18 Maddede İlginç Mad Max: Fury Road Arabaları

30 yıllık bir aranın ardından yeniden sinema salonlarını ziyaret eden efsane seri Mad Max, uzun bir bekleyişin ardından nihayet vizyona girdi. George Miller'ın dördüncü Mad Max filmi özelliğini taşıyan Mad Max: Fury Road, kesintisiz aksiyonu ve adrenalini ile sinemaseverlerin gönlünü çalıyor.

Bilimkurgu ve aksiyonun harmanlandığı yeni film yıl içerisinde pek çok sinemasal materyalle izleyiciyi merak içinde bıraktı. Fragmanlarda gördüğümüz arabalar ise fazlasıyla merak uyandırmıştı.

Car and Driver, yılın gişe canavarı olarak görülen Mad Max: Fury Road'ın 10 aracını yayınlamıştı biz de sizler için filmin ilgi çeken araçlarını derledik. Araçlar arasında bir parçası Valiant Charger'dan bir parçası Pipsaw tankından olan 'Peacemaker'; iki Cadillac Copue DeVilles'in üzerine oturduğu 'Gigahorse'da yer alıyor.

Başrolleri Charlize Theron ve Tom Hardy'e emanet olan filmde Nicholas HoultZoë Kravitz,Adelaide ClemensRiley KeoughHugh Keays-Byrne ve Abbey Lee Kershaw gibi oyuncular rol alıyor. Ayrıca filmin prodüksiyon tasarımcısı Colin Gibson bu tarzda 150 aracın daha olduğunu söylüyor.

Buick

Cranky Frank

Dodge

Doof Wagon

Elvis

Firecar

Buggy

FDK

Interceptor

Mack

Peacemaker

Plymouth

Big Foot

Gigahorse

The Nux Car

War Rig

Prince Valiant

The Ploughboy

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Premier Lig Devinden Arda Güler'e Çılgın Teklif! Bonservis İçin 50 Milyon Euro Düşünülüyor
YORUMLAR
16.05.2015

güzel olmuş.. çok da iyi olmuş taam mı...

16.05.2015

war rig güzelmiş. oyunu çıksa da oynasak

15.05.2015

yuh mk biz de ölüm yarışı araçlarını extrem zannederdik

TÜM YORUMLARI OKU (4)