17 Eylül 2023 Pazar Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik. 

İşte 17 Eylül Pazar akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerin büyük yıkım ve can kayıpları yaşattığı şehirlerden olan Adıyaman’da prefabrik konutların musluklarından canlı kurt aktı.

Haberin detayları burada 👇

Kahramanmaraş Depreminden Etkilenen Adıyaman’da Musluklardan Kurt Akıyor!

Uzi'nin ev sahibi Twitter'dan yaptığı paylaşımla Uzi'nin kaldığı evin fotoğraflarını paylaşıp, 4 aylık kirasını ödemeden kaçtığını iddia etti.

Haberin detayları burada 👇

Rapçi Uzi'nin Ev Sahibinden İsyan! 4 Aylık Kirasını Ödemeden Kaçtığı İddia Edildi

Bir sosyal medya kullanıcısının “Arkadaşlar lütfen bana yardım edin lütfen ne yapacağımı bilmiyorum açılmak istiyorum diye babamdan biraz önce şiddet gördüm” mesajı tartışmalara neden oldu.

Haberin detayları burada 👇

“Açılmak İstiyorum Diye Babamdan Şiddet Gördüm” Mesajı Sosyal Medyayı İkiye Böldü

Twitter'da karşımıza çıkan bir diyalog sonucunda Danla Bilic'in bir takipçisinin, kendisini Danla Bilic'in kuzeni olarak tanıtıp, mekanlara girdiğini öğrendik. Üstelik Danla Bilic'de takipçisine her koşulda yardım ediyor. Acil herkes kendini kuzeni olabilecek bir ünlü bulsun!!

Haberin detayları burada 👇

"Danla Bilic'in Kuzeniyim" Diyerek Her Mekana Giren Danla Bilic'in Takipçisi Güldürdü

Bir sosyal medya kullanıcısının bir babaya ait olduğunu belirttiği oyun parkında telefona bakan baba fotoğrafı hakkındaki mesajı ve bir kadın kullanıcının ona verdiği cevap sosyal medyada çok konuşuldu.

Haberin detayları burada 👇

Sosyal Medyada Paylaşılan 'Oyun Parkında Telefonuyla Oynayan Baba' Fotoğrafına Mesaj Yağdı

Tesla, otonom sürüş teknolojisini bir adım öteye taşıyarak FSD v12 adını verdiği yeni yazılımıyla yapay zekanın tamamen kontrolü ele almasına hazırlanıyor. Bu devrimsel adım, gelecekteki tüm alışkanlıklarımızı değiştireceğe benziyor.

Haberin detayları burada 👇

Tesla, Yeni Sürüş Yazılımı ile Otomobil Kontrolünü Tamamen Yapay Zekaya Bırakmaya Hazırlanıyor

Ünlü şarkıcı Hadise, hem çalışmalarıyla hem de renkli özel hayatıyla sık sık gündemde yer almayı başarıyor. Son günlerde magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren yıldız isim, Gaziantep konserinde sahneye çağırdığı başörtülü bir hayranıyla şarkı söyledi ve o anlara dair bir paylaşımda bulundu.

Haberin detayları burada 👇

Hadise'nin Başörtülü Hayranını Sahneye Çıkarıp Beraber Şarkı Söylediği Anlar Büyük Beğeni Topladı

ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz Salı günü yeni iPhone 15 serisini resmi olarak tanıttı. Dev firma, serinin amiral gemisi modelleri iPhone 15 Pro ve Pro Max modelleri için ABD'de ön sipariş ve satış sürecini başlattı, ancak işler istendiği gibi gitmedi. Cihazlar için açılan siparişler sadece saniyeler içinde tükense de çeşitli sevkiyat sorunları nedeniyle Pro modellerin haftalar sonra satışa çıkabileceği söyleniyor.

Haberin detayları burada 👇

iPhone 15 Pro ve Pro Max Siparişleri Saniyeler İçinde Tükendi: Teslimatlar Haftalarca Gecikebilir!

Geçtiğimiz günlerde Müjde Uzman'ın bir paylaşımı üzerine kafalarımız bi hayli karışmıştı. İddialara son noktayı ise Sinan Akçıl koydu. Sinan Akçıl 'Müjde'yle artık bizi birlikte göreceksiniz.' dedi.

Haberin detayları burada 👇

Eski Sevgililer Tekrar Birlikte! Sinan Akçıl Müjde Uzman'la Çıkan Aşk İddialarını Kabul Etti

Geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan ve milyonlarca insanın izlediği görüntülerde, bir uçağın tuvaletinde cinsel ilişkiye giren çift görülüyordu.

Haberin detayları burada 👇

Tüm Yolcuların Gözü Önünde Uçak Tuvaletinde Cinsel İlişkiye Giren Çiftin Yeni Görüntüleri Ortaya Çıktı

Ev hapsi kararıyla 15 Eylül'de cezaevinden çıkan Hollandalı uyuşturucu baronu Joseph Johannes Leijdekkers'ın sağ kolu 'Kara Mamba' lakaplı İsaac Bignan yurt dışına kaçmaya çalışırken Büyükçekmece'de gözaltına alındı. Bignan çıkarıldığı mahkemece yeniden tutuklandı.

Haberin detayları burada 👇

Kırmızı Bültenle Aranan ‘Kara Mamba’ Lakaplı İsaac Bignan Büyükçekmece'de Yakalandı

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
TikTok Akımı Facia İle Bitti: 15 Yaşındaki Çocuk Cinsel Organını Yaktı!