17 Aralık Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

Aralık ayının ortasına geldiğimiz şu günlerde hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyrediyor. Hafta sonu plan yapacak olan vatandaşlar ise ilk olarak hava durumunu kontrol ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Cumartesi yağmur yağacak mı? İşte 17 Aralık Cumartesi Ankaraİstanbulİzmir ve yurt geneli hava durumu...

Bugün (17 Aralık) Hava Nasıl Olacak?

Yapılan en son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Trakya kesiminin çok bulutlu, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Marmara ile iç kesimlerde yer yer pus ve sis görülmesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik olmayacağı, Ülkemiz genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Trakya'da güney ve güneybatı yönlerden yer yer kuvvetli(40-60 km /saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

17 Aralık Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık 14 derece, en düşük sıcaklık ise 4 derece olacak. Havanın ise sabahın ilk saatlerinde sisli ve puslu sonrasında az bulutlu olması bekleniyor.

17 Aralık Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 19 derece, en düşük 14 derece olacağı tahmin ediliyor. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu olması bekleniyor.

17 Aralık Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 21 derece, en düşük 14 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

Popüler İçerikler

İstanbul Fikirtepe’deki Kentsel Dönüşüm Binaları Tepki Toplamaya Devam Ediyor
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu