17 Temmuz'da Yok Yok: Yengeç Burcunda Plütonik Bir Yeni Ay Gerçekleşiyor ve Ay Düğümleri Yer Değiştiriyor!

Haftayı Plüton etkisinde bir yeni ay ile karşılıyoruz. Bu yeni ayda yok yok! Venüs'ün retroda olacağı bu yeni ay Yengeç burcunda gerçekleşecek. 17 Temmuz saat 21.31 'de gerçekleşecek yeni ayda burçların başına neler gelecek, Türkiye'de ve dünyada yeni ayın etkileri neler olacak, gelin bir bakalım...

17 Temmuz saat 21.31'de Yengeç burcunun 24 derecesinde bir yeni ay gerçekleşecek.

Bu yeni ay Yengeç burcunun temsil ettiği ev, aile ve yuva konularında yeni bir gündem getireceğe benziyor. Geçtiğimiz dolunayda biten bazı meseleler bu yeni ayda yeniden ilgilenmemiz gereken bir durumu önümüze getirebilir.

Aman dikkat: Bu yeni aya Plüton'un sert etkileri söz konusu olacak.

Astrolog Dinçer Güner Twitter hesabından yaptığı paylaşımda bazı noktalarda uyardı: 'Pluton’un sert kontağı ile de özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konularda önemli değişimler, sistem değişimleri söz konusu olabilir.'

Aynı gün ay düğümleri de Koç - Terazi aksına geçiş yapıyor.

Yeni ayın etkisi bir yana bir de ay düğümlerinin yıllar sonra değişimi söz konusu olacak. Bu da demek oluyor ki gündemimiz ilişkiler, evlilik, boşanmalar, ortaklıklar ve her türlü birliktelikler olacak.

"Yengeç burcundaki yeni ay, duygusal olarak yenilenme ve taze bir başlangıç için bir fırsat sunar."

'Yeni ay dönemleri genel olarak; yeni başlangıçlar, yeni adımlar, yeni oluşumlar, yeni hevesler olarak karşımıza çıkar. Özellikle bu yenilikler yengeç burcunun temsil ettikleri konularla ilgili olması önem kazanır' diyen Güner, Neptün'ün güzel etkilerinden de söz etti.

"Özellikle Neptün’ün güzel kontağı ile affetme, bağışlama, kabule geçme, duygusal bağların güçlenmesi olasıdır."

'Yardımlaşma temaları ön plana çıkar. Yalnız Pluton’un sert kontağı ile de özellikle iş ve kariyerinizle ilgili konularda önemli değişimler, sistem değişimleri söz konusu olabilir.'

Sağlık konusunda ise ekstra dikkat etmemiz gereken bazı şeyler olacak: "Zehirlenmelere dikkat. Aşırı yememeye özen gösterin."

Güner paylaşımında, 'Sağlıkla ilgili olarak karaciğer, memeler, kaburga kemikleri, yemek borusu, mide, safra kesesi hassastır. Özellikle sigarayı bırakmak için en uygun dönem diyebilirim. Yemek borusu hassas olacağı için aşırı soğuk ve sıcak yiyecek/içecekleri tüketirken dikkat lütfen. Özellikle 24 derece Yengeç sindirim organları ile ilgilidir. Bu yüzden bu dönem ağır şeyler tüketmemeye özen gösterin. Pollux sabit yıldızı da etkin olacak; bu yıldız zehirlerle ilgilidir. Her türlü zehirlenmelere karşıda dikkatli olun' diye belirtti.

İşte o tweet:

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.

"Atacağınız adımların ilişkilerinizin hasar almamasına özen gösterin. Küresel anlamada skandallara açık bir yeni ay yaşayacağız."

Astro Kronos web sayfasında yeni ay değerlendirmesinde burçlara özel yorumlamalar yaptı: 'Yengeç ve Oğlak burçları bu yeniaydan direk etki alacaktır. Koç ve Terazi burçları da bu yeniay zamanında onları harekete geçirecek etkiler alabilirler. Bu yeniaydan destekleyici etkiler alacak olanlar Akrep ve Balık burçları olacaktır. Doğum haritanızda özellikle öncü burçların 22° - 26° derecelerinde göstergeleriniz varsa direk etkiler alabilirsiniz.'

"Çok önemli bir haftaya giriyoruz! Neden mi? Kadersel yönümüzü işaret eden Ay Düğümleri 17 Temmuz’da burç değiştiriyor. Tam da Yengeç burcu yeni ayının hemen ardından."

Bu giriş cümlesi ise astrolog Öner Döşer'in haftalık bakış yazısından...

Döşer yazısında, "Ay Düğümleri burç değiştirir değiştirmez 29 derece Oğlak’ta geri harekette olan Plüton ile partil dik açıyla varmış olacaklar. Bu, büyük krizlerle beraber gelecek dönüştürücü gelişmelere işaret eden bir durumdur" diye açıklıyor.

Döşer değerlendirmesinde şöyle aktardı: 'Yeni ay derecesi haritanın 6.evine denk düşüyor. Bu yerleşim toplum sağlığı, hizmet ve servis, çalışanların haklarıyla ilgili konularda atılacak yeni adımlara işaret eder.'

"Yeni ay derecesinin Plüton ile karşıt açısı ise zorlu, stresli bazı gelişmeleri işaret ediyor olabilir."

Bunlar: toplumun sağlığını tehdit eden durumlar, virüs ve salgınlar, gizli düşmanlıklar, sabotaj veya suikast benzeri eylemler, toplumun bilmediği veya saklanan konuların tetiklenmesi neticesinde patlak veren güç çekişmeleri olabilir.

Peki, astrologlar yeni ay yorumlamalarında Türkiye ve dünyayı neler beklediğini söyledi?

'Özellikle Mars-Satürn karşıtlığının kesinleştiği 20 Temmuz, Ay’ın bu karşıtlığı tetiklediği 21 Temmuz ve Güneş-Plüton karşıtlığının kesinleştiği 22 Temmuz tarihlerinde bu olasılıklardan bazıları karşımızda olabilir. Farkında ve temkinli olmamızda fayda var!' diyen Döşer; deprem, yangın, hortum gibi afetlere ve toplumda ayaklanmalara karşı uyardı.

"Türkiye astroloji haritasında Satürn ile sert bir kontağı olacak; diğer ülkelerle kurulan diplomatik ve ticari ilişkiler yeniden masaya yatırılabilir."

Güner ise 'Anlaşma koşul ve şartları değişebilir. Bazı engelleri aşmak gerekebilir.Jüpiter ile de güzel bir kontağı olacağı için; sağlık ve hizmet sektöründe yeni bir yapılanmaya gidilebilir. Hem Jüpiter hem de Satürn 5. Ev dediğimiz borsa, eğlence yerleri, çocukları temsil eden alanda duruyor. Bu konularda bir takım yeni kurallar, düzenlemelerin olabileceğine işaret edebilir' diye belirtti.

Koç Burcu

Bu Koç burcu için bir iç gözlem zamanı. Ev hayatınızı ve ilişkilerinizi yeniden değerlendirmeye meyilli hissedebilirsiniz. Bu dönemi aile bağlarınızı onarmak ve duygusal ihtiyaçlarınızı keşfetmek için değerlendirin.

Boğa Burcu

İletişim ve bağlantılar odak noktası haline gelebilir. Sevdiklerinize duygularınızı ifade etmek ve kişiler arası ilişkileriniz üzerinde çalışmak için mükemmel bir zaman.

İkizler Burcu

Bu dönem dikkatinizi finansal konulara ve öz değerinize yöneltebilirsiniz. Finansal stratejilerinizi yeniden değerlendirmek ve uzun vadeli değer katan şeylere yatırım yapmak için iyi bir zaman.

Yengeç Burcu

Kendi burcunuzdaki Yeniay, kendinizi keşfedeceğiniz bir döneme işaret ediyor. Öz benliğinizle yeniden bağlantı kurmanın ve duygusal ihtiyaçlarınızı ortaya koymanın tam zamanı.

Aslan Burcu

Bu dönem biraz durgunluk, yalnızlık ve iç gözlem isteyebilir. İç dünyanızı ve görmezden geldiğiniz derin duygularınızı keşfetmek için kendinize izin verin.

Başak Burcu

Kendinizi topluluğunuza ve arkadaş çevrenize yönelmiş bulabilirsiniz. Bu bir sosyalleşme dönemi ama aynı zamanda bu ağlar içindeki rolünüzü anlama dönemi.

Terazi Burcu

Dikkatler kariyerinize ve kamusal imajınıza yönelebilir. Bu dönem yeni profesyonel hedefler belirleme ve onlar için çalışma dönemi olabilir.

Akrep Burcu

Ufkunuzu genişletmenin tam zamanı, Akrep burcu. Yeni fikirler, bilgiler ve deneyimler keşfetme ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Yay Burcu

Derin ve samimi bağlantılar ön plana çıkabilir. Bu dönem yakın ilişkilerinizde dönüşümler ve değişimler getirebilir.

Oğlak Burcu

İlişkiler ve ortaklıklar öne çıkıyor. İlişkilerinizi geliştirmek ve ortaklarınızın ihtiyaçlarını anlamak ve gidermek için çalışmak için iyi bir zaman.

Kova Burcu

Sağlık ve günlük rutinleriniz mercek altına alınabilir. Bu dönemi yeni ve daha sağlıklı alışkanlıklar edinmek ve günlük hayatınızı iyileştirmek için kullanın.

Balık Burcu

Yaratıcı ve duygusal ifade zamanı. Hayal gücünüzden yararlanin ve duygularinizi açikça ve tutkuyla ifade etmekten çekinmeyin.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

Astrolojide Jung Asteroidi Nedir? Asteroit Jung Burcunuza Göre Psikolojiniz Nasıl?
Sıkışmış ve Kronik Halsiz Hissediyorsanız Çakralarınız Bloke Olmuş Olabilir! Kötü Enerji Nasıl Temizlenir?
Aşkta Bir Türlü Yüzünüz Gülmüyorsa İlişkide Devamlı Sınava Tabi Tutulduğunuzu Gösteren Konumlarınız Olabilir!
Aleyna Tilki'nin Doğum Haritasına Göre Ona Şöhret ve Zenginlik Veren Özel Konum Nedir?

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Vefatından İki Gün Önce Armağan Çağlayan'ın Programına Konuk Olan Metin Arolat'ın Sözleri Gündem Oldu
YORUMLAR
17.07.2023

bı s*kim anlamıyorum şu burç murç işlerinden ama bu ay yengeç olarak benim ayım tepetaklak olmuşum bari sağ salim atlatayim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ