1500 TL'ye Oyun Ablası Arayan Kadının Bir Instagram Sayfasında Yayınlanan Tartışmalı İş İlanı

Ekonomik koşulların insanları epey fazla zorladığı bu zorlu dönemlerde iş arayanların karşılaştığı bazı iş ilanları da sinirleri hoplatıyor. Son olarak, bir Instagram sayfasında yayınlanan 'oyun ablası' ilanı tartışmalara neden oldu. 

Detaylar içeriğimizde;

İş ilanlarının yayınlandığı bir Instagram sayfasında kızı için 1500 TL'ye oyun ablası arayan kadının ilanı insanların dikkatini çekti ve tartışma yarattı.

İlanı okuyan birçok Twitter kullanıcısı "Köle ilanı!" diyerek tepki gösterdi.

@olaysaolay

@elmayarisi_

@bad_girl2344

@Fransiyum87

@JosefGermenler

@bilge_zeynepp

@mhmtkfmrl5325

@ferhattokmak_

@astrolunaloji

@emirakkkk

Bu tepkilerin yanında ilanı veren kişiyi destekleyen de vardı.

@selmacnbz

Peki siz hangi taraftasınız?

@isimsiz526749

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Erkek Arkadaşıyla El Ele Yürüdükleri İçin Darp Edildiklerini Paylaşan Kadının İnanılmaz İddiaları
Ünlü Oryantal Didem Kadın Sanatçılarla İlgili Çok Konuşulacak Bir İddia Ortaya Attı
Parkinson Hastalığı Olduğu İçin MasterChef'ten Ayrıldığı İddia Edilen Embe Büber İlk Kez Açıklama Yaptı
Arka Sokaklar Dizisinden Ayrılan Yüsra Geyik Camdaki Kız'ın Kadrosuna Katıldı!
Müritlerine Cinsel Organını Emdirerek Badeleyen Şeyhin Dava Dosyasındaki Mağdurların Korkunç İfadeleri

Popüler İçerikler

Koşun Kaos Var: Demet Akalın Programına Gülben Ergen'i Konuk Edince Seren Serengil'in Tepkisi Sert Oldu!
Ünlü Restorandaki Bir Buçuk Porsiyon Adana Kebabının Hesap Tutarı Dudak Uçuklattı
Arzu Sabancı'nın "A" Harfli Ekmeğini Kesen Çalışanın 1 Mayısını Kutlayarak Hepimizi Güldüren Kullanıcı
YORUMLAR
14.11.2021

Son tweete ithafen: Paran yoksa bak işine, insanlara komik komik teklifler sunma. Çocuğuna özel ders aldırmaya çalışırken fiyat düşürmeye çalışan ölücüler aklıma geldi. Zaruri olmayan herhangi bir şeyi istiyorsan o zaman pamuk eller cebe, işine gelmiyorsa kendin hallet.

15.11.2021

arkadaşım işine gelmiyosa çalışma o işte. ben anlamıyorum. kimse kimseyi zorla bir işte çalıştırmıyor? zorla çalıştırırsa kölelik olur. alan razı satan razı dünyada kimsenin gıkı çıkamaz.

14.11.2021

Arkadaşlar yapılacak işin ağırlığı değildir mesele sadece (kaldı ki çocuk eğlemek hiç de hafif bir iş değildir ) yapılan iş hafif de olsa sen o insanı 9 saatini kitliyorsun. dolayısıyla başka iş yapamaz tüm günü gidiyor. dokuz saat kitledigin insana da 1.500tl veremezsin bunu ancak mağdur durumda biri kabul edebilir ki ondan da formasyon aranmaz neresinden tutarsan tut saçma bir ilan. ha 1500 mu verebiliyotsun o zaman saati azalt de ki günde üç saat mesela , ya da dört olsun hadi beş olsun ama yarım günü geçmesin tam gün kitlenen adama 1500tl teklif etmek ayıptır

14.11.2021

hiç bakıcı tutmayanlar, daha doğrusu çocuğu olmayanlar veya çalışmayanlar yorum yapmış. karı-koca 4/5 bin tl maaş alsa 3 bin tlsini bakıcıya mı verecek? üstüne sigorta desen 4 bin tl olacak. nasıl geçinecekler o zaman. ben bu fiyatın yarısına yemek ev işi yapanları tanıyorum. istediğiniz kadar laf edin iyi bir bir teklif sunmuş.

Hafta içi 9-18 tam zamanlı çalışma demek. Bu 'oyun ablası' başka bir işte daha çalışıp ilave para kanamayacağına göre, tam zamanlı çalıştırılan bu kişiden sadece 1500 tl ile geçinmesini bekliyorsunuz demektir bu. Kalifiye olmasını, emeğinin asıl ekonomik değerini falan geçtim, ayda 4-5 bin maaş alan ailenin nasıl geçineceğini düşünürken bakıcılık yapacak kişinin 1500 tl'ye nasıl geçineceğini de düşündünüz mü?

TÜM YORUMLARI OKU (15)