17 Eylül'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Birkaç gündür gündemimizde olan İdil Bilgen eleştirilerine bir yanıt da oyuncu Gürgen Öz'den geldi! Bilgen'e yapılan haksızlığı eleştiren Öz, Dilan Polat'a da taş attı.

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!

2. Edis konserine giden Hazal Kaya'nın kuliste dansçılarla birlikte dans edip eğlendiği anlar topa tutuldu.

Edis Konserine Giden Hazal Kaya'nın Kuliste Dansçılarla Birlikte Coştuğu Anlar Topa Tutuldu!

3. Sosyal medya kullanmayacağını söylemesine rağmen son birkaç gündür üst üste hikaye paylaşan Dilan Polat, bu kez de cezaevinde yaşadıklarını anlattı.

Uzaklara Daldı: Sosyal Medya Yasağını Bir Delip Pir Delen Dilan Polat Cezaevinde Yaşadıklarını Anlattı!

4. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Deniz Akkaya, 16 yaşındaki kızına şiddet uyguladığı gerekçesiyle 4 ay 27 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Cezası Belli Oldu: Deniz Akkaya Kızına Şiddet Uyguladığı Gerekçesiyle Hapis Cezasına Çarptırıldı

5. Ekran serüvenine ara verip okula dönüş yapan Hande Erçel'in müstakbel kayınvalidesinin izinden gidip kendisini sanata adadığı öne sürüldü. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi öğrencisi olan ünlü oyuncu bu sefer de "Soyut Yol" adlı dokuma eserini sergileyecek olmasıyla gündeme geldi.

Pek Azimli Çıktı: Oyunculuğa Ara Verip Okul Sıralarına Dönen Hande Erçel Dokuma Eserlerini Sergileyecek!

6. Bu akşam İtalya'da nikah masasına oturacak olacak Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın nasıl bir düğün yapacağı merak ediliyor. Heyecanla beklenen düğün öncesi, Pınar Deniz'in hazırlık aşamasından ilk pozu ortaya çıktı!

İtalya'da Kaan Yıldırım'a 'Evet' Demeye Hazırlanan Pınar Deniz'in Nikah Öncesi İlk Karesi Ortaya Çıktı!

7. İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak, THY'nin Bodrum-İstanbul seferini yapan uçaktaki olayla gündeme bomba gibi düştü. Kedisi için kendisini uyaran kabin memuruna saldıran Dilan Çıtak'ın karakolluk olduğu ortaya çıktı.

Uçakta Kedi Kavgası Çıktı: İbrahim Tatlıses'in Kızı Dilan Çıtak THY Hostesine Saldırdı, Karakolluk Oldu!

8. Uzun süredir birliktelik yaşayan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, bugün Roma'da düzenlenen sade bir töreniyle evlendi. Ünlü çiftin merakla beklenen düğününden ilk kareler de geldi!

Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!

9. Konuşanlar programıyla tanınan komedyen Hasan Can Kaya sosyal medya hesabından acı bir haber paylaştı. Programına daha önce katılan halasının vefat ettiğini duyuran Kaya acısını dile getirdi.

Hasan Can Kaya'nın Acı Günü: Ünlü Komedyen Halasına Sosyal Medya Hesabından Veda Etti

10. Uzun süredir yalnız görüntülenen Bade İşçil'in adı sık sık aşk iddialarına karışıyor bildiğiniz gibi. Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından tatil görüntülerini paylaşan güzel oyuncunun yanındaki isim ise dikkatlerden kaçmadı!

Baş Başa Tatile Çıkan Bade İşçil ve Buray'ın Birlikte Yaptıkları Paylaşımları Görenler İkiliyi Pek Yakıştırdı!

11. Kedisini uyarılara rağmen pusete geri koymadığı için THY hostesine saldırdığı iddia edilen Dilan Çıtak, olayın kendince aslını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!

12. İki buçuk yıldan uzun süredir beraber olan Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz saatlerde Roma'da sade bir nikahla dünyaevine girdi. 1.5 aylık hamile Pınar Deniz'in güzelliği ayrı, Kaan Yıldırım'la aşk kokan nikahlarının her bir detayı ayrı olay oldu! Biz de sizler için bir küçük albüm derleyelim dedik!

Yaka Çiçeği, Aşk Dolu Bakışlar ve Pizza: Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Roma Nikahının Tüm Detayları!

13. Geçtiğimiz saatlerde bir hostesle kavga ettiği görüntüler ortaya çıkınca gündeme bomba gibi oturan İbrahim Tatlıses'in kızı Dilan Çıtak açıklamada bulunmuştu. Son dönemlerde ailesiyle ve özellikle babasıyla yaşadığı problemlerle konuşulan Çıtak'ın olay olan görüntülerinin ardından İdo Tatlıses'in eşi Yasemin Tatlıses'in yaptığı paylaşım gönderme olarak algılandı.

Uçakta Kavga Eden Dilan Çıtak'a Gönderme mi? Yasemin Tatlıses'in Paylaşıp Sildiği O Söz Dikkatlerden Kaçmadı

14. Eşi Dilan Polat'a sosyal medya yasağı koyan Engin Polat, Dilan'ın sosyal medyaya keskin dönüşünü görünce hasrete dayanamadı... Takımlarını çekip işinin başına dönen Polat, meşhur Çiko'suyla sosyal medyaya adım attı.

Dilan Bitti, Sıra Kocasına Geldi: Engin Polat Takımları Çekip Meşhur "Çiko"suyla Sosyal Medyaya Geri Döndü!

15. Hacı Sabancı'yla geçtiğimiz sene kucaklarına aldıkları kızları Arzu Alara'yı kimseciklere göstermeyen Nazlı Sabancı'dan klasikleşen "çekirdek aile" pozuna güncelleme geldi!

Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!

16. İki buçuk yıldır süren ilişkilerini taçlandıran Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım, geçtiğimiz saatlerde Roma'da evlendi! Hamileliğinin 1.5 aylık döneminde olan Pınar Deniz'in güzelliği göz kamaştırırken, gelinlik seçimi ise oldukça konuşuldu. Kimilerine ise o gelinlik tercihi pek tanıdık geldi!

Barbara Palvin ve Nicelerinin Büyük Gün Kombinini Tercih Eden Pınar Deniz'in Gelinliğini Masaya Yatırıyoruz!

17. Aramızda Kalmasın muhabiri Sercan Kazancı tarafından görüntülenen Berrak Tüzünataç, geçtiğimiz günlerde paylaştığı İstanbul Boğazı'nın sularına kendini bırakırken çektiği video sebebiyle annesinden büyük bir azar yediğini itiraf etti!

Kendini İstanbul Boğazı'nın Serin Sularına Çat Diye Bırakan Berrak Tüzünataç, Annesinden Büyük Azar Yemiş!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede