16 Fotoğrafla Dinden ve Politikadan Uzak Olan Olağanüstü Şehir: Auroville

Auroville Hindistan'da olan uluslararası bir şehir. Bu şehirde politikadan ve dinden uzak olan, 45 ülkeden 2000 kişi yaşıyor. Şehrin merkezinde hiç bir dinle ilgisi olmayan yoga ve meditasyon okulları var. Burada yaşayan insanlar uyum içinde beraber çalışıyor, çocuklarını doğayla iletişimde büyütüyorlar. Şehirde bir tane bile otomobil yok...

Fotoğraflar Anne Schönharting tarafından yapılmıştır.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

Popüler İçerikler

Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
YORUMLAR

İnsanların daha mutlu ve dindar olduğu, içinde cami ve kiliselerin barındığı yüzlerce sahil kasabası var. Verilen mesaj pek doğru değil ama fotoğraflar güzel ;)

09.02.2016

''Burada yaşayan insanlar uyum içinde beraber çalışıyor'' Bulaşıkları İşçilerin yıkadığı komün hayatınıza sokayım beyaz adam bulaşıkmı yıkar hiç.

"Bu şehirde politikadan ve dinden uzak olan, 45 ülkeden 2000 kişi yaşıyor." Şehir derken? 2000 kişinin yaşadığı, orta büyüklükte bir kasabada, politik-dini tartışma nasıl yaşanabilir ki? Bir şeyleri empoze edeceksiniz, mantık sınırlarında kalmaya çalışın. Lütfen!

Burada "tartışmaktan" neyin kastedildiğini anlamadın galiba? Eğer anladığın gibi bir anlam içerseydi, 2 kişinin yeterli olacağının hepimiz farkındayız zaten.

TÜM YORUMLARI OKU (14)