16 Yaşındaki Kız Çocuğuna Pitbulllar Saldırdı: 56 Dikiş Atıldı

İstanbul'da komşusuna giden 16 yaşındaki kız çocuğuna pitbull cinsi iki köpek saldırdı. Komşuların yardımıyla kurtarılan ve ağır yaralanan genç kıza 56 dikiş atıldı.

İstanbul Başakşehir’de komşusuna şarj aleti almaya giden 16 yaşındaki genç kıza, pitbull cinsi iki köpek saldırdı. 

Köpeklerin saldırısı sonucunda ağır yaralanarak hastaneye kaldırılan genç kızın vücuduna 56 adet dikiş atıldı.

Köpeklerin genç kıza saldırdığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı. 📹

Olay, geçtiğimiz günlerde Başakşehir Şahintepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, 16 yaşındaki M. D. evinin bulunduğu sokaktan çıktı ve yan sokaktaki komşusundan şarj aleti almaya gitti.

Genç kıza başka bir komşusunun pitbull cinsi iki köpeği saldırdı. Köpeklerin saldırısından mahallelinin yardımıyla kurtarılan genç kız Başakşehir Çam ve Şakura Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Saldırı sonucunda vücudunun çeşitli yerlerinde ağır yaralar oluşan genç kıza 56 dikiş atıldı. Köpeklerin 16 yaşındaki M.D’e saldırdığı anlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Saldırı sonrasında polis ekiplerinin müdahalesi ile çevreye zarar veren iki pitbull cinsi köpek çevre güvenliği alındıktan sonra, sakinleştirilerek sahibi Zeynep Bestan’ın eşliğinde Başakşehir İlçe Rehabilitasyon Merkezine götürüldü.

'Kızın durumu perişan'

Köpek seslerini duyup dışarı çıktığını söyleyen mahalle sakini Mikail Akgün, “Hemen köpeğe koştum. Köpeklerin azgın olduğunu biliyorduk. Komşu ile oğlu olmasaydı köpekler kızı öldürürdü. Kızın durumu perişan. Günde iki sefer pansumana gidiyor” ifadelerini kullandı.

Başka bir pitbull saldırısı haberi de geçtiğimiz günlerde Bursa'dan gelmişti 👇

Bursa'da Pitbull Dehşeti: İç Organları Parçalanan Küçük Köpek Yaşam Mücadelesi Veriyor

Popüler İçerikler

Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
Yeşilçam'ın Güzellik Abidesi Oyuncuları Genç Halleriyle Günümüzde Yaşasaydı Nasıl Görünürlerdi?
Komplo Teorilerine Neden Olan ve Irkçı Saldırıya Maruz Kalan Siyahi Çocuğun Ailesi Konuştu
YORUMLAR
12.06.2021

Hem pitbull lar hem başıboş köpekler sokaklardan toplanmalı. Sokağın kedisi kuşu olur ancak herbiri 50-60 kg olan 10'ar kişilik sürüler haline gelebilen kangal kırması köpeği olmaz. Böyle bir akıl tutulması olamaz. Son 10 yıldır ülke hindistandan beter oldu. Hadi burda pitbull saldırmış ancak sokak köpeklerinin de insanlara ve diğer hayvanlara yaptıklarını biliyoruz. Ülkemize gelen turistlere sokak köpeği uyarısı yapılıyor. ne kadar utanç verici bir tablo. geçen Antalyada sabah koşusuna çıkan endonezyalı kadını paramparça etmişlerdi, izmirde ukraynalı turistler denize atlayarak kurtulmuştu. Ülkenin insanının canının bir değeri yok bari bunları örnek vereyim dedim. Hadi insana acımıyor kimse o zavallı kediler, kirpiler, tavşanlar, tilkiler dilleri olsa da konuşsalar. Ankarada tilki ve tavşanların kökünü kuruttular

12.06.2021

Şu köpeği besleyip ağızlık takmadan gezdiren OROSPU ÇOCUKLARI için bir şey yapılır mı? Sanmam.

Pasif Kullanıcı
12.06.2021

Sadece pitbull cinsi köpekler değil sokak köpekleri de yeri gelince gayet saldırgan olabiliyor. Aşırı duyar kasmaya gerek yok. Hayvan dostlarımız diyorsunuz ama nihayetinde hayvan bu. bir kaç hafta önce doğu illerinin birinde küçük bir çocuğu parçaladı başı boş köpekler. Kasın duyarları kasın. tuuu kas kas kas tüü kas kas kas. Vaktiyle çok ünlü bir hayvan aktivisti vardı bunun yazlığı ile bizim yazlık bir birine çok yakındı. Yazlığının kapısında köpekler ölürdü acından ama kalkıp bir yudum su vermezdi. Biz verirdik. TV lerde boy boy çıkıp car car bağırırdı. Şimdi de bu bağıran çağıranlar var ya hiç böyle çayırlık biraz kırsal yerlerde 10 lu 20 li köpek sürüsüyle karşılaşmamış bir gün karşılaşırlarsa ben görürüm onların hayvan dostlarını. Köpeklerin kontrolsüzce çoğalması bence tehlikelidir.

13.06.2021

@murat Tekin Yobaza ne anlatıyon kardeşim? Anlar mı yobaz? Pitbulldan bile daha tehlikeli beyinsiz bir yobaz işte... nefesini tüketmeye deymez!

TÜM YORUMLARI OKU (32)