da şarkıcı Mustafa Sandal'dan geldi!

Mustafa Sandal'dan Atatürk Fotoğrafları Yüzünden Sahneye Çıkmayan Despina Vandi'ye Tokat Gibi Cevap!

8.

Boşanmanın Eşiğindeki Eşiyle Barışan Feyza Altun'un Yaptığı Romantik Paylaşım Goygoycuların Diline Düştü!

9. Magazin dünyasının en dikkat çeken çiftlerinden Mert Ramazan Demir ve Afra Saraçoğlu’nun ayrılığı gündeme bomba gibi düştü. Ayrılık haberlerinden sonra ilk paylaşım yapan Demir'in "ne halim varsa gördüm" notlu göndermeli paylaşımı dillere fena düştü!

Afra Saraçoğlu'yla Ayrılıklarının Gerçekliği Tartışılan Mert Ramazan Demir'in Tripli Paylaşımı Dile Düştü!

10. Hürriyet'ten Behlül Aydın'ın haberine göre, Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyurmayı başaran Aleyna Kalaycıoğlu'nun engelli kardeşi Cansu'nun yanında olabilmek adına ailesini İstanbul'a taşıdığı öğrenildi.

Özleme Dayanamadı: Survivor’ın Olaylı İsmi Aleyna Kalaycıoğlu Annesi ve Kız Kardeşini Kanatları Altına Aldı

11. Bir dönem canını epey sıkan yüzündeki izlerden kurtulan İzel'in Serenay Sarıkaya'ya benzetilmesini hatırlarsınız. Ünlü şarkıcı bu sefer de son paylaşımıyla hangi ünlü isme benzediğini takipçilerine sordu...

Son Haliyle Serenay Sarıkaya'yı Akıllara Getiren İzel Bu Sefer Kime Benzediğini Takipçilerine Sordu!

12. Wanda Nara'yla boşanma sürecine giren Mauro Icardi'nin antrenmanlarda bile çıkarmadığı alyansı olmadan ve bu sefer güldüğü yeni bir poz paylaşarak gündeme bomba gibi düştü.

Wanda Nara'yla Yollarını Ayıran Mauro Icardi Çıkarmadığı Yüzüğü Olmadan Poz Paylaşınca Ortalık Yıkıldı!

13. Geçtiğimiz gece Bülent Ersoy'un Dünya Güzellerim'deki makyörü Tolgahan Karataş'ı kovup programdan ayrılmasıyla başlayan kaosa Seren Serengil dahil olmuştu hatırlarsanız. Bülent Ersoy hakkında birtakım iddialar ortaya atan ve makyörü koruyan Seren Serengil'e Diva'dan koca bir destan geldi... Serengil'in yalanlarını ortaya çıkaran Ersoy, sert konuştu.

Seren Serengil'e Destan Döşeyen Bülent Ersoy, Selin Ciğerci'nin Katkılarıyla Yalanlarını Ortaya Döktü!

14. Dilan Polat'ın 23 Şubat'tan beri paylaşım yapılmayan orijinal hesabından "suçsuz" olduğunu vurgulayan MASAK raporu maddeleri paylaşıldı. Durumu kamuoyuna duyuran Dilan Polat'a geçtiğimiz haftalarda tahkiye olan ablası Sıla Doğu'dan destek gecikmedi.

909 Sayfalık MASAK Raporu Çıktı: 'Suçsuzluğunu' Kamuoyuna Duyuran Dilan Polat'a Sıla Doğu'dan Destek Gecikmedi

15. Doğal, samimi ve aşk kokan evlilikleriyle sık sık gündeme gelen İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir, bu sefer bir yanlış anlaşılma yüzünden gündeme oturdu! Tuhaf fakat İpek Filiz Yazıcı, baldızın da dahil olduğu mesele hakkında açıklama yapmak zorunda kaldı.

Eşi Ufuk Beydemir ve Kız Kardeşini Paylaşan İpek Filiz Yazıcı'dan 'Baldız Şakasını' Yanlış Anlayanlara Ders!

16. Geçtiğimiz gün Sibel Arna'nın "Ne Olursan Ol Rahat Ol" programına konuk olan Melis İşiten'in teyzesinin kendisi için seçtiği sevgi sözcüğü "yok artık" dedirtti! 😂

Melis İşiten'in Öz Teyzesinin Kendisine Kullandığı 'Sevgi Sözcüğü'nü Duyunca Şoke Olacaksınız!

17. Sahne kıyafetleri ve pozlarıyla gündemden düşmeyen Hadise, Harbiye konserinde kendisini bugüne dek eleştiren herkese kapak niteliğinde bir cevap verdi!

Kombin Seçimleriyle Dillerden Düşmeyen Hadise'den Kendisini Eleştiren Herkese Kapak Niteliğinde Cevap!

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti