18 Aralık Burç Yorumları: Bugün Burçları Neler Bekliyor? Nelere Dikkat Edilmeli?

Astronomik olarak gök kürede yer alan on iki takım yıldızının adına burç denir. Doğduğunuz aya göre bir burcunuz olur. Bir yılda on iki ay vardır. Bir yılda on iki ay olduğu için de on iki burç vardır. Doğduğunuz ay, gün hatta saate göre burç yorumları yapılır. Buna göre her gün farklı yorumların yapıldığı astrolojik takvimde 18 Aralık günü burçları neler bekliyor? İşte 18 Aralık 2021 tarihi günlük burç yorumları... 

Günümüzde birçok astrolog, günlük burç yorumlarını astroloji meraklıları ile paylaşıyor. Astrologlar, burçların gün içerisinde başına gelebilecek olası bir durumu haritadan gözlemleyip aktarıyorlar. İşte astrolog Murat İpek'ten 18 Aralık 2021 Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burcu yorumları…

18 Aralık Burç Yorumları

Koç: Yeni başlangıçlar, hayatınızın kontrolünü elinize almanız ve sizi mutlu edecek bir yöne gitmeniz için sizi motive edecek.

Boğa: Aklından geçenleri söyleceğin bir gün gibi durmakta. Çevrenizdekileri ve tabi sizi kırıp dökmeyecek ise konuşun. Ama dikkatli olun yine de.

İkizler: İlişkiniz konusunda bazı belirsizliklerle karşılaşabilirsiniz. En sevmediğiniz şey ortada kalmak, evet ama buna neden siz de olabilirsiniz?

Yengeç: Bir şeyleri bir arada tutmak, iyi yaptığınız bir şeydir. Arkadaşlarınız ve ailenizden birileri bu anlamda sizin tarafsızlığınıza ihtiyaç duyabilir.

Aslan: Dikkatle dinleyin, ancak kendinizi kaptırmayın. Yardım etmek için yaptığınız şeyin, zamanınızı ve uzmanlığınızı heba etmemesine dikkat edin.

Başak: Olanları sindirmek için elinizden gelenin en iyisini yapın ve gelecek yıla girmeden önce ak koyunu, kara koyunu şöyle bir ayıklayın.

Terazi: Zihninizde oynamakta olan hem profesyonel hem de duygusal çöp meseleleri temizlemek için daha fazla çaba gösterin bugün.

Akrep: Geri adım atın ve nasıl ilerlemeniz gerektiğini yeniden düşünmek için bir dakikanızı ayırın. Eşitlik için çabalayın karlı çıkan siz olacaksınız.

Yay: Daha az şanslı olanlara yardım etmeyi istemek takdire şayandır, ancak bunu zor kazanılan paranızla yapmayın isterseniz.

Oğlak: Büyük resme ve aklınızdaki hedeflere bakın. Birlikte çalıştığınız birilerinin sizi strese sokmasına izin vermeyin. Kendinize ve yeteneklerinize inanın.

Kova: Deneyim hayatın baharatıdır ve yaşam tarzınızda size daha fazla mutluluk getirecek ayarlamalar yapmanıza yardımcı olabilir.

Balık: Kişisel bir değişiklik, bir dizi yeni olasılığın kapısını açacak. Keza bu aralar sevgili olmak, aşk yaşamak gibi konularda kendinizi yoklayın derim.

Popüler İçerikler

MasterChef'te Mide Bulandıran Olay: Yemeğin İçinde Kımıldayan Şey Kurt mu?
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu