18 Haziran İkizler Burcundaki Yeni Ay Deprem Habercisi mi? Astrologlar Hafta Sonu Sınava Girecekleri Uyardı!

18 Haziran İkizler burcunda gerçekleşecek yeni ay etki alanına girmiş bulunuyoruz. Pazar günü saat 07:36 'da 26 derece İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Neptün'ün  bu yeni ayda payı büyük! Belirsizlikleri ve hayalleri temsil eden Neptün yeni aya tam bir kare açı yapıyor. Hafta sonu gerçekleşecek üniversite sınavı Neptün'ün bu olumsuz etkilerinin altında olacak. Astrologlar neler söylüyor, burçlara etkileri neler olacak, gelin bir bakalım...

18 Haziran Pazar günü saat 07:36 'da İkizler burcunda bir yeni ay gerçekleşecek. Bu yeni ayın konusu "sahtekarlıklar".

Neptün'ün tam bir kare açı yapacağı bu yeni ay iletişim ve bilgi alma-verme gibi konularda dolandırıcılıklara açık olacağımızı gösteriyor. Bu aralar duyduğunuza, gördüğünüze inanmadan önce düşünmelisiniz.

İkizler burcu hava elementi ve değişken bir burçtur. Yeniliklere çok kolay adapte olabileceğimiz bir yeni ay olması gerekirken Neptün'ün olumsuz etkisi nedeniyle astrologlar yeni bir işe başlamak konusunda uyarıyor.

Yeni bir anlaşma, iş birliği ya da konuşma için temkinli olun ve hatta mümkünse bu işleri yeni ay sonrasına erteleyin. Neptün bu noktada dolandırıcılık konusunu da sık sık gündeme getirebilir.

Astrolog Dinçer Güner, küresel düzeyde yanıltıcı bilgiler veya sahte haberler yayılabilir, diye uyardı.

Güner Twitter'dan yaptığı paylaşımda sahtekarlıklar ve yalan konusunun gündemde olacağı bu yeni ay için uyarılarda bulundu.

Tam da önceki gün Satürn Balık burcunda retro hareketi yaparken sular ve sulardan yayılabilecek hastalıklar, zehirlenmeler de dikkat çekti.

17 Haziran'da Satürn retro hareketine geçecek ve Kasım ayına kadar burada yer alacak. Astrolog Güner konu ile ilgili 'Denizlerle ilgili sorunlar, seller, su taşkınları söz konusu olabilir. Zehirlenme vakalarında artışlar soz konusu olabilir. Yediğinize içtiğinize aman dikkat!' dedi.

İşte o tweet:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Satürn Balık retrosunda yaşayacaklarımızı içeriğimizde anlatmıştık:

Satürn Balık Burcunda Retro Yapacak: Yeni Bir Salgın mı Geliyor, Kimler Dikkat Etmeli?

Hafta sonu sınava girecekler dikkat! Sonradan pişman olmamak için konsantre olun ve yanılmalara karşı temkinli davranın.

Güner paylaşımında 'Sınavlar, eğitim, iletişim, haberleşme konularında karışıklıklar, skandallar, hatalar, aldanmalar, hayal kırıklığı yaratan durumlar olabilir' diye de ekledi.

👇🏻

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

Astrolog Öner Döşer de 26 derece İkizler burcuna iz düşen yeniay Ankara için çizdirilmiş haritanın 12.evine denk düştüğünü söyledi:

www.onerdoser.com

Dünya astrolojisinde 12.ev hapishaneler, ıslah evleri, suçlular, casuslar, ülkenin gizli düşmanları, hastaneler, barınaklar, sosyal yardım grupları, huzur evleri, gizli tarikatlar ve okült konuları temsil eder. Bu eve denk düşen yeni aylar, tüm bu konuları aktif edebilirler. En çok da perde arkası işler dönebileceğine dair ipucu verirler.

"8 Haziran civarında depremler ve volkan aktivitelerinde artış görülebilir."

Döşer ön görülerinde afetlerden de söz etti: 'Dünya Astrolojisinde Betelgeuse yıldızı hava ve deniz kazaları, fırtınalar, meteorit düşmesi, deprem ve volkanik patlamalar, büyük savaşlar ve değişimlere neden olan tarihi olaylar ile ilişkilendirilir.'

"Haritada Venüs-Mars kavuşumu para evine düşüyor."

Döşer kesin emin olmamakla birlikte, bu kavuşum, yeni aydan sonra altın fiyatlarında bir kısım yükselişi de işaret ediyor olabilir, diye de ekledi.

Koç Burcu

Yeni ay iletişimle ilgili üçüncü evinize düşüyor ve bu sizi biraz gergin ya da aşırı konuşkan yapabilir. Gerginliğiniz iletişiminize yansıdığında kayıplarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem söylediklerinize ve fevri eylemlerinize dikkat etmekte fayda var.

Boğa Burcu

Gelir evinizde gerçekleşen İkizler burcundaki yeni ay, size finansal özgürlüğe giden yolun paranıza dikkat etmekten geçtiğini hatırlatır. Havalar ısınır ısınmaz hedeflerinizi gözden kaçırmak çok kolay olabilir. İşlerin eğlencesini kaçırmadan devam edebileceğiniz gerçekçi para alışkanlıklarınız olmalı. Para kayıplarına dikkat!

İkizler Burcu

Benlik evinizde gerçekleşecek burcunuzdaki yeni ay, hayallerinizi ve olmak istediğiniz kişiyi düşündürecek. Hedeflerinizi bir kenara not alın. Bu dönem yapacak çok şeyiniz var. Hayatınızın her alanında bir yenilenme olacak. Doğal yaratıcılığınızı kullanın ve büyük hayaller kurmaktan korkmayın. İkizler burcundaki 27 Kasım'da gerçekleşecek dolunaya kadar planlama ve başlama zamanı!

Yengeç Burcu

On ikinci bilinçaltı ve kapanış evinizde gerçekleşen, İkizler burcundaki yeni ay bazı çözülmemiş sorunları gündeme getirebilir, sizi yarım kalmış işleri halletmeye ve elinizde olmayan durumları kabul etmeye teşvik edebilir. Geçmişte hala ruhunuzda yer eden travmalar varsa kendinizi kafanızda hayali tartışmalar yaşarken bulabilirsiniz. Söylemeniz gerekenleri söyleyin gitsin!

Aslan Burcu

On birinci evinizi aydınlatan İkizler yeni ayı, dikkatinizi yakın çevrenize çevirerek size bir aslanın gururunun yalnızca kendisi değil, çevresini çevreleyen topluluk olduğunu hatırlatır. Arkadaş listeniz hakkında karışık hisleriniz varsa, bazı ayrılıklar yaşamaktan korkmayın. Bunu yapmak, size daha iyi gelecek insanlara yer açmanıza izin verecektir.

Başak Burcu

Yeni ay kariyerle ilgili onuncu evinizde gerçekleşecek. Hedefleriniz ve yükselmek istediğiniz bir mertebe varsa şanslısınız. Pazar akşamı biraz zaman ayırın ve profesyonel hedefleriniz için şu andan itibaren 27 Kasım'da İkizler'deki dolunaya kadar bir rota çizin. Kendinizi sınırlayan inançlarınızı geride bırakın ve hayalinizin peşinden gidin.

Terazi Burcu

İkizler yeni ayı dokuzuncu evinizde, yani seyahat ve macera evinizde gerçekleşecek. Bu etki sizi iç dünyanızın yanı sıra dışarıdaki büyük geniş dünyayı keşfetmeye itiyor. Sosyalleşecek ve yeni insanlarla tanışacaksınız. Aman kandırılmalara ve dolandırıcılara dikkat.

Akrep Burcu

Yatırımlar ve duygusal bağlarla ilgili sekizinci evinizde gerçekleşecek İkizler'deki yeni ay, yapabileceğiniz en büyük yatırımın kendinize olduğunu kanıtlıyor. Siz istikrardan yana olan bir burçsunuz, bu yüzden en yüksek benliğinize hizmet ettikleri sürece uzun süreli kararlar vermekten korkmayın.

Yay Burcu

Yedinci evinizde gerçekleşecek yeni ay sizi yeni ortaklıklara ve iş birliklerine davet ediyor. Aşk hayatınızda yeni bir gelişme olabilir ya da yakın bir arkadaşınız iş ortağınız olabilir. Sosyalleşmekte ve fırsatları kaçırmamakta fayda var.

Oğlak Burcu

İkizler burcundaki yeni ay, altıncı evinizde gerçekleşecek. Bu yeni ay sizi sağlığınızın sorumluluğunu üstlenmeye çağırıyor. Yaz geliyor. Spora başlayabilir ya da iyi bir beslenme düzeni ile birlikte vücudunuzu sıkılaştırabilirsiniz. Eğer hala başlamadıysanız sağlığınız hakkında olumsuz bir haber alırsanız zorunlu olarak bu sorumluluğu alacaksınız.

Kova Burcu

Beşinci evinizdeki yeni ay yaratıcılık ve romantizm alanınızda gerçekleşecek, İkizler'in enerjisini yönlendirerek kendinizi ortaya koyma zamanınız! Hafta sonu aşık olmak için güzel ancak dikkatli olmanız gerek. Kandırılmalara ve aldatılmalara müsaitsiniz.

Balık Burcu

İkizler burcundaki yeni ay, dördüncü evinizde gerçekleşecek. Bu hafta sonunu ev işlerine, düzene ve temizliğe ayırabilirsiniz. Yuvanızla ile ilgili konular gündem olabilir. Stresten uzak, sakin geçirmeye çalışın. Yani isterseniz kendinizi temizliğe verin.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Astrolojide Jung Asteroidi Nedir? Asteroit Jung Burcunuza Göre Psikolojiniz Nasıl?
Sıkışmış ve Kronik Halsiz Hissediyorsanız Çakralarınız Bloke Olmuş Olabilir! Kötü Enerji Nasıl Temizlenir?
Aşkta Bir Türlü Yüzünüz Gülmüyorsa İlişkide Devamlı Sınava Tabi Tutulduğunuzu Gösteren Konumlarınız Olabilir!
Aleyna Tilki'nin Doğum Haritasına Göre Ona Şöhret ve Zenginlik Veren Özel Konum Nedir?

Popüler İçerikler

Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?