17 Ağustos 1999'da Felaketi Yaşamış Bir Gençten Türkan Saylan Hakkında Çarpıcı Bir Hikaye

17 Ağustos 1999'da deprem felaketini yaşamış olan bir genç, merhum doktor ve eğitim gönüllüsü Türkan Saylan'ın deprem mağduru çocuklara nasıl umut olduğunu, nasıl ellerinden tuttuğunu ve onlar için asla unutamayacakları bir anneye dönüşmesinin hikayesini anlattı. Türkan Saylan'ı neden unutmamamız gerektiğini ve neden daha çok ihtiyacımız olduğunu özetleyen bu duygusal hikayeyi Türkan Saylan'ın doğum gününde tekrar hatırlatalım...

İyi ki doğdun Türkan Saylan...

Popüler İçerikler

Uluslararası Göç Örgütü Rapor Paylaştı: En Fazla Mültecinin Yaşadığı Ülke Belli Oldu
Kılıçdaroğlu, Erdoğan'a Yaptığı Ziyareti Anlattı: "Getirilen Kurabiye Haramdır Diye Yemedim"
Münevver Karabulut'u Vahşice Öldüren Cem Garipoğlu'nun İntiharının Öncesindeki Son Görüntüleri Ortaya Çıktı
YORUMLAR
13.12.2017

onca çocuk okuttu, abla oldu, öğretmen oldu, anne oldu, birinin bile saçının teline zarar gelmedi..sahip çıkmayı, güven vermeyi, sevmeyi, korumayı, kollamayı öğretti..tedavi için hastaneye yanına gittiğimde, bembeyaz önlüğüyle melekler gibi gülümseyerek "ay ne güzel odama güneş doğdu" diyerek karşılamasını asla unutamam..iyi ki doğmuşsun, iyi bu ülkede umut olmuşsun, kadın olmuşsun, öğretmen olmuşsun, hekim olmuşsun türkan hocam..

13.12.2017

gozleri doldurdu.Siyaset meydaninda fetö ile ilgili konusmasini izlemistim onu hatirladim. cocuklarin beynini yikiyorlar cok tehlikeliler diye uyariyordu herkesi,yanlis hatirlamiyorsam Necip Hablemitoglu da ayni programdaydi. Bu vatansever ve Ataturkcu aydinlarin artik yasamiyor olmasi cok uzucu. bize miras kitaplari ve kurduklari vakiflar kaldi. Allah rahmet eylesin.

13.12.2017

Ağlattın be kardeşim...

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ