17 Yaşında Lösemiden Hayatını Kaybeden Milli Dansçı Kaan Özelçam'ın Yüreğinize Bir Kor Gibi Düşecek Mektubu

Kendisini anlatmasını istediklerinde "Kanser hücreleri kadar inatçı biriyim" diyen, hayata dört elle tutunmak için elinden geleni yapan biriydi Kaan Özelçam.

Dansa olan tutkusu ve çalışma azmi ile herkesin takdirini toplayan bu genç adam, milli dansçımız olarak ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için var gücüyle uğraşmıştı. 

Ne yazık ki Kaan henüz 17 yaşındayken hayata gözlerini yumdu. Üçüncü kez savaştığı lösemi, bu kez galip gelen taraf olmuştu. Bu acı olayın ardından Kaan'ın kaleme aldığı söylenen mektubu paylaşıldı sosyal medyada. Biz de Kaan Özelçam'ın son sözlerini Twitter'dan Sir Alex Cansin vasıtasıyla sizlerle paylaşıyoruz…

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Popüler İçerikler

Nagehan Alçı'dan Canlı Yayında Güldüren Rasim Ozan Kütahyalı Göndermesi: "Neler Çektim"
Kızılcık Şerbeti'nde Ortalık Karıştı: Ömer ve Görkem İlişkisi Açığa Çıktı!
Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
12.09.2019

Akepeye oy veren akepeyi savunan akepeli bakanlar milletvekili kim varsa Allah her türlü belasını versin çoluk çocuk torunları da en kötü hastalığın pençelerinde kıvransınlar inşallah. 17 yaşındaki Kaan her şeyi özetlemiş, sizin sağlıkta reformunuza sokayım akitler,Allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır diliyorum.

12.09.2019

Çoluk çocuk, torunların ne günahı var tam olarak? Beddua ediyosun?

12.09.2019

Eğer bu olay doğruysa, böyle bir durumun bu güne kadar duyurulmamamsi ayrı, durumun kendisi ayrı skandal. Türkiye de ki tek adam akıllı sağlık kurumunun uğraştığı şeylere bakın çıldırmamak elde değil.

22.09.2019

ya bu ülkede Tarım Bakanı seneye daha çok yulaf üretelim diyecek kadar tarımdan bi -haber iken siz fazla beklenti içindesiniz:/

12.09.2019

Bir kez daha bu ülkede ki en ucuz şeyin "insan hayatı" olduğunu gözümüze sokan içerik. Önce Dilek kardeşim sonra Kaan. Allah, ailelerine sabırlar versin. Saygılar.

TÜM YORUMLARI OKU (45)