16 Yaşındaki Çocuk Karın Ağrısı Şikayetiyle Hastaneye Kaldırıldı: 'Hamile Olduğunu Öğrendi'

İzmir’in Ödemiş ilçesinde, karın ağrısı şikayetiyle hastaneye kaldırılan 16 yaşındaki K.T.’nin hamile olduğu anlaşıldı. K.T., erken doğum yaparken, ilişki yaşadığı 17 yaşındaki şüpheli, jandarma karakolunda ifade verdi.

Ödemiş’in Derebebekler Mahallesi’nde yaşayan K.T. adlı kız çocuğu, karın ağrısı şikayetiyle dün akşam İlçe Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

Yapılan kontrolde hamile olduğu belirlenen K.T., erken doğum yaptı. İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, olayın bildirilmesi üzerine harekete geçti. K.T.’nin ilişki yaşadığı 17 yaşındaki şüpheli, gözaltına alınarak, karakola götürüldü. İfadesi sonrası şüpheli, serbest bırakıldı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

Popüler İçerikler

Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Kızılcık Şerbeti Fatih'e Söven Kadının Televizyonu "Öfke" Uyarısı Verdi!
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
YORUMLAR
02.10.2020

Ben babasından ya da amcasından hamile kalmış gibi bir hisse kapılmıştım içeriğe girerken (malum ülkemiz). Ebeveynlik yapmaktan uzak sadece üreme amaçlı gerçekleştirilmiş bir evliliğin meyveleri işte. İpsiz sapsız geleceğin arabada sakso prensesleri yetişiyor işte. Ben de 16 yaşında oldum ben de aşık oldum ben de azdım ben de arzuladım benim de erkek arkadaşım oldu... akıl mantık evrensel ahlak kuralları var insan göz göre göre de kendini bu kadar rezil bir hale getirmez. 16 yaşındaki kızı hamile bırakan piçi de ayrı sikim

02.10.2020

Ne diyelim şimdi biz bu olaya!

Yeni nesil gümbür gümbür geliyor

Pasif Kullanıcı
04.10.2020

Baslik prasiyla cocuk gelin alan eski nesil , sagcu solcu olarak ayrilan ulkeyi mahveden y kusagi nasil geldi?Salcali ekmek kafa yapiyor heralde.

TÜM YORUMLARI OKU (6)