16 Haziran Pazar Akşamı Kaçırdığın Haberler

Dün akşam gözden kaçırdığınız ya da tüm detayları ile yeniden okuyup 'ne olmuştu ya?' diyeceğiniz haberleri sizler için derledik.

İşte 16 Haziran Pazar akşamının gözden kaçırılmaması gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri...

İstanbul Büyükçekmece’de öldürüldükten sonra halıya sarılarak denize atılan Sedef Güler’in firari katil zanlısı Edirne’nin bir köyünde yakalandı. Genç kız, iş görüşmesine gittiği sırada öldürülmüştü.

Halıya Sarıp Denize Atmışlardı: Sedef Güler’in Firari Katil Zanlısı Yakalandı

Sokak hayvanlarının “uyutulması” sebebiyle tartışılan yeni yasa tasarısında detaylar da belli olmaya başladı. AK Parti’nin hazırladığı ve yakın zamanda TBMM’ye gelecek tasarıya göre evcil hayvanını sokağa terk edenlere 50 bin lira para cezası verilecek. Mevcut yasada ceza sadece 5 bin liraydı.

Sokak Hayvanları Yasası: Sokağa Terk Edene Büyük Ceza Geliyor

Bank of America, yatırımcılarına Türkiye’den banka hesabı açarak yatırımlarını Türk Lirasına çevirmelerini önerdi. Bankanın öngörüsüne göre, dolar bozdurup Türkiye’de faize yatırılması halinde 6 aylık süreçte 18 ila 15 arasında net getiri elde edilmiş olacak.

Fatih Altaylı Yazdı: ABD’li Ünlü Bankadan “Türkiye’de Hesap Açın” Önerisi

İstanbul’da kurban kesimi yapan bir kişi, kesim sırasında kalp krizi geçirdi ve bıçağın üstüne düştü. Ambulansla hastaneye kaldırılan şahıs tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Kurban Bayramı’nın En İlginç Ölümü: Bıçağın Üstüne Düşerek Hayatını Kaybetti

YouTube’da “Yer6” isimli kanalda şeriatı savunan Asrın Tok ile şeriat karşıtı Diamond Tema isimli kullanıcının tartışması gündem olmuştu. İletişim Başkanlığı Dijital Medya Koordinatörü Aslan Değirmenci, programın yayından kaldırılması için talepte bulunduklarını açıkladı. Ayrıca Diamond Tema isimli kullanıcı hakkında da soruşturma başlatıldı.

İletişim Başkanlığı Harekete Geçti: Diamond Tema’ya Soruşturma, Programa Erişim Engeli

İzmir’de 15 yaşındaki Hacer Çağla Çetinalp, 16 yaşındaki eski erkek arkadaşı U.E.Y tarafından 30 bıçak darbesiyle katledildi. Babasıyla birlikte gözaltına alınan U.E.Y, cinayeti kıskançlık için işlediği itiraf etti. Genç yaşında hayata gözlerini yuman Hacer Çağla Çetinalp’ın şarkı söylediği görüntüler ise herkesi kedere boğdu.

İzmir’de 15 Yaşında 30 Bıçak Darbesiyle Öldürülen Hacer Çağla: Şarkı Söylediği Görüntüler Herkesi Üzdü

Bayram tatilini fırsat bilen vatandaşlar, kapıda vize uygulamasıyla Rodos Adası’na gitmek istedi ancak engelle karşılaştı. Adanın polis ekipleri, kalabalık gerekçesiyle kapıda vize ile gelen Türk vatandaşlarını adaya almadı. Schengen vizesi olanlar ise adaya giriş yapabildi.

Kapıda Vize Alanlara Engel: Rodos Adası’na Alınmadılar

AFAD, Malatya’nın Akçadağ ilçesinde bu akşam saatlerinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Kandilli Rasathanesi de depremin büyüklüğünü 4.4 olarak paylaştı.

AFAD Duyurdu: Malatya’da 4.4 Büyüklüğünde Deprem

Japonya’da yayılan et yiyen bakteri hastalığı uzmanları endişelendirdi. 48 saat içinde ölüme yol açan et yiyen bakteri, dışkı yoluyla veya deride oluşan yaralardan bulaşabiliyor.

Japonya’da Hızla Yayılan Et Yiyen Bakteri Tehlikesi: 48 Saat İçinde Öldürüyor

EURO 2024’ün düzenlendiği Almanya’da bugün Sırbistan ile İngiltere karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oynanacağı Gelsenkirchen’de ise bu öğle saatlerinde kavga çıktı. Sırp ve Arnavut taraftarlar arasında yaşanan kavgaya polis ekipleri müdahale etti.

Almanya Sokakları Karıştı: Sırp ve Arnavut Taraftarlar Birbirine Girdi

Popüler İçerikler

İstanbul Yerine "Konstantinopolis" Yazdılar! Galatasaray'ın Rakibi PAOK'tan Skandal Paylaşım
BM Genel Kurulu'nda Ortalık Karıştı: Türk Heyeti Salonu Terk Etti
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!