16 Şubat'ta Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. MEB'in okul süresini uzatacağı iddiası, son günlerde gündemimize geldi. Sabah Gazetesi'nin haberinin ardından milyonlarca kişinin fikir beyan etmeye başladığı bu iddiaya, son olarak Demet Akalın'dan yorum geldi.

👇

MEB'in Yaz Tatilini Kısaltacağı İddiasını Duyan Demet Akalın Yine Kendini Tutamadı

2. 2000’li yılların başlarında yayınlanan evlilik programı ile hayatımıza giren şimdilerde ise Esra Erol’un programında muhabir olarak çalışan Caner Toygar, Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar programına seyirci olarak katıldı. İzleyenler arasında ‘Damat Caner’i gören Hasan Can da ona takılmadan edemedi.

👇

‘Damat Caner’ Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar Programına Konuk Oldu, Değişimi Herkesi Şaşırttı

3. Hande Erçel'İn Mauritius pozlarıyla Yasemin Özilhan'ın Maldivler arasındaki benzerlik gözlerden kaçmadı...

👇

Bu da mı Tesadüf? Hande Erçel'in Mauritius Kombini ve Pozları Akıllara Yine Yasemin Özilhan'ı Getirdi

4. Denis Villeneuve'un "Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki" filminin kadrosu yıldızlarla dolmaya devam ediyor; Anya Taylor-Joy da merakla beklenen filmin kadrosuna katıldı.

👇

"Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki" Kadrosuna Dahil Olan Anya Taylor-Joy ile Londra'da Çöl Havası Esti!

5. Moda dünyasının önemli buluşma noktalarından biri olan Londra Moda Haftası'nda Türk manken Tuğçe Aral baş manken olarak podyuma çıkacak.

👇

Londra Moda Haftası'nda Türk Manken Tuğçe Aral Baş Manken Olarak Podyuma Çıkacak!

6. İran gazetesi Hamshahri, Ronaldo'nun sevgilisinin paylaştığı aile fotoğrafını sansürledi.

👇

İran Gazetesi Ronaldo'nun Sevgilisinin Paylaştığı Fotoğrafı Sansürledi

7. Fotoğrafının altına gelen "damat adayı kim bu sefer?" sorusuna cevap veren Şeyma Subaşı'nın havaları "tamam sensin" dedirtti!

👇

Aşktan Aşka Koşan Şeyma Subaşı'nın Elimi Sallasam Ellisi Havalarındaki Cevabı 'Hayat Sana Güzel' Dedirtti

8. Hande Ataizi'nin hemcinslerini yerdiği "sıkıntıdan estetik yaptırıyorlar, herkes aynı olmak zorunda değil" açıklaması sosyal medya kullanıcılarına "pes artık" dedirtti.

👇

Havaya Girip Kendi Estetik Yaptırmamışçasına Hemcinslerini Yeren Hande Ataizi'nin Açıklamaları Güldürdü!

9. Geçtiğimiz gün "Dune: Part 2"nin Londra galasında giydiği robottan hallice kostümle tüm ilgiyi üzerine çeken ve tüm manşetlere konu olan Zendaya, kostüm değişikliğinden sonra az kalsın yere kapaklanıyordu!

👇

Dune 2 Filminin Galasında Zırhlı Prensten Prensese Keskin Bir Dönüş Yaşayan Zendaya Anında Nazara Geldi!

10. İnci Taneleri dizisiyle yatıp kalkıyoruz bir süredir. Dizide çocuklarını arayan Azem olarak karşımıza çıkan Yılmaz Erdoğan'ın gerçek hayattaki oğlunu ve kızını görmüş müydünüz?

👇

İnci Taneleri Dizisinin Azem'i Yılmaz Erdoğan'ın Hiçbir Yerde Görünmeyen Gerçek Oğlu ve Gerçek Kızı

11. Dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie'nin özel hayatı magazin dünyasında en çok konuşulanlar arasındadır. Özellikle Brad Pitt ile olan bitmiş ilişkisi son zamanlarda epey gündemde. Ancak Jolie'yi bu sefer gündeme getiren ilk eşi oldu. İngiliz aktör Jonny Lee Miller, katıldığı bir podcastte Jolie'yi etkilemek için ne yaptığını anlattı.

👇

Kadın Çılgın Çıktı: Angelina Jolie'nin İlk Eşinden Deliler Gibi Flörtleştikleri Yıllara Ait Bir İtiraf Geldi

12. "Öyle Bir Geçer Zaman ki" dizisinde başarılı oyunculuğu ile hepimizi gözyaşlarına boğan 'Osman' şimdi koca bir delikanlı oldu. Emir Berke Zincidi'nin hayat verdiği Osman karakterini küçük yaşlarda tanıyınca son halini görenler değişimine inanamadı.

👇

Öyle Bir Geçer Zaman ki'nin Küçük Osman'ı Emir Berke Zincidi'nin Son Haline İnanamadık!

13. Müziğiyle olduğu kadar aşk hayatıyla da magazinin mercek altında tuttuğu isimlerden biri olan İrem Derici, konserde manitasına yaklaşan bir hayranına böyle ayar verdi!

👇

İrem Derici Konserde Sevgilisine Yanaşan Dinleyiciye Ayar Verince 'En Aşık Sensin!' Yorumları Geldi

14. Sparta Prag maçının yıldızı Mauro Icardi'nin mutsuz hali taraftarları endişelendirdi. Wanda Nara ile birlikte kayak yapan Icardi'nin kızı Francesca'nın paylaşımının altına Galatasaraylı taraftarlar akın etti.

👇

Icardi'nin Kızı Francesca'ya Galatasaraylı Taraftarların Attıkları Mesajlar Ağzınızı Açık Bırakacak

15. Kullandığı ilaçların etkisiyle TikTok’ta canlı yayın açan ve burada meslektaşı Tarkan ve canlı yayını izleyenlere küfürler savuran şarkıcı Serdar Ortaç’ın hesabı TikTok tarafından kapatıldı. Ayrıca yaşananlar sonrasında Serdar Ortaç’ın neler yaptığı da ortaya çıktı.

👇

TikTok Canlı Yayınında Tarkan'a Küfür Eden Serdar Ortaç İçin Yeni Kararlar: Cezai Şartlar Getiriliyor!

16. Eylül Öztürk, Dilan Polat ve Engin Polat ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafının ardından hakkında başlatılan soruşturma ve mal varlıklarına el konulmasıyla gündeme gelmişti. Öztürk şirketine kayyum atandıktan sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla mal varlığını nasıl elde ettiğini anlatmıştı. Amerika'da yaşayan fenomenin, dava için Türkiye'ye dönüp dönmeyeceği konusu ise merak konusu olmuştu. Öztürk'ten bir açıklama geldi.

👇

Mal Varlığına El Konulan Fenomen Eylül Öztürk Türkiye'deki İşleyişe Saydırdı!

17. Sevgililer günü'nde sahne alan Rober Hatemo, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hatemo, dikkat çeken itiraflarda bulundu.

👇

Ünlü Şarkıcı Rober Hatemo'dan İtiraf: "İki Sene Battaniye Altında Yattım"

18. Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ile Nihan Akkuş'un evliliklerini sessiz sedasız noktaladıkları haberi gündeme bomba gibi düştü. Okan Buruk ile Nihan Akkuş'un 17 yıllık evliliklerini sonlandırdıkları iddia edildi.

👇

Okan Buruk ile Nihan Akkuş'un Sessiz Sedasız Boşandıkları İddiası Gündeme Bomba Gibi Düştü!

Popüler İçerikler

Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ruhi Çenet'in Kurtardığı Hesabının Yine Yeniden Çalınmasına Tepkisiz Kalamayan Kişiler
Tüyler Diken Diken: Sertab Erener 21 Yıl Sonra Yine İlk Gün Gibi Eurovision'u İnletti!