17 Yaşındaki Rabia'nın Camdan Düştüğünü Söylemişlerdi: 2 Kişi Tutuklandı

Esenyurt'ta bir sitenin 10'uncu katından düşerek hayatını kaybettiği belirtilen Rabia Yaman'ın (17) olay sırasında yanında olan 3 arkadaşından 2'si tutuklandı.

Olay, dün akşam saat 18.30 sıralarında Esenyurt'ta lüks bir sitede meydana geldi. Sitenin 10'uncu katından düştüğü belirtilen Rabia Yaman, hayatını kaybetti.

Olaydan sonra Yaman'la aynı evde olan E.C.A. (14), Volkan C. (19) ve Mehmet K. (24) gözaltına alındı.

Esenyurt’ta Şüpheli Ölüm: 17 Yaşındaki Rabia Yaman Evin Camından Düşerek Yaşamını Yitirdi

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden Volkan C. ve Mehmet K. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı.

Arkadaşlarının ifadeleri ortaya çıktı:

Şüphelilerden Volkan C. ifadesinde şunları söyledi:

''Ben E.C.A. ve Mehmet'i tanıyorum. Rabia'yla yeni tanışmıştım. Birlikte eve gittik, alkol almaya başladık. Bir süre sonra Rabia alkolün etkisiyle lavaboya gideceğini söyledi. Ayağa kalktı ve cama doğru koştu ben tuttum. Sonra o sırada yandaki odada oturan E.C.A. ile Mehmet'e seslenip bu kız atlayacak dedim. E.C.A. geldi 'kız kıza konuşalım' dedi. İçeride konuşuyorlardı. Sonra Rabia kalktı cama koştu ve atladı.''

Mehmet K. ise ifadesinde “Ben ve E.C.A. odada otururken Volkan 'Bu kız atlayacak' diye seslendi. Biz yanlarına gittik. E.C.A. ile Rabia kız kıza konuşuyorlardı. Biraz sonra E.C.A. 'Rabia atladı' diye bağırdı. Ben başka bir şey görmedim, bilmiyorum' dedi.

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti Umut'un En Başından Beri "Umutsuz Vaka" Olduğunu Anlatan Enfes Flood
MHP, TikTok'un Kapatılması İçin Kanun Teklifi Hazırlıyor: "Ahlak Yok Olursa Gelecek Yok Olur"
Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
YORUMLAR
24.05.2022

son beş yılda yaşananların bilgisi ışığında: genç bir kadın yüksek bir binadan düştüyse, %99,9999 bir erkek tarafından itilmiştir.

24.05.2022

Yer esenyurt İstanbul'un en boktan semti 4 sene çalıştım bilirim Haberlerde de günlük kiralık ev tuttukları söyleniyordu Peki neden günlük ev ? Amaç ne ? Yazık olmuş gencecik kızcağıza😔

24.05.2022

Tam tahmin ettiğim savunma. Tahliyeler gelecek ardından beraat

TÜM YORUMLARI OKU (7)