16 Yaşındaki Çocuk Evinde Bıçaklandı: “Beni Aradı, ‘Dayı Bıçak’ Dedi”

16 yaşındaki lise öğrenci Z.G., evinde karnından bıçaklanmış halde bulundu. Dayısı Aminullah G. tarafından bulunan ve hastaneye kaldırılan kız çocuğunun hayati tehlikesi sürüyor.

Yolda ambulansa alındı

Olay dün saat 11.00 sularında Karaman’da meydana geldi. 16 yaşındaki kız çocuğu, evinde karnından bıçaklanmış halde bulundu.

Karnında bıçak saplı halde olan yeğenini otomobille hastaneye götürmek için yola çıkan Aminullah G., karşıdan gelen ve içinde hasta bulunan ambulansı durdurdu. 

Ambulanstaki sağlık görevlileri ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Z.G., çağrılan başka ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Z.G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi.

‘Beni aradı ‘dayı, bıçak’ diyerek kapattı’

Aminullah G. de polise, Z.G.'nin anne ve babasının il dışında olduğunu; yeğeninin kendisini telefonla arayıp, 'Dayı, bıçak deyip' kapattığını ve eve gittiğinde karnında bıçak saplı bulduğunu öne sürdü. 

Polis, saldırının nasıl ve kim tarafından yapıldığını belirlemek için çalışma başlattı.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Roma'da Evlenen Pınar Deniz ve Kaan Yıldırım'ın Sade Nikahından İlk Görüntüler Geldi: Gelinlik Sınıfta Kaldı!
Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
YORUMLAR
12.10.2022

Kızımıza geçmiş olsun, bu nasıl bir seviyedir, evinde bir kız çocuğu bıçaklanıyor, evimiz de güvenli değil. Bir de konu dışı olacak ama... Aminullah ney la ?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ