18 Ocak Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altının Kazananı ve 18 Ocak Puan Durumu

Karga Film imzalı yarışma programı Gelinim Mutfakta, bugün yayınlanan 1073. bölümüyle Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Hafta içi her gün saat 13.00'de seyirci karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'nın bugünkü bölümünde kayınvalidelerden birinin 'evlilik askerliktir' benzetmesi dikkat çekti. Peki, haftanın üçüncü gününde neler yaşandı, puan durumu ne oldu, eksi iki ceza puanı alan gelin, günün birincisi ve kazananı kim oldu? İşte 18 Ocak Çarşamba günü Gelinim Mutfakta puan durumu, günün lezzeti ve çeyrek altının kazananı.

Gelinim Mutfakta, 1078. bölümünde günün kazananı kim oldu? Gelinim Mutfakta yarışmacılarının dikkat çeken açıklamalarına bir de "evlilik askerliktir" benzetmesi eklendi. İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta'nın bugünkü lezzeti Nursel Ergin tarafından açıklandı: Gelinim Mutfakta yarışmasının 18 Ocak Çarşamba günü lezzeti "Ayrılık Acısı" oldu!

Nurten Hanım bu gün de açıklamaları ile Gelinim Mutfakta gündemine bomba gibi düştü.

'Evlilik askerliktir' diyen Nurten Hanım, sabah kalkıyorsun evini mıntıka temizliği yapıyorsun, sonra kendine mıntıka temizliği yapıyorsun. Çoluğu çocuğu okula gönderiyorsun, kocayı işe gönderiyorsun. Ne oluyor, asker olmuyor musun?'

sözleriyle ekran başındaki izleyicileri güldürdü.

"Kadın dediğin her zaman tetikte olacak" ifadesiyle de dikkat çeken Nurten Hanım, "Uyuyan ve horlayan kadından anne olmaz!" dedi! Bu sözleri ile hem yarışmacıların hem de izleyenlerin tepkisini çekti.

Siz ne dersiniz? Yorumlarda buluşalım!

Hatice'nin bugün yaptığı kayınvalidesi ile ilgili açıklamaları da dikkat çekti. Eşinin, eti çok sevdiğini söyleyen Hatice, evde sebze yemeği yapınca kayınvalidesinin eşini tek başına kendi evine yemeğe çağırdığını anlattı.

Kayınvalidesinin evini temizledikten sonra "Şimdi de senin evini temizleyelim" diyerek mesai saati bitiminde Hatice'nin evindeki temizliğe yardım ettiğini. Böylece oğluna çok yoruldum, Hatice bana temizlik yaptırıyor imajı yarattığını anlattı.

Tüm bunların ardından da oğlunu "Burada yemek yoktur. Gel bende yiyelim" diyerek yine tek başına yemeğe davet ettiğini açıkladı.

18 Ocak Çarşamba Günü Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim mutfakta 18 Ocak kazananı ve haftanın üçüncü gününün birincisi kayınvalideler ve Nursel Ergin'den toplam 14 puan alan Hatice oldu.

18 Ocak Çarşamba Günü Gelinim Mutfakta Ceza Puanı Alan Gelin Kim Oldu?

Eksi iki puan ceza alan gelin bugün de Zeynep oldu. Zeynep bugün kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin'den toplam 10 puan alsa da eksi iki puanla birlikte puanı 8'e düştü. Zeynep bu sayede günün en düşük puanını alan gelin oldu.

Gelinim Mutfakta 18 Ocak Çarşamba Puan Durumu

  • HATİCE - 14

  • RABİA - 12

  • ÖZLEM - 10

  • ZEYNEP - 8

İlginizi Çekebilir

17 Ocak Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altının Kazananı ve 17 Ocak Puan Durumu

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor