Asgari Ücretle Geçinmeye Çalışan İki Çocuk Babası Adamın İsyanı

Ahmet Toprak isimli abimiz, asgari ücretle geçinmeye çalışan milyonların dili oldu! Facebook üzerinden bir video yayınlayan abimiz, iki çocuk babası olduğunu ve aldığı 1603 liranın kendisine yetmediğini dile getirirken, milletvekillerine seslendi... Asgari ücrete çözüm bulunmasını isteyen adamın o videosunu izliyoruz...

Kaynak: Ahmet Toprak

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan 'Audi A8' Savunması: 'İhtiyaç'
Cezaevinde 37 Kiloya Düşen Nihal Candan İçin Tahliye Kararı Verildi
Göndermesiz Anket: En Komik Komedyeni Seçiyoruz!
YORUMLAR
12.11.2018

''Benim çocuğumdan ne fazlası var senin çocuğunun'' dediği an koptu kayış bende.Bu sadece geçinemeyen bir insanın feryadı değil aynı zamanda çocuklarına karşı mahçup olan bir babanın feryadı belki de bazı para gerektiren konularda eşinede mahçup olan bir insanın feryadı.Sistem denen soktumun çarkı zaten zenginlerin ceplerini dahada doldurması için var.Bunu 2 gram beyni olan insan bilir zaten.

25.11.2018

kesinlikle katılıyorum

10.11.2018

Bu adamın çocuklarına laf eden arkadaşlar, üremek insanın doğal içgüdüsüdür. Adamın 50 tane çocuğu yok, 2 tane var. Bu 2 çocuğu da yok sayarak bir hesaplama yapalım. Evin kirası 700 liraymış, 500 lira da faturalar olsa(elektirik, su, telefon,internet,doğalgaz vs) 300 de mutfak masrafı olsun. Şimdi bu adam, neyle giyinecek, dışarı hiç çıkmayacak mı, eğlenmeyecek mi, bir tane kitap alıp okuyamayacak mı? Saçma sapan konuşmayalım çok rica ediyorum.

11.11.2018

Sızlanmanın pek faydası yok. Ayağınızı yorganınıza göre uzatacaksınız. Yaşadığı sefaleti din eksenli "imtihan" bahanesi ardına sığınarak inancını tatmin eden eğitimsiz bireyler "Bize sabretmemizi söyleyip siz neden varlık içinde yaşıyorsunuz?" demedikten sonra -ki bu kadar düzgün bir cümle kuramazlar zaten- hiç bir şey düzelmez.

TÜM YORUMLARI OKU (92)