17 Haziran 2023 Satürn Retrosuna Dikkat! Satürn Retrosu Burcunuzu, Kariyerinizi ve Aşkınızı Nasıl Etkileyecek?

Satürn retrosu 2023 size kişisel gelişimin finansal büyümeden daha az önemli olmadığını öğretmeye geliyor. 

Satürn retrosu 17 Haziran 2023’te başlıyor ve kişisel gelişimin, insan yaşamı deneyimimizde finansal büyüme kadar hayati olduğunu öğrenmenize yardımcı olmak için burada. Astrolojide, Satürn genellikle karma gezegeni olarak anılır. Peki durağan seyrinde oluşu bu bizim için ne anlama geliyor?

Hepimiz Merkür retrosu 2023'ü duyduk ve belki yakın zamanda Plüton retrosu 2023'ü okudunuz ancak Satürn retrosu 2023, kendi benzersiz gezegensel gücüyle her şeyi sarsmak üzere.

Satürn, hırs, üretkenlik ve ölçülebilir ölçekte başarılar gibi yetişkin olmanın tüm süslerini bünyesinde barındırır. Aynı zamanda şartlar ve koşulların, kurallar ve düzenlemelerin, disiplinin, kontrolün ve otoritenin gezegenidir.

Satürn, hayatımızın sorumluluk ve inkâr gibi olgun ve ciddi kısımlarını yönetir. Geceleri kapıyı kilitlememize ve değerli eşyalarımızı güvenli yerlere saklamamıza neden olan gezegendir. Satürn, otuz yaşında bize zarar veren alışkanlıkları bırakıp elli yaşında spor salonuna gitmemizin sebebidir. Bizi mantıklı olmaya ve 'yaşımıza göre hareket etmeye' çağıran düşünce ve davranışların kökleri Satürn'ün enerjisine dayanır.

Bu gezegenin gücünün en net göstergelerinden biri, yine anlatacağım Satürn dönüşü olan hayat değiştiren astrolojik deneyimdir.

Satürn ne zaman geri geliyor?

17 Haziran 2023’te Satürn retrosu başlıyor. Satürn'ün rotasını tersine çevirmeye başladığı gün 17 Haziran 2023 İkizler sezonunun sonu. Satürn romantik, rüya gibi Balık burcunda, bu nedenle değişim illüzyonlar ve kişisel fantezilerle bağlantılı olacak. Gerileme, 18 Haziran 2023'te İkizler burcundaki Yeni Ay'dan sadece birkaç saat önce başlıyor.

17 Haziran - 4 Kasım 2023’te Satürn, 17 Haziran'dan 4 Kasım 2023'e kadar geri hareket edecek. O dönemin dersleri, romantik süreçlerin yavaşlamasını getirecek ve olgun aşka ve hatta tezahür etmenize müdahale edecek. Her şeyi doğru yapıyorsanız ve gerileme sırasında hiçbir sonuç görmüyorsanız, değişiklikleri görmek için 4 Kasım sonrasına kadar bekleyin.

4 Kasım 2023’te Satürn ileri gidiyor. O zamanlar, cömertliğin gezegeni Jüpiter, isyanın gezegeni Uranüs ve rüyaların gezegeni Neptün kendi başlarına geri hareket halindedir, bu nedenle yine de huzursuz anlar olacaktır, ama en azından Satürn'ün durağan seyri sona ermiş olacak. 

7 Şubat 2024’te Satürn gerilemesi sonrası gölge dönemi sona eriyor. Retro sonrası gölge, 7 Şubat 2024'ü takip edecek olan kesin başarıdan önce, ayaklarımızı bulmamızı ve istediğimiz hedeflere ulaşmaya çalışmamızı sağlayan 7 Şubat 2024'e kadar sürecek.

Satürn retrosu hayatımı ve kariyerimi nasıl etkiliyor?

Satürn'ün etkisi genellikle heyecan verici değildir. Gelecek için görevlerinizi belirlemekle, gelecekte olacak her şeyin temellerini atmakla görevli bir gezegendir. Yeni bir kariyer için eğitim ve bir ev depozitosu için para biriktirmek Satürn'ün işleridir.

Gezegen, otorite ve sorumlulukla ilişkilidir. Azim ve üretkenlik. Retro, işleri en aşırı şekilde değiştirebilir ve yetişkinlerin çabalarını arka plana atabilir.

Hayatın pratik temelleri terk edildiğinde, kendinizi içeride olup bitenlere odaklanırken bulabilirsiniz. Örneğin, duygusal ve ruhsal tepkiler. 

Satürn'ün olgunluk mesajını reddetmek riskli olabilir, ancak sürdüğü sürece eğlenceli olacağına şüphe yok.

Önceden hazırlıklı olun ve kaydettiğiniz tüm ilerlemeleri sabitleyin. Yetkinliğinizi belirten yazılı bir belgeye sahip olmak için yöneticinizden bir değerlendirme isteyin. Bazı fonları altı ay veya daha uzun süre dokunulmayacak tasarruflara yönelin. 

Gerçek ile yanılsama arasındaki çizgileri bulanıklaştıran romantik bir su burcu olan Balık, retronun gerçekleştiği yerdir. Balık, ilerlemeye ve ileriye doğru hareket etmeye hiç bağlı değildir sembolü, aynı anda iki yönde yüzen balıktır ve kendinizi tamamen yönünüzü kaybederken bulabilirsiniz. Ancak balık romantiktir, bu nedenle aşka odaklanacak ve bu alanda kaybettiğiniz zamanı telafi edeceksiniz.

Satürn dönüşü nedir?

Satürn nispeten yavaş hareket eden bir gezegendir. Örneğin, Zodyak'taki yolculuğunu tamamlaması bir ay süren Ay'ın veya bir yıl süren Güneş'in aksine, Satürn yaklaşık 29,4 yıl sürer.

Bu, doğumumuzdan yaklaşık 29 yıl sonra, Satürn'ün doğumumuz sırasında ziyaret ettiği Zodyak’taki aynı konuma ulaştığı anlamına gelir. Ve yine, 29 yıl sonra ve eğer çok şanslıysak, 29 yıl sonra da.

Satürn olgunluk ve somut konularla bağlantılı olduğu için Satürn'ün dönüş dönemi büyüme zamanıdır. Satürn dönüşümüz sırasında ortaya çıkabilecek dersler, genç kişiliğimizi atmakla ilgili olacaktır. Belki kariyer değiştirmek ya da arkadaş çevremizi değiştirmek.

Satürn dönüşümüzü yaşadığımızda, insanlar genellikle eski ilişkilerini, bazen de uzun yılların partnerlerini geride bırakırlar. Yeni yönler peşinde koşmak için mükemmel işi bırakmak veya dünyanın diğer ucuna gitmek, Satürn için bir günlük iştir.

Modern psikoloji bize, yetişkin olarak 29-30 yaşına kadar gelişmeye devam ettiğimizi, bu nedenle olgunlaşmamış olarak görülen risk alma davranışlarının yasal yetişkinlik yaşı olan 18'den sonra da devam edebileceğini öğretiyor. Beyinler otuzlu yaşlarımıza kadar yetişkinliğe ulaşmaz. Astrolojide bunu başından beri biliyoruz.

Satürn retrosu 2023 burç yorumu

Satürn retrosu 2023'ün burcunuza bağlı olarak aşkınızı ve şansınızı nasıl etkileyeceğini keşfetmek için okumaya devam edin. En doğru okuma için, astroloji doğum haritanıza göre güneş burcunuza veya yükselen burcunuza bakın.

Koç

Koç burcu, bu gerilemeyle ilgili her şey size biraz yabancı. Bir gezegen olarak Satürn, kabul etmediğiniz katılık ve ileriye dönük planlama kavramlarıyla ilgilidir. O daha büyük resme bakar, oysa siz yakınlaştırmayı tercih edersiniz. Ve sonra geriye gider ve daha rüya gibi olur ama bu yardımcı olmaz. “Şimdi ve burada” bir insansın ve fanteziler senin için hiçbir şey ifade etmiyor. Bu gerileme dönemi muhtemelen hayatınızda hiçbir fark yaratmayacak!

Boğa

Satürn gezegenini oldukça ilişkilendirilebilir buluyorsun, Boğa. Gelecek için plan yapmayı seviyorsunuz ve Satürn gelecek için plan yapmayı seviyor. Disiplini ve güveni seviyorsunuz ve Satürn de seviyor. Dolayısıyla, onun geriye gitmesine ve tüm planlamacıları ve günlükleri sudan atmasına gerek yok. Yine de öyle ve bu, titiz benliğinizin biraz yalnız hissettiği anlamına geliyor. Uzun vadeli planlar biraz karışık olabilir, bu nedenle planlamanızı sade tutun.

İkizler

Şimdi senin mevsimin İkizler, bu yüzden kaosa sahip çık! Satürn retrosu 2023'ün tamamlanması uzun zaman alacak, ancak siz doğum gününüzü kutlarken başlayacak, bu nedenle size daha kişisel bir şekilde dokunacak. Satürn tarafından tüm hedeflerinizi hayal etmeye çağrılırken, kabul edersiniz ama bu bir haber değildir, bilinçli veya bilinçsiz olarak çocukluğunuzdan beri hayaller kuruyor, tezahür ettiriyor ve yaratıyorsunuz.

Yengeç

Bu gerileme, su burcunuz olan Balık burcunda gerçekleşir, bu nedenle onun dili olan Yengeç'i konuşuyormuş gibi hissedersiniz. Çevrenizdeki değişiklikler hemen karşınızda insanların hayallerine bağlanmaktan daha mutlu olduklarını fark ediyorsunuz. İnsanların, diğer insanların hayallerini kabul etmekten daha mutlu olduklarını fark ettiniz! Herkesin biraz daha size benzemesine neden olan bu bilinçli değişimi kesinlikle kabul ediyorsunuz.

Aslan

Ne Satürn ne de Balık sana pek benziyor Aslan. Peki bu senin için neden eğlenceli bir zaman? Çünkü Balık çok yaratıcı bir burç ve Satürn çok katı olmayı bıraktı. Geri giden Satürn katılık karşıtıdır ve siz yaratıcılığı gerçekten seviyorsunuz. Film prodüksiyonu, ses mühendisliği ve tamamen kendiniz olmanızı sağlayabilecek yaratıcı bir endüstri hakkında fikirleriniz vardı ve şimdi büyük hayaller kurmanın zamanı geldi.

Başak

Satürn büyük resmi düzenlemeyi sever ve siz de en küçük ayrıntıları organize etmeyi seversiniz Başak. Bu nedenle, Satürn gerileme istasyonlarında, sanki herkesi çekmecelerini düzenli tutmaya ve gelirlerinin %10'unu bir tasarruf hesabına yatırmaya ikna edecek kimse kalmamış gibi, kendinizi biraz kaybolmuş hissedersiniz. Satürn gerileme dönemi boyunca, sadece kendi işinizi yapmaya devam etmeniz ve çevrenizdeki, tedbiri elden bırakmamak isteyen kişilerin eğilimlerini görmezden gelmeniz gerekecek.

Terazi

2023 Satürn retrosunun etkisi sizin için biraz kafa karıştırıcı olacak Terazi. Tüm ikili işaretler gibi, hangi yolun sizin yolunuz olduğuna karar vermekte zorlanıyorsunuz. Vahşi ya da evcil, neşeli ya da ciddi, etçil ya da otçul. Retrogradlar gelip işleri değiştirdiğinde, bu sizi en derinden sarsar. Satürn, odaklanmanızı ve azimli olmanızı ister, geriye doğru salındığı zamanlar hariç, o zaman sizden bunları görmezden gelmenizi ister. Her iki yaklaşımdan da rahat ve mutlusunuz, ancak ani değişiklikler sizi şaşırtıyor.

Akrep

Gerileme döneminde Satürn, sizin gibi bir su burcu olan Balık burcunda olur, Akrep. Duygular, küresel olayların yanı sıra özel olayların da merkezinde yer alır ve dürüst olmak gerekirse bundan hoşlanırsınız. Bir su burcu olarak, duygularınız üzerinde durmak ne garip ne de utanç vericidir, bu doğaldır. Dünyanın geri kalanı biraz daha sulu hale geldikçe, Balık burcundaki bu Satürn retrosu 2023'te kendinizi çok görülüyor ve çok iyi hissediyorsunuz.

Yay

Satürn ileri gittiğinde sizin dilinizi konuşmaz Yay burcu. Satürn, kişisel hisler ve tercihlerle değil, hedefler ve başarılarla ilgilenen sert bir gezegendir. Ancak, Satürn geri gittiğinde, buna katlanabilirsiniz. En önemli değerleriniz özgürlük ve macera olduğundan, Satürn gerilemedeyken özgürlüğü sever ve maceranın değerini anlar.

Oğlak

Satürn yöneticiniz, bu nedenle bu rüya gibi gerileme kişisel hissettiriyor, Oğlak. Satürn'ün geleneksel sorumluluk değerlerine uyum sağlıyorsunuz ve ciddi, kasıtlı eylemlere alışkınsınız, bu nedenle Satürn geriye gittiğinde ve bu değerleri göz ardı etmeye karar verdiğinde, bu bir mücadeledir. Bununla birlikte, akışa devam edin ve kendinizi retro da rüya benzeri bir duruma dönüştürmenize izin verin. Bu sizin kişisel gezegeniniz olduğundan, gerilemeden sağ çıkacak ve ondan büyüyeceksiniz.

Kova

Kova burcu, tamamen hayal ürünü bir hayat, yaşamak isteyeceğiniz bir hayattır. Satürn, disiplininizi ve plana bağlı kalma yeteneğinizi aldığınız yönetici gezegenlerinizden biridir ama kalbiniz ile yaşamayı seviyorsunuz. Fikirler, hayal gücü ve yarı pişmiş planlar sizin ilgi alanınızdır ve bazen başarılı olabilirler! Burası, Satürn geri hareketinin devreye girerek daha büyük bir güç ve doğrulukla hayal kurmanıza izin verdiği yerdir.

Balık

2023 Satürn retrosunun tüm bu dönemi burcunuzda gerçekleşir. Tüm gözler üzerinizde ve hayata sıcak bakışınız hayal kurabildiğiniz sürece hiçbir şeyin önemi yok. Artık olgun, sorumlu Satürn'ü öyle düşünmeyi başardınız, bu nedenle hayata yaklaşımınız birçok kişi tarafından paylaşılıyor. Günün kahramanı olun ve arkadaşlarınıza tamamen hayal kurmaktan ibaret bir hayatla nasıl başa çıkacaklarını bildirin.

Gökler rehberimiz yolumuz ışık olsun.

Facebook

Web

Instagram 

YouTube

Bu makalede öne sürülen fikir ve yaklaşımlar tamamıyla yazarlarının özgün düşünceleridir ve Onedio'nun editöryal politikasını yansıtmayabilir. ©Onedio

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
17.06.2023

Şu retrolar da bi bitmek bilmedi 🤦🏼‍♀️

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ