18 Aylık Bebek Dünya Başkentlerini Sayarken İsrail İçin 'Öyle Bir Ülke Yok' Dedi

Fas'ta 18 aylık bir bebek dünya başkentlerini ezbere sayabiliyor. Annesi tarafından ülke isimleri verilince başkentlerini sayan çocuğun sıra İsrail'in başkentine geldiğinde ise iddiaya göre 'Öyle bir ülke yok' diyor.

Onlarca ülkenin başkentini takır takır sayan çocuğun o görüntüleri:

Kaynak: Maroc.BladiChat & Sputnik

Popüler İçerikler

Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
02.02.2019

Çöl.bedevisi.israilden.intikam.alıyor.avi

02.02.2019

Hahah😂😂 Fas denilince anladım neden israilin tukaka edildiği. Kesin İsrail yarın bayraklarını yarıya indirecek, ulusal yas ilan edecekler wah wah, buna nasıl dayanacaklar😂😇 Ahh bu müslümanların romantik züğürdün tesellisi yok mu, Yahu İsrail dünya devlerinden biridir hem de Konya kadar yüzölçümüyle. İster kabul edin ister yalandan yok sayın. 2 milyar müslümanı parmaginda oynatiyor ve bütün 7 milyara hükmediyor, osroöl gobo bor olko yok he canim he eee sonra...Bir sürü kullandığınız ürünün üretimi altinizdaki don bile onlara aittir, yiyeceği, içecekleri katmıyorum bile. Lafla peynir gemisi yürümez, lafla degil bilimle teknolojiyle israille yarışın, vakti zamanında o topraklar sizin elinizdeydi peki siz ne yaptınız...işin garip kısmi siz bedua ettikçe Allah da onlara hep güç başarı veriyor, peki size niye vermiyor, demek ki Allah da boş şeyleri sevmiyor çalışana üretene veriyor. Oturun bunu da bi zahmet sorgulayın. Bari çocukları alet etmeyin saçmalıklarınıza👎👎. Haa bu arada akp için bir numaralı seçim malzemesisiniz. Her açıdan kullanılıyorsunuz.

Şu milliyetçi veya dinci kimselerin aşağılık komplekslerine hayranım ya. Sen çocuğuna İsrail diye bir ülke yok dedirttin diye İsrail 3 günlük yas ilan edecek sjshsh. Ve evet İsrail Filistin halkına karşı haksızlık ediyor ama bununla nasıl mücadele edilir 70li yılların devrimci örgütlenmelerinden örnek alsınlar. Onlar Filistin'deki en etkili direnişi sergilemişlerdir. Öyle dincilerin oldukları yerden ağlayıp sızlanmasına benzemez yani.

TÜM YORUMLARI OKU (41)