16 Mayıs Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kazananı ve Bugünün Puan Durumu

Kanal D ekranlarının vazgeçilmez lezzet programı Gelinim Mutfakta programının bugün 1142. bölümü yayınlandı. Hafta içi her gün Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkan sevilen gündüz kuşağı programının ikinci gününde neler oldu neler... Birbirinden iddialı ve renkli gelinler arasındaki çekişme artarken, gelinler arasındaki hızla büyüyen tartışmalar da dikkat çekti. Peki, 16 Mayıs Salı günü Gelinim Mutfakta programında neler yaşandı, puan durumu ne oldu, haftanın ikinci çeyrek altınını kim kazandı? 

İşte, 16 Mayıs Salı günü Gelinim Mutfakta kazananı, puan durumu ve günün lezzeti

Gelinim Mutfakta'da Bugün Neler Yaşandı?

Gelinim Mutfakta'nın bugün yayınlanan 1142. bölümünde Ezgi ve kayınvalidesi Gönül Hanım arasında yine sesler yükseldi! Tuğba'nın paylaşımı ve kayınvalidesi yerine stüdyoya getirdiği Keşkül Hanım çok konuşuldu. 

Peki, Gelinim Mutfakta'da 16 Mayıs Salı günü çeyrek altını kazanan gelin kim oldu? Gelin, haftanın heyecan dolu ikinci gününe birlikte göz atalım.👇

Gelinim Mutfakta'da Bugünün Lezzeti Ne Oldu?

Gelinim Mutfakta'nın sevilen sunucusu Nursel Ergin, günün lezzetini açıklandı. Gelinim Mutfakta yarışmasının 16 Mayıs Salı gününün lezzeti 'Kayseri Usulü Fırın Ağzı ve Pıt Pıt Pilavı' oldu! Günün menüsü için gelinlere verilen süre ise 50 dakika olarak açıklandı.

Bugün gelinler arasındaki rekabet arttı!

Ezgi, Merve çeyrek altını benim sayemde kazandı diyince ortalık karıştı!

Merve ise çeyrek altını Sevilay Hanım sayesinde aldığını söyledi!

Miyase'ye takılan Merve ise 'Miyase çeyrek altını kayınvaliden sayesinde yakama taktım' sözleriyle dikkat çekti.

İki gelinin tabakları karşılaştırıldı!

Ezgi, Merve ile ikisinin tabaklarının karşılaştırılmasını isteyince Merve, 'Kayınvalidelerimiz poğaça severler' diyerek, başarı sende değil poğaçada göndermesi yaptı.

Keşkül Hanım stüdyoda olay oldu.

Gönül Hanım, Tuğba'ya kırgınlığını itiraf etti. Gelini Tuğba'nın stüdyoya iskelet getirerek adını Keşkül koymasına ve kayınvalidesi olarak tanıtmasına çık kırıldı.

Gönül Hanım, "Burada benim gibi kayınvalidesi varken" dedi!

'Burada benim gibi kayınvalidesi varken oraya getirdi kayınvalide diye iskeleti koydu' diyen Gönül Hanım, kırgınlığını açıklarken Keşül'ün gelme nedenini de söyledi. 

Anlaşılan o ki Keşkül, Gönül Hanım Tuğba'nın tabağını 10 kere bulana kadar orada duracak! Gönül Hanım ise henüz bir kere gelininin tabağını buldu.

Tuğba, kendi kendine yorum mu attı?

Tuğba'nın sosyal medya paylaşımı gündem oldu. Tuğba bu kez de kendi kendine yorum atarak Gelinim Mutfakta yarışında kendisini övdü.

"Gönül Hanım, Tuğba kendi fotoğrafına övgü yorumu atmaz." dedi.

Gelinini savunan Gönül Hanım, Tuğba'nın sosyal medya hesabı kardeşinin telefonunda açık kalmış. O yüzden bu yorum Tuğba'nın kardeşi yerine kendi hesabından yayınlanmıştır diyerek iddiaları yalanladı.

Ezgi'nin kayınvalidesi tuvalet kağıtlarının üzerine numara mı yazdı?

Ezgi'nin kayınvalidesi Gönül Ediz çocuklar çok tuvalet kağıdı harcıyor diyerek isyan etti.

Numara yazılı tuvalet kağıtları tüm stüdyoyu şaşırttı.

Gönül Hanımın Ezgi'nin çocuklarına çok tuvalet kağıdı harcadıkları için kızdığı ortaya çıktı. Gönül Hanım ise bu yorumlara 'Bıktım senin müsrifliğinden' diyerek cevap verdi.

16 Mayıs Salı Günü Gelinim Mutfakta Çeyrek Altını Kim Kazandı?

Gelinim Mutfakta yarışmasında birbirinden iddialı yarışmacılar 50 dakikalık sürede enfes lezzetler hazırladılar ve kazanmak için ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Günün kazanını ise kayınvalideler ve sunucu Nursel Ergin'den toplam 20 puan aldı.

Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Altın Kazanan Gelin: Ezgi oldu!

Ezgi, bugün Gelinim Mutfakta stüdyolarında haftanın ikinci gününde çeyrek altını kazanan isim oldu. Ezgi bugün en yakın rakibine 9 puan fark atmayı başardı.

Gelinim Mutfakta 16 Mayıs Salı Puan Durumu

  • EZGİ - 20

  • TUĞBA - 11

  • MERVE  - 10

  • MİYASE - 8

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Çekirdek Sabancılar Nazlı, Hacı ve Arzu Alara'dan Klasikleşen Aile Pozuna Güncelleme Geldi!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu