16 Yıllık Evliliği Hala Yaştan Vuran Herkese İnat Pınar Altuğ'dan Buram Buram Aşk Kokan Yıldönümü Kutlaması!

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan'ın 16 yıl önce evlilik teklifi ettiği günü es geçmedi! Aşklarını eleştiren herkese inat yılları deviren ikilinin 32 diş pozu kalp ısıttı!

Uzun yıllar boyu canlandırdığı Çocuklar Duymasın Meltem karakteriyle hafızalara kazınan güzel oyuncu ve sunucu Pınar Altuğ, 2008'de meslektaşı Yağmur Atacan'la hayatını birleştirmişti hatırlarsanız!

Evliliklerinde 15 yılı deviren çift, aralarındaki yaş farkı yüzünden gelen yersiz ve hadsiz tepkilerin karşısında her zaman dimdik durdu.

2009'da kızları Su'yu kucağına alan çift, o gün bugündür çekirdek ailesinin tadını çıkarıyor, mutlu aile pozları ise kalp eritiyor.

Belki denk gelmişsinizdir şimdi 15 yaşında olan Su, geçtiğimiz aylarda "ileride ne olmak istiyorsun?" sorusuna verdiği asil cevapla ve zarafetiyle dikkat çekmişti.

Kaçıranlar için detaylardan bu yazımızda bahsetmiştik:

İleride Ne Olmak İstediği Sorulan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan'ın Kızı Su'nun Zarafeti Hayran Bıraktı!

İlk günden beri birbirlerine çok aşık oldukları belli olan Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan, bu sefer de yıldönümü sebebiyle gündeme oturdu!

Pınar Altuğ, aralarındaki yaş farkı sebebiyle hala ilişkiyi eleştiren herkese inat Yağmur Atacan'ın 16 yıl önce evlilik teklifi ettiği günü es geçmedi, aşk dolu da bir paylaşım yaptı!

Sevdiceğiyle 32 diş gülerken verdikleri poza,  'Biz seninle hep böyle gülelim be sevgilim❤️❤️❤️ iyi ki sormuşsun hayatımdaki en doğru “EVET”ti' notunu düştü. 

Hep böyle gülün, bir ömür boyu el ele olun inşallah!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Bilal Hancı Görmesin: OnlyFans Açtığı İddia Edilen Esin Çepni'nin Pozları Ağzınızı Bir Karış Açık Bırakacak!
Önce Çilesini Anlattı Sonra Kızlarına Kıyamadı: Çocukla Tatili Yorumlayan Pelin Akil, Tüm Annelerin Sesi Oldu!
Reddedilmek Ağır Geldi: Sinan Akçıl'dan Şarkısında Adını Kullanmasına İzin Vermeyen Kadir İnanır'a Ağır Taş!

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
15.08.2024

Mutluluğunuz daim olsun 🧿🩵

16.08.2024

yaştan vurma sebebinin kökenine bakmak lazım. pınar altuğ kocası askerdeyken onu birisi ile aldatmıştı. daha sonra aldattığı kişiyi de başkası ile aldatmıştı. ondan sonra yağmur ile evlenmişti. millet bu hareketine gıcık olmuştu.

onedio o senin sorunun galiba çiftler arasındaki yaşa kafayı tskmsk öxelliklefe erkek ünlülerin ilişkilerini irdelemek pınar Altuğ kocasından yaşça büyük olması kimseyi ilgilendirmiyor ayrıca herkese inat derken kimene bizene sanane sizene

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ