16 Eylül'e Damgasını Vuran Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Son dakika magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Miss Turkey 2024 yarışmasında birinci olup 'Türkiye'nin en güzel kadını' seçilen İdil Bilgen hayatına doktor olarak devam etmek istediğini belirtmişti. Patronlar Dünyası'nda yer alan habere göre; Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan tescilli güzelin Sağlık Bakanlığı’nın 118. Dönem Devlet Hizmeti Yükümlülüğü (DHY) kurasında atandığı yer belli oldu.

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!

2. Ahu Tuğba'nın cenazesi ölümü üzerinde haftalar geçmesine rağmen hala toprağa verilemedi. Bedeni Miami'den Türkiye'ye bir türlü getirilemeyen annesi için isyan etmeye devam eden Anjelik'se otopsi kararının çıktığını söyleyip “Annemin bedenini çürüttüler" dedi.

Otopsi Kararı Çıktı: Cenaze İsyanı Bitmeyen Ahu Tuğba'nın Kızı Anjelik Son Gelişmeyi Duyurdu!

3. Engin Polat'ın tahliyesinden sonra herhangi bir açıklama yapmayıp sosyal medyadan uzak duracağı söylenen Dilan Polat, Instagram orucunu çabuk bozdu. Kocacığı Engin'le ilk paylaşımını yapan Dilan görenlere "Her şey yolunda mesajı verdi" dedirtti.

"Her Şey Yolunda" Mesajı: Dilan Polat Kocacığı Engin Polat Tahliye Olduktan Sonra İlk Aşk Paylaşımını Yaptı!

4. Nazlı Sabancı geçtiğimiz günlerde yatta kızları Arzu Alara'nın birinci yaşını oldukça sade şekilde organize etmişti. Nazlı gelin mütevazılık konusunda hayran bırakırken olanlar oldu. Kaynanası Arzu Sabancı'yla birlikte minik Alara'nın doğum gününü bir kez daha kutlayan Nazlı Sabancı'nın düzenlediği partideki detaylar görenlerin ağzını açık bıraktı.

Yattaki Zarif Kutlama Ön Gösterimmiş: Nazlı ve Arzu Sabancı'dan 1 Yaşına Giren Alara İçin Şatafatlı Parti!

5. Bir ayrılıp bir barışan ve sürekli TikTok canlı yayınlarıyla gündeme gelen Gülseren Ceylan ve Mehmet Ali Erbil, bu sefer de barıştıktan hemen sonra yanıtladıkları sorulara verdikleri cevaplarla dikkat çekti. "65 yaşında adamda ne buldun?" sorusuna cevap veren Gülseren Ceylan, Mali'nin "becerilerinden" dem vurdu.

"65 Yaşında Adamda Ne Buldun?" Sorusunu Cevaplayan Gülseren Ceylan, Mali'nin "Becerilerinden" Dem Vurdu!

6. Kendi tahliyesiyle tartışma yaratan Dilan Polat, eşi Engin Polat tahliye olduktan 10 gün sonra sosyal medyaya resmi bir dönüş yaptı. Instagram yasağını delen Dilan hem çocukları hem de arkadaşlarıyla paylaşım yapmakla kalmadı. Tabii bir de takipçilerine koştu!

Biraz Erken Olmadı mı? Engin’in Sosyal Medya “Yasağını” Sallamayan Dilan Polat Takipçilerine Koştu!

7. Kıvanç Tatlıtuğ, yüzü olduğu marka için klasik bir arabanın önünde verdiği efsane James Dean'in pozuyla ortalığı ayağa kaldırdı! Yalnızca sosyal medya kullanıcıları değil, eşi Başak Dizer de kayıtsız kalamadı...

Karısına Bile Pes Dedirtti: Kıvanç Tatlıtuğ'un James Dean'i Yüze Katlayan Pozu Ortalığı Yine Ayağa Kaldırdı!

8. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İrem Sak'ın hastaneye kaldırılan babasından acı haber geldi.

İrem Sak'ın Hastaneye Kaldırılan Babasından Acı Haber: Hayatını Kaybetti!

9. Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'in dünya güzeli kızı Ada, dedesine derdiğini tane tane anlattığı anlarla sosyal medyanın gündemine oturdu! Ada'nın akıcı konuşması ve kendini ifade etme şekli ayrı, dedenin Ada'ya anlayışı ayrı olay oldu!

Dedeye de Ada'ya da Nazar Değmesin: Uraz Kaygılaroğlu ve Melis İşiten'in Kızının Tavırları Hayran Bıraktı!

10. Gaziantep'te konser veren Simge'nin yüzüne önce telefon, sonra da çiçek fırlatıldı. Neye uğradığını şaşırınca isyan eden Simge, tüm zarafetiyle konserine devam etti.

Yüzüne Çiçek ve Telefon Fırlatıldı: Neye Uğradığını Şaşıran Simge, "Çıkıntı" Seyircisine Haddini Bildirdi!

Popüler İçerikler

Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!