17 Mart Perşembe Hangi Kanallarda Berat Kandili Programı Olacak? 17 Mart Perşembe TV Program Rehberi…

Mübarek Ramazan ayının müjdeleyicisi olan Berat Kandili bugün kutlanacak. Şaban ayının 14. Gününü 15. gününe bağlayan gece Berat Kandili idrak edilecek. Bugün dualarla geçirilirken, günün anlam ve önemini TV kanallarından yayınlanan kandil programları ile takip etmek isteyen vatandaşlar hangi kanalda kandil programı olacağını araştırmaya başladı. İşte 17 Mart tarihli TV program listesi ve Berat Kandili programları...

İslam aleminde 2022 yılı içerisinde üç ayların başlamasından itibaren önce Regaip Kandili, daha sonra Miraç Kandili idrak edildi. Bugün de 17 Mart 2022 Perşembe akşamı Berat Kandili idrak edilecek. Ramazan ayının müjdecisi, edilen duaların geri çevrilmediği Berat Kandili’nde pek çok vatandaş dua ve ibadet ederek geçirdikleri bu gecede TV de yayınlanacak Berat Kandili özel programlarını yakından araştırmaya başladı. Berat Kandili ile bazı kanallarda özel programlar ve canlı yayınlar ekrana gelecek. Peki 17 Mart Perşembe günü için hangi kanallarda Kandil Programları olacak?

17 Mart Perşembe Berat Kandili Program Rehberi

17 Mart Perşembe günü TRT 1'de Berat Kandili özel programı yayın akışı içerisinde bulunuyor. TRT 1 saat 20.00'da 'Berat Kandili Özel Programı' yayınlanıyor.

Kanal D

Kanal D ekranlarında 17 Mart 2022 Perşembe günü 'Berat Kandili Özel Programı' Kanal D'nin yayın akışı içerisinde bulunuyor. Kanal D'de 19.15'te 'Berat Kandili Özel Programı' ekranlara gelecek.

ATV

ATV'de Berat Kandili özel programında Nihat Hatipoğlu ile yapacağı Berat Kandili özel izlemek isteyen izleyiciler saat 00.20'de Nihat Hatipoğlu Hoca ile ATV ekranlarında izleyebilecek.

Kanal 7

Berat Kandili Kanal 7'de saat 19.15'te yayınlanacak Berat Kandili programı Emekli Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Necmettin Nursaçan ile Kanal 7 ekranlarında sevenleriyle kandili özel programı yapacak. Saat 19.15'te başlayan 'Kanal 7 Berat Kandili Özel Programı' saat 21.00'a kadar devam edecek.

Popüler İçerikler

Şova Devam! Dilan Polat Kocası Engin Polat'ın Namaz Kılmaktan Moraran Dizlerini Gösterdi
Zengin ve Fakir Erkek Karşılaştırması Yapan Yeliz Yeşilmen'in Bakış Açısı Kullanıcılar Tarafından Desteklendi!
Galada Sarılarak Poz Verdiler: Arda Güler ve Sevgilisi Duru Nayman İlk Kez Birlikte Görüntülendi