16 Ekim'de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...👇

1. Gupse Özay'ın merakla beklenen son filmi Lohusa'nın kadrosuna sürpriz bir fenomen isim dahil oldu!

👇

Gupse Özay'ın "Lohusa" Filminin Kadrosunda Sürpriz Fenomen İsim!

2. Aşk hayatı ve sosyal hayatı ile gündeme çok sık gelen Şeyma Subaşı bu defa Instagram üzerinden yaptığı bir paylaşım ile konuşuldu. Yakın zamanda Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile boşanan Şeyma Subaşı'nın tatil gönderileri olay oldu.

👇

Yeni Boşanan Şeyma Subaşı'nın Olay Paylaşımı

3. İlk kez 2014 yılında “Benim Ol” şarkısıyla hayatımıza giren Edis’i tanımayan ve şarkılarını sevmeyen yoktur. Şahsına münhasır tarzıyla hepimizin kalbini fetheden Edis, tartışmasız yükselişte olan şarkıcıların başında geliyor. Geçtiğimiz günlerde verdiği bir konserde oldukça popüler olan “Kızılcık Şerbeti” dizisindeki Fatih karakteri hakkında yaptığı yorum ise sosyal medyada olay oldu.

👇

Son Dönemlerde Çok Konuşulan Kızılcık Şerbeti Dizisindeki Fatih Karakterinin Nefreti Edis'i de Sardı!

4. Geçtiğimiz aylarda ölümcül bir hastalıktan kurtulan dünyaca ünlü şarkıcı Madonna, ertelediği turne programına bu hafta sonu başladı. Kariyerinin en müstehcen şovunu gerçekleştirdiği bu turnenin ikinci bölümünde hayranları Madonna'yı sahne süresinin azlığı yüzünden eleştirdi.

👇

Müstehcen Şovuyla Ortalığı Yıkmıştı! Sahne Şovunu Kısa Tutan Madonna'ya Hayranları İsyan Etti

5. 15 Ekim 2022’de Akciğer kanserine yenik düşerek aramızdan ayrılan Billur Kalkavan’ın ölümü hepimizi derinden üzmüştü. Geçtiğimiz günlerde erkek arkadaşı Buğra Bahadırlı'nın Billur Kalkavan hakkında yayınladığı üzücü paylaşımı ile deyim yerindeyse bir kez daha yıkıldık.

👇

Buğra Bahadırlı’dan Yürekleri Burkan Billur Kalkavan Paylaşımı

6. Kara para akladıkları ve vergi kaçırdıkları iddialarıyla mal varlıkları dondurulan Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin eski videoları gündem oldu! Kısa süre içinde yaşadıkları inanılmaz yükselişle paralarının kaynağı merak konusu olan çiftin eski hâlleri tartışmaları da beraberinde getirdi.

👇

Kara Para Akladıkları İddia Edilen Dilan Polat ve Engin Polat'ın Eski Paylaşımları Ortaya Çıktı!

7. Oyuncu Özge Özpirinçci geçtiğimiz gün vefat eden babası Emrah Özpirinçci'yi gözyaşları içerisinde uğurlamıştı. Şimdi de sosyal medya hesabından yürekleri dağlayan bir not paylaştı.

👇

Özge Özpirinçci Yaşamını Yitiren Babasına Acı Dolu Sözlerle Veda Etti!

8. Ünlü şarkıcı Aybike Çelik, popüler müzik grupları Yüzyüzeyken Konuşuruz ve Eskiz'in gitaristi Can Tunaboylu'nu, birliktelikleri süresince kendisine şiddet uygulamakla suçladı. Bu iddialar üzerine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, Can Tunaboylu hakkında "Basit Yaralama" ve "Hakaret" suçlarından dolayı 9 Ekim tarihinde soruşturma başlattı.

👇

Yüzyüzeyken Konuşuruz Üyesinin Sevgilisini Darp Ettiği İddiasıyla Hakkında Soruşturma Başlatıldı

9. Lüks yaşantısını yıllardan beri gözler önünde yaşayan Şeyma Subaşı geçtiğimiz haftalarda boşanmasıyla gündemdeydi. Şimdi ise sosyal medya fenomeni Meriç Keskin Şeyma Subaşı'nın gittiği tatillerde özel jet kullanmasının nedenini tiye alarak paylaştı.

👇

Meriç Keskin, Şeyma Subaşı'nın Her Yere Özel Jetle Gitmesini Tiye Aldığı Bir Paylaşım Yaptı!

10. 2016'da O Ses Türkiye'ye katılan ve sesiyle herkesi adeta büyüleyip sonunda şampiyon olan Emre Sertkaya, yarışmanın ardından tarz değiştirmişti. Aradan geçen yılların ardından Türkiye'den ayrılan Sertkaya, bu kez bambaşka biri olmuş adeta!

👇

O Ses Türkiye'nin Sesiyle Büyüleyen Şampiyonu Emre Sertkaya Yeni Tarzıyla Gündem Oldu!

11. Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, 8 aylık evliliklerinin ardından geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak tek celsede boşanmışlardı. Ancak Hürriyet'ten Mehmet Üstündağ'ın haberine göre, Oğuzhan Koç boşanma protokolüne uymamış ve düğünde takılan takıların yalnızca bir bölümünü Demet Özdemir'e vermiş!

👇

Altınlar Kriz Çıkardı: Oğuzhan Koç'un Demet Özdemir'e Takıların Tamamını Vermemesi Ortalığı Karıştırdı!

12. Ahmet Hakan, kara para akladıkları iddialarıyla mal varlıkları dondurulan Dilan Polat ve Engin Polat'la ilgili dikkat çeken bir yazı kaleme aldı. Ahmet Hakan'ın Dilan Polat'a yönelik bazı sözleri ise tartışma yarattı!

👇

Ahmet Hakan, Kara Para Akladığı İddia Edilen Dilan Polat'a Yönelik Sözleriyle Tartışma Yarattı

13. Televizyon ekranlarının sevilen komedi şovu Güldür Güldür Show'da yeni sezon başladı. İlgiyle takip edilen ilk bölümde en çok konuşulan isim, İbrahim karakterine hayat veren Rüştü Atilla Onur oldu. Onur'un son dönemde geçirdiği büyük değişim gözlerden kaçmadı.

👇

Güldür Güldür'de Yeni Sezon Başladı İbrahim'i Canlandıran Onur Atilla Verdiği Kilolarla Dikkat Çekti

14. Sinema tarihinin önemli eserlerinden olan Zeki Demirkubuz'un "Kıskanmak" filminin yapımcısı sosyal medyada çok konuşuluyor. Yapımcının kim olduğunu öğrenenler çok şaşırdı.

👇

Zeki Demirkubuz’un Kıskanmak Filminin Yapımcısını Duyunca Çok Şaşıracaksınız!

15. Fenomen Murat Övüç, İsrail ile Hamas arasında yaşanan savaş ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslenerek, ""Sayın Cumhurbaşkanım sizle gurur duyuyoruz, iyi ki varsınız. Filistin'e destek olalım onlar bizim kardeşlerimiz" dedi.

👇

Murat Övüç Gözyaşları İçerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Seslendi: 'Lütfen Mescid-i Aksa Elimizden Gitmesin'

16. Oyuncu Çağlar Ertuğrul Instagram hikayesinde paylaştığı bir video ile takipçilerini eğlendirdi. Sırtını kaşıyamayan takipçilerine yeni bir taktik verdi.

👇

Çağlar Ertuğrul'un Sırt Kaşımak İçin Bulduğu Çözüm Takipçilerini Güldürdü

17. Fatih Altaylı da Dilan ve Engin Polat konusunda bir süredir yazı yazıyor ve yayın yapıyor. Son yazısındaki ifadeleri de ilgi çekti.

👇

Fatih Altaylı, Dilan ve Engin Polat İçin "Ne Halleri Varsa Görsünler" Çıkışıyla Dikkat Çekti

18. 7 Ekim tarihinde Hamas-İsrail arasında başlayan çatışmalardan sonra ünlüler olaylara yönelik açıklamalar yapmaya devam ediyor. Filistin kökenli Amerikalı model Bella Hadid de çatışmaların başlamasından bu yana Filistin halkına olan desteğini her fırsatta dile getiriyor. Hadid'in son açıklaması ise herkesin dikkatini çekecek cinsten.

👇

"Kimseden Korkmuyorum!" Filistin Asıllı Süper Model Bella Hadid, Netanyahu'nun Politikasını Yerden Yere Vurdu

19. Ünlü aktör Metin Akpınar'ın evlilik dışı bir birliktelikten olan kızı Duygu Nebioğlu, magazin dünyasının gündeminden düşmüyor. Nebioğlu, pazartesi günü katılacağı bir programda her şeyi anlatacağını ifade etmişti. Duygu Nebioğlu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Hakan Ural ve Nur Tuğba Namlı'nın sunduğu 'Neler Oluyor Hayatta' programına konuk oldu.

👇

Metin Akpınar’ın Kızı Olduğu Ortaya Çıkan Duygu Nebioğlu Katıldığı Programda Sert Sözler Sarf Etti

20. Yaptığı açıklamalar ve iddialı pozları ile ismini duyduğumuz Hande Sarıoğlu sosyal medya hesabı üzerinden doğum günü paylaşımı yaptı. Ünlü spikerin yaşını duyanlar çok şaşırdı.

👇

Hande Sarıoğlu'nun Yaşını Duyanlar Şok Oldu!

21. İsrail ile Hamas arasında 7 Ekim'de başlayan çatışmalarda yüzlerce masum sivil hayatını kaybetti. Bölgede hareketlilik hala devam ederken ünlü şarkıcı Hadise, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla artık savaşın bitmesi gerektiğini ifade eden açıklamalarda bulundu.

👇

Hadise, Günlerdir Süren İsrail - Filistin Savaşına Yaptığı Paylaşımla İsyan Etti

22. Ünlü oyuncu Erkan Can, kullandığı araçla yol kenarlarındaki bariyerlere çarptı. Alkollü olduğu ortaya çıkan Erkan Can kazada yara almazken, aracında maddi hasar meydana geldi.

👇

Ünlü Oyuncu Erkan Can Kaza Yaptı: 236 Promil Alkollü Çıktı

23. Aşk geçmişi kabarık Umut Evirgen'in evlilik arifesinde olduğu Alina Boz'dan bir söz istediği iddia edildi. Evirgen'in hem isteği hem de bu isteğinin arkasında yatan sebep akılları karıştırdı.

👇

Eski Aşkının Kıskançlık Krizi Pahalıya Patlayınca Evlilik Öncesinde Alina Boz'dan Söz İstemiş!

Popüler İçerikler

Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
İsrail Yuhalandı: Bol Kaoslu Eurovision 2024’ün Birincisi Belli Oldu!
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!