'179 Yaşındayım, Galiba Azrail Beni Unuttu'

Mahashta Murasi: Galiba Azrail beni unuttu. O kadar uzun yaşadım ki torunumun torununun ölümünü gördüm. 150 yaşını geçen kimse yok. Sanırım ben ölümsüzüm

Hindistan'ın Varanasi kentinde yaşayan Mahashta Murasi , tam 179 yaşında. Üstelik yaşını kanıtlayacak her türlü belgeye de sahip.

6 Haziran 1835 doğumlu Hintli 1957'ye kadar ayakkabıcılık yapmış. 122 yaşında emekli olmuş. Murasi 'Galiba Azrail beni unuttu. O kadar uzun yaşadım ki torunumun torununun ölümünü gördüm. 150 yaşını geçen kimse yok. Sanırım ben ölümsüzüm' diyor.

Sağlık sorunlarıyla ilgili geçmişte bir kaydı bulunmayan Murasi'nin son doktoru 1971'de vefat etmiş. Hintli adam insanlık tarihinin en yaşlı kişisi olarak Guienness Rekorlar Kitabı'na girdi.

T24

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

EYT’liler Dahil Edildi, Yaş Sınırı Yok: Emeklilere Ücretsiz Olan Yerler ve İndirim Avantajları
Evde Altını Olanlar Panikledi! 'Nakitle Altın Yasaklandı, El Konulacak' İddialarına Son Nokta Konuldu
Çocuklarını Öldüren Baba YouTuber Çıktı: 'Kolay ABD Vizesi Nasıl Alınır' Videoları Çekiyormuş