16 Yaşında Kız Her Şeyi İtiraf Etti: Kızına Cinsel İstismarla Suçlanan Babaya Gözaltı

Manisa'da yaşayan 16 yaşındaki bir kı çocuğu, okulda rahatsızlanması sonucu tüm gerçekler ortaya çıktı. 16 yaşındaki kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan baba, 'Pişmanım' dedi.

İddiaya göre, rehber öğretmeninin konuştuğu 16 yaşındaki kız çocuğu, 39 yaşındaki babası B.K'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu anlattı. Rehber öğretmen, durumu polise bildirdi.

Çocuk İzleme Merkezi'nde (ÇİM) ifadesine başvurulan 16 yaşındaki kız çocuğu, babası B.K'nin 2 yılı aşkın süredir kendisine cinsel istismarda bulunduğunu söyledi.

Polis, B.K.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Ekipler, B.K.'nin Turgutlu ilçesinde olduğunu tespit etti. B.K., Turgutlu Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından önceki akşam yakalandı.

Dün gece Kula Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen B.K., basın mensuplarının "Pişman mısınız ?" sorusuna, "Pişmanım." yanıtını verdi. B.K'nin işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İşte o anlar:

3 İlde 3 Kadın Cinayeti! Boğazında Bıçaklanmış Halde Bulundu: Bebeğini Kucağına Alan Baba, Sokakta Bekledi
Kadın Cinayetinde Emsal Karar: İçişleri Bakanlığına 2.5 milyon TL 'Koruyamadın' Tazminatı
Ahmet Çakar'dan Beyaz TV Yönetimine Zehir Zemberek Sözler: 'Kimsiniz Ulan Siz?'

Popüler İçerikler

Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Duyurdu: Suriyelilere Yönelik Provokatif Olaylarda 474 Gözaltı Yapıldı
Suriye’de Tansiyon Yükseldi: Türk Vatandaşlarına, Araçlarına ve Türk Bayrağına Saldırılar Yapıldı
YORUMLAR
08.06.2024

sonra diyorlar ki çok küfür ediyorsun. ben şimdi buna olan hislerimi küfürsüz nasıl ifade edeyim

08.06.2024

Çocuklar anlatıyor ama, bizim adalet sistemi bunları aldığı gibi geri bırakıyor. Çok yazık.. Küçücük çocuk bu rezil sistem yüzünden intihar etmişti..Ve kimse sesini çıkarmıyor.

08.06.2024

bizim hakim ve savcılar Tayyibe hakaret edenlerle ( resiminin indirilmesi bile hakaret) ve Suriyeli istemiyoruz diyenlere meşgul terfi için

08.06.2024

Siteye bugün üç farklı zamanda girdim ve her seferinde farklı bir absürtlükte haber düştü önüme. Aklım ve vicdanım hep nasıl diyor bir insan annesi ve babasını güvenli liman bilemeyecekse psikolojik olarak mad max evreni tadında yaşayacak çünkü güvenli bir yer yok. Ahlaklı bir milletiz etiketinin de tutarlı olduğunu artık düşünmüyorum sadece ülke değil coğrafya yozlaşmış karanlık zihinlerle dolu medeniyet ahlak eğitim güzel erdemler çoğu sadece sözde ve kutsal kitaplarda. bende kendi kendime diyorum ki bir kızım olsun, burada mı bu insanların arasında :(

08.06.2024

çocuğunuz varsa umarım bu tarz insanlara hayatı boyunca hiç denk gelmez ama yüzdeye vurursak eğitimsiz cahil ve ahlaksız insanda ithal ettiğimize göre her geçen yıl bu artacak, önlem alınırsa durum düzelme eğilimi gösterebilir

TÜM YORUMLARI OKU (51)